Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı
-
-
operasyonda okadar pkklı öldüki chpnin pkk kanadı devreye girdi meclisi toplayıp operasyonları durduracaklar akıllarınca fakat başbakan yemedi bu oyunu sonra dümenden kaçırma tezgahı yaptılar usta yine yemedi operasyonlar sürdükce analarını ağlattı götleri tutuştu çok terörist öldü açıklayamıyorlar çünkü kin ve nefreti körüklemek istenmiyor devlet eskiden terörist öldümü leşleri tvde gösterirdi şimdi artık o cesetleri izlemiyoruz
-
ShockMan bunu yazdıAllura bunu yazdı
bu kürt teröristler tam salak ama tam salaklar ya 2 gündür gülüyorum mallıklarına
ulan olimpiyatların son günü
üstüne üstlük fb - gs derbisinin oldugu gün milletvekili kacırmak nasıl bir gerizekalılıktır ahahhaha
Allura Fb - Gs Derbisi ile Konuyu Nasıl Bağdaştırdın, İnan Anlayamadım. Ne Alaka Allahını Seversen.?
Birde Teröristler ile ilgili Konuların Başına Lütfen Kürt Koyma yahu. Çok Yanlış Bir Durum bu.
niye koymayacaklar kürt(ler) demediği sürece sorun yok.
niye destekleyenlerin çoğu kürt ?
-
tivitırda de ilginç bir tivit gördüm bune la?
PKK, Hüseyin Aygün'ü tutuksuz yargılama kararı almış.
-
saybirs bunu yazdıShockMan bunu yazdıAllura bunu yazdı
bu kürt teröristler tam salak ama tam salaklar ya 2 gündür gülüyorum mallıklarına
ulan olimpiyatların son günü
üstüne üstlük fb - gs derbisinin oldugu gün milletvekili kacırmak nasıl bir gerizekalılıktır ahahhaha
Allura Fb - Gs Derbisi ile Konuyu Nasıl Bağdaştırdın, İnan Anlayamadım. Ne Alaka Allahını Seversen.?
Birde Teröristler ile ilgili Konuların Başına Lütfen Kürt Koyma yahu. Çok Yanlış Bir Durum bu.
niye koymayacaklar kürt(ler) demediği sürece sorun yok.
niye destekleyenlerin çoğu kürt ?
yine de hoş değil kanımca :(
-
sittinsene bunu yazdı
operasyonda okadar pkklı öldüki chpnin pkk kanadı devreye girdi meclisi toplayıp operasyonları durduracaklar akıllarınca fakat başbakan yemedi bu oyunu sonra dümenden kaçırma tezgahı yaptılar usta yine yemedi operasyonlar sürdükce analarını ağlattı götleri tutuştu çok terörist öldü açıklayamıyorlar çünkü kin ve nefreti körüklemek istenmiyor devlet eskiden terörist öldümü leşleri tvde gösterirdi şimdi artık o cesetleri izlemiyoruz
Hocam derhal senaryo yazmaya başla derim bayağı iyi para kalrırsın.
-
şuan bırakılmış ntv de canlı yayında basın toplantısı yapıyor
-
amk malı terorist diyemiyor, pkk diyemiyor da "dağda gençlerin misarifi oldum" diyor ...
-
cannfree bunu yazdı
amk malı terorist diyemiyor, pkk diyemiyor da "dağda gençlerin misarifi oldum" diyor ...
hocam ne bekliyordun ki o şerefsiz gerçek bir vatan evladı olaydı bu olaylar yaşanmazdı. bu milletin vekili seçilen it oğlu it herşeyin farkındaydı..
-
Devletin vekili devlet sınırları içerisinde kaçırılıyor 2 gün alıkonuluyor devlet bulamadan sebest bırakılıyor burada bir gerçek açığa çıkıyor devlet bölgedeki otoritesini kaybetmişdir
devlet yakında pkk dan "iade talebinde" bulunmaya başlar