İşte AKP Hükümetinin 6 Yıllık Faturası
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------
AntiOksidan bunu yazdı:
her gün Türk bayrağı yakılırken belediye başkanları bunu desteklerken iç işleri bakanının ve başbakanın sesinin çıkmaması ve geziye gitmesi çok daha güzel.devam edin hocam siz,gülerek izliyoruz
yarım saatimi ayırdım okudum postlarını sen harbiden cins bir adamsın bir tane belge bir tane akla dayalı bir metnin yok hep kulaktan dolma hep sağdan soldan dolma büyü artık a..
-----------------------------Kulaktan dolma bilgilerle konuşan adama yarım saat ayırdın he , vay be :|
Ben buraya bir belge koyacağım da , akepelilerin kapasitesi kaldırır mı bilemiyorum .
-
AntiOksidan bunu yazdı:
her gün Türk bayrağı yakılırken belediye başkanları bunu desteklerken iç işleri bakanının ve başbakanın sesinin çıkmaması ve geziye gitmesi çok daha güzel.devam edin hocam siz,gülerek izliyoruz
Türk bayrağının yakılmasını gülerek izliyorsan yazıklar olsun sana. Başbakan ses çıkarmıyo madem sen Türk'sen çıkar sen el koy sesini duyur. -
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------tugra bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
yarım saatimi ayırdım okudum postlarını sen harbiden cins bir adamsın bir tane belge bir tane akla dayalı bir metnin yok hep kulaktan dolma hep sağdan soldan dolma büyü artık a..
-----------------------------Kulaktan dolma bilgilerle konuşan adama yarım saat ayırdın he , vay be :|
Ben buraya bir belge koyacağım da , akepelilerin kapasitesi kaldırır mı bilemiyorum .
Hocam nolur koy o belgeyi görelim. Kapasitemizi tartalım bizde -
WALLACEs bunu yazdı:
Chingis bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
Hocam nolur koy o belgeyi görelim. Kapasitemizi tartalım bizde
-----------------------------Arıyorum , bulursam koyacağım . Bir köşe yazısıydı , kesip dosyama koymuştum fakat tarayıcı vs. yok . İnternetten arıyorum .
-
Chingis bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
Chingis bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Arıyorum , bulursam koyacağım . Bir köşe yazısıydı , kesip dosyama koymuştum fakat tarayıcı vs. yok . İnternetten arıyorum .
Daha belgen yok konuşuyosun boşsunuz arkadşım işte hangi konuda belge getirebildiniz ki??elektriğe takmışsınız kafayı adam 3 yıldır zam yapmıyor sanki Türkiye elektirk s..ç..yo a.q hepsi dışardan alınıyor önceki adı geçen ibn..ler yüzünden doğalgazla hala elektrik üretiyor bu ülke sözleşmeler var o doğalgaz alınmak zorunda ve sadece elektrikte kullanılacak diye kim yaptı bunları tayyip mi ?? bsg akla mantığa dayalı konuşun
edit : köşe yazısını belge diye getiren adamın bu site de hala ne işi var anlamış değilim bu 2 oldu bunlardan git gide türüyor tbt de hayırlısı..
-
tugra bunu yazdı:
Chingis bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
Chingis bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
Daha belgen yok konuşuyosun boşsunuz arkadşım işte hangi konuda belge getirebildiniz ki??elektriğe takmışsınız kafayı adam 3 yıldır zam yapmıyor sanki Türkiye elektirk s..ç..yo a.q hepsi dışardan alınıyor önceki adı geçen ibn..ler yüzünden doğalgazla hala elektrik üretiyor bu ülke sözleşmeler var o doğalgaz alınmak zorunda ve sadece elektrikte kullanılacak diye kim yaptı bunları tayyip mi ?? bsg akla mantığa dayalı konuşun
-----------------------------1.Elektrik hakkında yorum yapmadım , zaten elektrikten daha önemli zamlar ve meseleler var .
2.Kim neyin zorunda ? Neredeyse beleş olan doğalgazı Türkmenistan'dan almak akıl mantık değil de , gidip göt İran'dan mı almak akıl mantık ? Sende soyut bir akıldan geçtim , somut olarak bir beyin var mı ?
3.Klavye başında değil , yüz yüze olsaydık , emin ol o "bsg"yi yerdin .
edit : Köşe yazısında adam belge belirtmiş , kaynak , bunun anlamını biliyor musun ? Tabi senin vatanseverliğin , üzerinde oturduğun şey dahil hepsini Yahudiye satmak olduğu için , senin gibi bir organizmayla konuşmak gibi bir yeteneğim yok . Virgül , nokta vs. gibi işaretleri öğrenmen lâzım ama olmayan beyinle nasıl öğreneceksin , orası da tam bir muamma .
-
AntiOksidan bunu yazdı:
He böle yaptı ABD UŞağı oldu di mi?ondna ekonmik kriz çıktı.Siktirin gidin lan akp yavşakları abarttınız iyice.
Bu ülkede ne kadar vatansever varr hepsine hakaret ak.ecevit ellerini ovuşturdu yalaka oldu.
Bu akpnin her yaptığı size girsin bunu istiyorum.Umarım hepinizin evlatları işsiz kalır ileride,umartım hepinizi leride rusyaya Türk kadını gönderildiğini,işsizlikten kavaltık yapmaya başladığınızı görürsünüz.Ecevite bile dil uzattınız ak yeter ulan yeter
geberin de bu ülke kurtulsun sizden
Boırcu aldı neden aldı acaba?O seçtiniz köğpeği olduunuz MENDERES Köpeği ile ÖZAL PUŞTU adisi şerefsizi AMINA KOYDU bu ekonominin de ondan.OROSPU ETTİNİZ BU ÜLKEYİ YABANCILARA.Hatırlıyoruım annemin maaşı ödenmedi 2 ay geç ödendi nasıl almasın.Hepiniz it gibi bağırırsınız yok paramız ödenmedi cart curt.Para için onurunu satan adamlarsınız akpyi savunursunuz,geberin gidin lan defolun gidin şu ülkeden
-----------------------------işsizlikten rusya ya ukraynaya türk kadınlarının gittiğini de ilk defa duyuyorum keşke söyleseydiniz de biz aramızda toplayıp verseydik maaşlarını gitmeselerdi oralara kadar ...
-
tugra denilen şahıs neyin belgesi anlamadım ? Görünen köy klavuz istemez biz ne diyoruz sen neden bahsediyosun ayrıca i... dediğin şahısın siz tüyü olamazsınız küfür etmenle basitliğini seviyeni göstermişsin zaten :)
-
Chingis bunu yazdı:
1.Elektrik hakkında yorum yapmadım , zaten elektrikten daha önemli zamlar ve meseleler var .
2.Kim neyin zorunda ? Neredeyse beleş olan doğalgazı Türkmenistan'dan almak akıl mantık değil de , gidip göt İran'dan mı almak akıl mantık ? Sende soyut bir akıldan geçtim , somut olarak bir beyin var mı ?
3.Klavye başında değil , yüz yüze olsaydık , emin ol o "bsg"yi yerdin .
edit : Köşe yazısında adam belge belirtmiş , kaynak , bunun anlamını biliyor musun ? Tabi senin vatanseverliğin , üzerinde oturduğun şey dahil hepsini Yahudiye satmak olduğu için , senin gibi bir organizmayla konuşmak gibi bir yeteneğim yok . Virgül , nokta vs. gibi işaretleri öğrenmen lâzım ama olmayan beyinle nasıl öğreneceksin , orası da tam bir muamma .
dil bilgisi artisliği yapma o organizma da seni çoğaltır dikkat et !!! şu anda türkmenistan dan alınan yada alınmayan doğalgaz dan bahsetmiyorum o zaten doğalgaz olarak kullanılabiliyor bir de elektrik için alınan ve alınması zorunlu olan fes edilme koşulları ağır olan anlaşmalardan ve alınan doğalgazlardan bahsediyorum ...öküzde de 5 kilo beyin var bi b.ka yaramıyor unutma !! 5 kg beyninle iş öğretmeye akıl ölçmeye kalkma senin .... yerlerde biz ... geziyoduk
-
Avira bunu yazdı:
tugra denilen şahıs neyin belgesi anlamadım ? Görünen köy klavuz istemez biz ne diyoruz sen neden bahsediyosun ayrıca i... dediğin şahısın siz tüyü olamazsınız küfür etmenle basitliğini seviyeni göstermişsin zaten :)
----------------------------bir deyim vardır bilirmisin yırtık donla başlar ... konuya bodozlama dalma bi oku !! adam buraya öyle belgeler koyarım ki diyor özel bi belge isteği yok biraz daha dikkat
yarım saattir küfür etmediğiniz kesim mi kaldı daha Türk kadınlarını ukrayna ya fuhuşa bile gönderdiniz bi şahısa yapılan ib.e lafımı ağrına gitti ?? o kadar kesime küfür edilmesine ses çıkarmıyosun hayırdır terbiye nurumu indi bi yerlerden ??