Kız Arkadaşınızın Çantasını Taşır Mısınız?
-
Kizmiyim ben yahu oyle omzuma takmam yok bi de ruj oje sureyim ak olmaz bavul valiz falan sa ayri ama karsilikli tabii :) :p
-
Rebelist bunu yazdı:
-----------------------------Kizmiyim ben yahu oyle omzuma takmam yok bi de ruj oje sureyim ak olmaz bavul valiz falan sa ayri ama karsilikli tabii :) :p
-----------------------------
ozaman emo olursun :D -
erkek adamın erkek sevgilisi olur onunda çantası olmass:P
-
aşkım için canımı bile veririm
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------taşımadım, taşıyan arkadaşlarımla hep dalga geçtim..
yada. taşıtacak kızla tanışmadım daha...
ama bazı erkekler var gelmiş geçmiş bütün kız arkadaşlarının çantalarını taşırlar. hatta yapışırlar eline sanki tuvalete bile giderken elini bırakmıyacak kızın :S veya yolda giderken sanki kızı biri kaçıracakmış gibi boynundan koluyla kavrayarak yürüyenlere anlam veremiyorum. gösteriş galiba
-----------------------------arakdaşlar taşımıyalım taşıyanları uyaralım :P ya bavul filansa tabi kadın çantası taşımak çok garip gelir görenler yanlış anlıyabilir :) O gibisinden :D
-
taşımam kol çantasıysa bavul vs onada taksi çagrırım parasınıda öder hamalmıyım yaw..
-
bassaristhe bunu yazdı:
kiz tasiyamicagi çanta ile çikmasin malmi aq
Her ne kadar tülay mal olsanda :P böyle güzel bir cevabından dolayı seni tebrik ediyorum :D Bizim üniversitede bazı kızlar hava atmak için kendinden büyük vakko çantalar taşıyorlardı. Ama alayıda kısa boylu ve şişmandı. Genelde kızların zayıf olanı küçük şişman olanları bavul gibi çantaları tercih ediyor. Boyuta ve çantanın şekline göre kararım değişebilir :) -
kol cantasini tasimam, bavul, okul cantasi, spor canta, poset vb. tasirim.
-
taşımam ama abi dün aksam 2 dakkalığa tuttum kızın cantasını ama o kadar koluma sttm sene takmam:)
-
kuytul bunu yazdı:
erkeklik çanta gibi nesnelerle ölçülüyorsa hafif bir şey bu erkeklik-----------------------------
Doğru bir cevap diye buna derim ben. Hem ayrıca gerizekalı değilse kendisinin taşıyamacağı bir çanta yanına almaz şayetki alıp sonradan ''O''na taşıttırım gibi bir düşüncesi varsa o kız iş görmez :) Bırakırım yolda taşımam hiç bişiyini kalır walla:D yoluma devam ederim.Bavul türü bişi olsa bile gerzek değilim fazla doldurtmam ve 1 bavul o bir bavulda ben bu kadar basit...