folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

operasyonda okadar pkklı öldüki chpnin pkk kanadı devreye girdi meclisi toplayıp operasyonları durduracaklar akıllarınca fakat başbakan yemedi bu oyunu sonra dümenden kaçırma tezgahı yaptılar usta yine yemedi operasyonlar sürdükce analarını ağlattı götleri tutuştu çok terörist öldü açıklayamıyorlar çünkü kin ve nefreti körüklemek istenmiyor devlet eskiden terörist öldümü  leşleri tvde gösterirdi şimdi artık o cesetleri izlemiyoruz

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Allura bunu yazdı

bu kürt teröristler tam salak ama tam salaklar ya 2 gündür gülüyorum mallıklarına

ulan olimpiyatların son günü

üstüne üstlük fb - gs derbisinin oldugu gün milletvekili kacırmak nasıl bir gerizekalılıktır ahahhaha

Allura Fb - Gs Derbisi ile Konuyu Nasıl Bağdaştırdın, İnan Anlayamadım. Ne Alaka Allahını Seversen.?

Birde Teröristler ile ilgili Konuların Başına Lütfen Kürt Koyma yahu. Çok Yanlış Bir Durum bu.

niye koymayacaklar kürt(ler) demediği sürece sorun yok.

niye  destekleyenlerin çoğu kürt ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

tivitırda de ilginç bir tivit   gördüm bune la?

PKK, Hüseyin Aygün'ü tutuksuz yargılama kararı almış.

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    saybirs bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Allura bunu yazdı

bu kürt teröristler tam salak ama tam salaklar ya 2 gündür gülüyorum mallıklarına

ulan olimpiyatların son günü

üstüne üstlük fb - gs derbisinin oldugu gün milletvekili kacırmak nasıl bir gerizekalılıktır ahahhaha

Allura Fb - Gs Derbisi ile Konuyu Nasıl Bağdaştırdın, İnan Anlayamadım. Ne Alaka Allahını Seversen.?

Birde Teröristler ile ilgili Konuların Başına Lütfen Kürt Koyma yahu. Çok Yanlış Bir Durum bu.

niye koymayacaklar kürt(ler) demediği sürece sorun yok.

niye  destekleyenlerin çoğu kürt ? 

yine de hoş değil kanımca :(

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek
    sittinsene bunu yazdı

operasyonda okadar pkklı öldüki chpnin pkk kanadı devreye girdi meclisi toplayıp operasyonları durduracaklar akıllarınca fakat başbakan yemedi bu oyunu sonra dümenden kaçırma tezgahı yaptılar usta yine yemedi operasyonlar sürdükce analarını ağlattı götleri tutuştu çok terörist öldü açıklayamıyorlar çünkü kin ve nefreti körüklemek istenmiyor devlet eskiden terörist öldümü  leşleri tvde gösterirdi şimdi artık o cesetleri izlemiyoruz

Hocam derhal senaryo yazmaya başla derim bayağı iyi para kalrırsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

şuan bırakılmış ntv de canlı yayında basın toplantısı yapıyor

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

amk malı terorist diyemiyor, pkk diyemiyor da "dağda gençlerin misarifi oldum" diyor ... 

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    cannfree bunu yazdı

amk malı terorist diyemiyor, pkk diyemiyor da "dağda gençlerin misarifi oldum" diyor ... 

hocam ne bekliyordun ki o şerefsiz gerçek bir  vatan evladı olaydı bu olaylar yaşanmazdı. bu milletin vekili seçilen it oğlu it herşeyin farkındaydı..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

Devletin vekili devlet sınırları içerisinde kaçırılıyor 2 gün alıkonuluyor devlet bulamadan sebest bırakılıyor burada bir gerçek açığa çıkıyor devlet bölgedeki otoritesini kaybetmişdir

devlet yakında pkk dan "iade talebinde" bulunmaya başlar 

Toplam Hit: 18886 Toplam Mesaj: 177