folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İşte AKP Hükümetinin 6 Yıllık Faturası

İşte AKP Hükümetinin 6 Yıllık Faturası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

hoobastank bunu yazdı:
    -----------------------------
    ComputerWolf bunu yazdı:
    Ataturkten sonra bu memleketin basina harbici bir adam gectiyse o da ecevittir.Elbet hatalari olmustur ama ecevitin sictigi bok tayyip ve digerlerinden daha degerlidir...Devletin anasini aglatmamis,hortumlatmamis,gavura el acmamistir...biz uretebiliyorsak neden disardan alalim mantigini uygulamistir...ecevit i kotuleyen zihniyetin ben vatanseverliginden suphe ederim.

olsa olsa zaten bunlarda fotomontaj olur dime!zaten birisi provakatör birisi yalan
    senin hırsız kocakafalı  başbakanın, ülkesini avrupaya mahkemesine  şikayet etmiş birde cumhurun war grur duyyosundur umarım...

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    Ne gidecem?sen defol git bu ülkede sen ve senin gibiler gitsin hatta.iki ekmeğe bulgura fakir insnaların oyunu almak adalet mi?
    Bu mu adalet?
    ağzına allah kelimesi alan peygamberiniz oluyor.
    bugün artık ukraynalı kadınlar değil türk kadınlar ukraynaya gidiyor bu mudur onurunuz?ha pardon sizin onurunuz avrupalılara veridğiniz yemeklerde mehter marşı çaldırmak özür dilerim.ülkenizin kadınları pazarlanıyomuş,fakirlikten fuhuşa çıkıyomuş umrunuzda değil .
    ülkeinize herkes dayılanıyomuş sknzde değil.sultan ahmeti vururuz diyenlere karşılık birlikler yolda diyen adama hakaret edin i... diyin.Helal olsun size bu adam amerikan uşağı.Bak sen?ekonomik krizi çıkaran soros bu adam abd uşağı.Başbakan olmadan kırmızı halıyla karşılanan,süpürmeyin kullanın denilen aynıu zamanda  BİR ABD ASKERİ ÖLMESİN,BOP EŞ BŞAKANIYIM diyen ve her akıttığımız mehmetçik kanında payı olan O TAYYİP şerefli,defolun bu ülkeden defolun gidin.CUmuhriyetten beri bu ülkenin kanının sen ve senin gibiler emdi,defolun gidin iranda yaşayın,ırakta yaşayın osmanlınızı kurun millete köpeklik edin.fazlasını haketmiyosunuz

Bu ülke için kanımızı biz verdik dedelerimdende Kurtuluş savaşında şehit olanıda var gazi olup vefat edenide çok ki Türk milletinin çoğu böyle sen onlardan değil Osmanlıyı (aslını) inkar eden saklanıp denize dökülmeyen Yunan torunlarındanmışsın gibi geliyor bana bu ülke ve millet için savaşıldı bu milletede demokrasiyede boyun eğeceksin.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    siz cok mu atatürkcüsünüz lan A.q hirbosu..  neymis kalkmis bi siir okumus adami hapise atmissiniz.. birde bu hizmet adamiymis... gördük taliban hizmetlisini a.q.. mazlum edebiyatini z..ksin cümle alem.. zaten bu kadar mazlum edebiyatiyla türediniz zaten piyasada atatürk düsmani cigeri bes para etmezler sizi.. bunlari zkceksin ki bizide sevicekler...demokrasiya boyun egeceksin haa.. adam hepimizi zükecek.. ben boyun egicem.. sokarim adabina o hizmetin ben... sonrada demokrasi diye siz saksakcilarada boyun egecez..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:
    Ne gidecem?sen defol git bu ülkede sen ve senin gibiler gitsin hatta.iki ekmeğe bulgura fakir insnaların oyunu almak adalet mi?
    Bu mu adalet?
    ağzına allah kelimesi alan peygamberiniz oluyor.
    bugün artık ukraynalı kadınlar değil türk kadınlar ukraynaya gidiyor bu mudur onurunuz?ha pardon sizin onurunuz avrupalılara veridğiniz yemeklerde mehter marşı çaldırmak özür dilerim.ülkenizin kadınları pazarlanıyomuş,fakirlikten fuhuşa çıkıyomuş umrunuzda değil .
    ülkeinize herkes dayılanıyomuş sknzde değil.sultan ahmeti vururuz diyenlere karşılık birlikler yolda diyen adama hakaret edin i... diyin.Helal olsun size bu adam amerikan uşağı.Bak sen?ekonomik krizi çıkaran soros bu adam abd uşağı.Başbakan olmadan kırmızı halıyla karşılanan,süpürmeyin kullanın denilen aynıu zamanda  BİR ABD ASKERİ ÖLMESİN,BOP EŞ BŞAKANIYIM diyen ve her akıttığımız mehmetçik kanında payı olan O TAYYİP şerefli,defolun bu ülkeden defolun gidin.CUmuhriyetten beri bu ülkenin kanının sen ve senin gibiler emdi,defolun gidin iranda yaşayın,ırakta yaşayın osmanlınızı kurun millete köpeklik edin.fazlasını haketmiyosunuz

Bu ülke için kanımızı biz verdik dedelerimdende Kurtuluş savaşında şehit olanıda var gazi olup vefat edenide çok ki Türk milletinin çoğu böyle sen onlardan değil Osmanlıyı (aslını) inkar eden saklanıp denize dökülmeyen Yunan torunlarındanmışsın gibi geliyor bana bu ülke ve millet için savaşıldı bu milletede demokrasiyede boyun eğeceksin.
    ne demokrasisi?demokrais çoğunluk faşizmi midir?
    Al bak hitler çoğunluk ne oldu savaş sonunda almanlar mahvoldu OLMADI MI!?
    al bak sana çoğunluk saddam noldu?Tecavüz edilmeyen ıraklı kalmaıd.
    BENİM ASLIM OSMANLI DEĞİL!Soyum karamanoğullarındandır aslını inkar etme gibi saçma sapan konuşma bana.Bu ülke için kan döküldü edebiyatı yapma bu ülke için kan dökenlere kelle diyen senin başbakanın.savunduğun ADAM(!) ,LAFLARINA DİKKAT ET senin soyunda arpalık olabilir ama ben sapına kadar TÜRKÜM.BU ÜLKEYİ DE İNİGİLİZLERE VEREN OSMANNLI SOYU DEĞL ÖZ BE ÖZ ANADOLU HALKI KRTARDI YUNNANI DA DENİZE ANADOLU DÖKTÜ.TAHTTTA OTURUP Bİ G.T VERMEDİĞİ KALAN SOYSUZ VAHDEDDİN DEĞİL!LAFINI BİLE DE KONUŞ.
    BENİM SOYUM BELLİ SOPUM belli ama senin soyun da maalesef arabından bilmem nesine çok şey var anlaşılan,müslümanlığı olsmanlı soyundan olmak sayaN zavallı bi cahilsin çünkü,DİĞER anadoludaki Türk milletinin ne yaptığındna bi habersin.bugün Yahdui ermeni zenginse Türkte para yoksa bunun sebebi 2. yöneticisinden itibaren soyu bozulanlardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:
    siz cok mu atatürkcüsünüz lan A.q hirbosu..  neymis kalkmis bi siir okumus adami hapise atmissiniz.. birde bu hizmet adamiymis... gördük taliban hizmetlisini a.q.. mazlum edebiyatini z..ksin cümle alem.. zaten bu kadar mazlum edebiyatiyla türediniz zaten piyasada atatürk düsmani cigeri bes para etmezler sizi.. bunlari zkceksin ki bizide sevicekler...demokrasiya boyun egeceksin haa.. adam hepimizi zükecek.. ben boyun egicem.. sokarim adabina o hizmetin ben... sonrada demokrasi diye siz saksakcilarada boyun egecez..
    Biz hepinizden daha iyi Atatürkçüyüzdür onu kendi fikirlerimiz için alet etmeyiz. Ayrıca imzandaki yazına göre öğretmene benziyorsun ki eğer öğretmensen bu yazdığın küfürlerden dolayı seni yetiştirenlerin hiçbiri razı olmaz saygı sevgi ile fikirlerimizi tartışalım.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı:
    cagatay09 bunu yazdı:
    Biz hepinizden daha iyi Atatürkçüyüzdür onu kendi fikirlerimiz için alet etmeyiz. Ayrıca imzandaki yazına göre öğretmene benziyorsun ki eğer öğretmensen bu yazdığın küfürlerden dolayı seni yetiştirenlerin hiçbiri razı olmaz saygı sevgi ile fikirlerimizi tartışalım.
     hani sis su 6. filoyu protesto etmek icin gelenleri satirlarla kovalayan Atatürkcülerden olmalısınız! doru dime.....?
    pardon abilerin olmalı onlar.sende onlarin izinden giden biçkin delikanlilardan olmalıısın

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:

He böle yaptı ABD UŞağı oldu di mi?ondna ekonmik kriz çıktı.Siktirin gidin lan akp yavşakları abarttınız iyice.
    Bu ülkede ne kadar vatansever varr hepsine hakaret ak.ecevit  ellerini ovuşturdu yalaka oldu.
    Bu akpnin her yaptığı size girsin bunu istiyorum.Umarım hepinizin evlatları işsiz kalır ileride,umartım hepinizi leride rusyaya Türk kadını gönderildiğini,işsizlikten kavaltık yapmaya başladığınızı görürsünüz.Ecevite bile dil uzattınız  ak yeter ulan yeter
    geberin de bu ülke kurtulsun sizden
    Boırcu aldı neden aldı acaba?O seçtiniz köğpeği olduunuz MENDERES Köpeği ile ÖZAL PUŞTU adisi şerefsizi AMINA KOYDU bu ekonominin de ondan.OROSPU ETTİNİZ BU ÜLKEYİ YABANCILARA.Hatırlıyoruım annemin maaşı ödenmedi 2 ay geç ödendi nasıl almasın ecevit borç.Dışa bağımlı hale ben  mi getiridm sizin zihniyetiniz mi?Tüm ab abd rusya özelleştirme karşıtı karar aldı salak mısınız allah kelmesine karşı fetişizminiz mi var.Hepiniz it gibi bağırırsınız yok paramız ödenmedi cart curt.Para için onurunu satan adamlarsınız akpyi savunursunuz,geberin gidin lan defolun gidin şu ülkeden

hım aferin sana güzel performans o resmi koymamın sebebi merhum başbakan ecevit e saygısızlık etmek degildir önce belirteyim alıntı yaparak koydugum yazını tekrar okursan neden koydugumu anlarsın en azından normal bir beyni olan kişi neden koydugumu anlar. ayrıca zumsuk elektirige %22 zam yapılmış demissin şimdi güzel kardeşim rusyadan gaz alma anlaşması varya hani şu mavi akım heh işte o zaman da başda ecevit vardı rusya  bizi gaz alma konusunda dolandırdı cezairden gelen gazın 5 katı fiyatına ruslardan gaz alıyoruz malesef ve çok fazla gaz alıyoruz bu gelen gazı stoklama veya depolama imkanı olmadıgından türkiyedeki bir çok hidro elektirik santrali dogalgaz ile çalıştırılmaya başlandı petrol fiyatlarına paralel olarak gaza da zam gelmektedir zammın geregi maliyetleri karşılamaktır ben evimde tasarruflu ampul kullanıyorum işimin olmadıgı odaların elektirigini söndürüyorum bana aylık gelen elektrik faturası 30 ytl yi geçmez % 22 benim büççemi fazla sarsmaz gönül isterki ''zam olmasın'' ama işte gel görki akaryakıta ne zaman zam gelse herşey etkileniyor dünyanın şu anki olagan durumu bu sadece bizim ülkemiz degil
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    hoobastank bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:

He böle yaptı ABD UŞağı oldu di mi?ondna ekonmik kriz çıktı.Siktirin gidin lan akp yavşakları abarttınız iyice.
    Bu ülkede ne kadar vatansever varr hepsine hakaret ak.ecevit  ellerini ovuşturdu yalaka oldu.
    Bu akpnin her yaptığı size girsin bunu istiyorum.Umarım hepinizin evlatları işsiz kalır ileride,umartım hepinizi leride rusyaya Türk kadını gönderildiğini,işsizlikten kavaltık yapmaya başladığınızı görürsünüz.Ecevite bile dil uzattınız  ak yeter ulan yeter
    geberin de bu ülke kurtulsun sizden
    Boırcu aldı neden aldı acaba?O seçtiniz köğpeği olduunuz MENDERES Köpeği ile ÖZAL PUŞTU adisi şerefsizi AMINA KOYDU bu ekonominin de ondan.OROSPU ETTİNİZ BU ÜLKEYİ YABANCILARA.Hatırlıyoruım annemin maaşı ödenmedi 2 ay geç ödendi nasıl almasın ecevit borç.Dışa bağımlı hale ben  mi getiridm sizin zihniyetiniz mi?Tüm ab abd rusya özelleştirme karşıtı karar aldı salak mısınız allah kelmesine karşı fetişizminiz mi var.Hepiniz it gibi bağırırsınız yok paramız ödenmedi cart curt.Para için onurunu satan adamlarsınız akpyi savunursunuz,geberin gidin lan defolun gidin şu ülkeden

hım aferin sana güzel performans o resmi koymamın sebebi merhum başbakan ecevit e saygısızlık etmek degildir önce belirteyim alıntı yaparak koydugum yazını tekrar okursan neden koydugumu anlarsın en azından normal bir beyni olan kişi neden koydugumu anlar. ayrıca zumsuk elektirige %22 zam yapılmış demissin şimdi güzel kardeşim rusyadan gaz alma anlaşması varya hani şu mavi akım heh işte o zaman da başda ecevit vardı rusya  bizi gaz alma konusunda dolandırdı cezairden gelen gazın 5 katı fiyatına ruslardan gaz alıyoruz malesef ve çok fazla gaz alıyoruz bu gelen gazı stoklama veya depolama imkanı olmadıgından türkiyedeki bir çok hidro elektirik santrali dogalgaz ile çalıştırılmaya başlandı petrol fiyatlarına paralel olarak gaza da zam gelmektedir zammın geregi maliyetleri karşılamaktır ben evimde tasarruflu ampul kullanıyorum işimin olmadıgı odaların elektirigini söndürüyorum bana aylık gelen elektrik faturası 30 ytl yi geçmez % 22 benim büççemi fazla sarsmaz gönül isterki ''zam olmasın'' ama işte gel görki akaryakıta ne zaman zam gelse herşey etkileniyor dünyanın şu anki olagan durumu bu sadece bizim ülkemiz degil
    o işleri yapan kimdi hatırla bakalım?mesut götü olmasın?
    türkmenler doğal gaz verelim diye çırpınıyor senin başbakanın almadı mı pislik acemlerden gazı?cevap versene?
    petrol yasasından haber versene hemşerim,çıkarılan petrolün bir kısmının ülke içinde kullanılması şartını kaldıran hangi hükümetti?akp olmasın?
    Atanın yasakladığı misyonerliği kim kaldırdı?senin hükümetin  olmasın?
    cumhuriyet tarihinde yapılan borcun 2.5 kat fazlasını 5 yıl içinde kim yaptı ? senin hükmetin olmasın?
    çinko madenlerini 3 firmaya satıp 5oo milyon dolar gibi bir  kayba türkiyeyi  uğratan kim cevap verin ?
    dünyanın olağan durumumuş  bi git alahını seversen kimde var ub kadar borç,bu kadar sıcak para girişi?
    sıcak para ne biliyo musun?bilirsin de işine gelmez karı düşünen yatırım değil de olana gelen para bi risk gördü mü kaçar,ne demek biliyo musun?söliyim devlet guk dediğinde parayı bi çekerler ülkenden donumuzla kalırız burda.bankaların %51i  yabancının elinde.finansbank var yunanlılarda,hiç bir devlette yahbancılar bu kadar giremez finansa.kim en büyük savaş tehditi?yunanistan,yunan bankacılık sektörü taşaklarını tuttu mu ne yapacaksın?ileride gerçekleşecek askeri modernizasyon ve tedarikleri yapamaycaksın,ne olacak söyleyim mi?yunanlılar egede ezip geçecek türk ordusunu teknoloji olarakkardaktaki gibi artistik yapamayacaksın,it dalaşında  kitleyemeyceksin,konuşun konuşun güzel oluyo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

cicosz bunu yazdı:

HaYVaN  bu da şekil-b

Analiz Şekil B

Şimdi hocam.

Atatürke mütevazi bir şekilde ricada bulunan çiftçi (kaldıki üzerindeki elbiseye elbise demek doğru olmaz) Paşaya anamız ağladı diye bağırıyor mu? Hemde basın mensuplarının önünde. Tayyipin yanındaki adama bak boğazlı kazak tayyipten daha iyi giyinmiş valla : ) Kameraları görünce aşka geliyo nasıl :)

Ha tayyipin ananıda al git lafı doğru mu? Kesinlikle yanlış... Ben tayyip taraftarı değilim. Ama gerçekleri konuşmak istiyorum. Diğerlerine nazaran bu adam daha iyi demek istiyorum.

Senin yaptığında yanlış g*tü boklu tayyip kimki onu Atatürk ile kıyaslıyosun?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Potansiyel_Virus bunu yazdı:

@Hayvan

sen bi ara stilimi degistircem diye bi konu acmisdin dimi ordan hatirladim neyse bosver arkadasim sen degistirmesende olur sende bu kafa varken....

Gerçekleri konuşuyorum ablacım...

Kesinlikle tayyip taraftarı değilim ben. Yazdıklarımı okuda sonra benimle ilgili yorum yap. Yani beni akp'ci olarakta görmeyin : ) Tkp ye bile ben daha sempatik bakıyorum yani : ) Ama gerçekleri yazmak istiyordum hani.

Toplam Hit: 20666 Toplam Mesaj: 149