Kız Arkadaşınızın Çantasını Taşır Mısınız?
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------kendisini bile taşırım :|
aşıksam tabi :|
ama sadece takıldığım yiyiştiğim bi kızsa ne hali varsa görsün :)
-----------------------------
İşte yorum budur :D:D hajı süpersin ... -
taşıdım taşırım :P amaaaa :D kolumda deil tabikide
-
kiz tasiyamicagi çanta ile çikmasin malmi aq
-
Evet taşıorum taşımaz oLaydım aLıştımı vazgeçiremessiniz:D
Denis Şunu Taşarmasığğn? Deniz şunu bi Dutsanna yha! Aşkım şunu pi dk dutda aykkabımı baaLim? ne Len bu oteL görevLisine döndük mq..
uL: taşımayın 1 kerede oLsa :D
-
bassaristhe bunu yazdı:
kiz tasiyamicagi çanta ile çikmasin malmi aq
-----------------------------budur işte. elinden öpülecek karşı cins idolü.
-
şimdi biraz saçma bi konu olmuş çünkü sevgiliden geçtim yanımda yedi kat yabancı bile olsa ağırsa çantası yardım ederim ki sevgiliye niye yardım etmiyim.Ama tabi bşka ihtiyaçlar için kullandığım bi kızsa sanmıyom:D
-
skyvalet bunu yazdı:
şimdi biraz saçma bi konu olmuş çünkü sevgiliden geçtim yanımda yedi kat yabancı bile olsa ağırsa çantası yardım ederim ki sevgiliye niye yardım etmiyim.Ama tabi bşka ihtiyaçlar için kullandığım bi kızsa sanmıyom:D
-----------------------------normal taşımadan kasıt etmioruz
koluan takıp taşımadan kasıt edioruz :)
-
Şimdi bavuldur valizdir spor çantasıdır kesin taşırım.Eğer yorgunsa çantasınıda taşırım. ve taşıdımda ama bizimki biraz grurlu :) Benden bekliyor teklifi teklif edincede biraz yok ya fln deyip veriyor :) yani bunu erkeklikle uzaktan yakından bir alakası yok.Tamamen sevgilinize verdiğiniz değerle alakalı.BEn onun yorulmasına dayanamam taşırım.Ama şöyle bi durumda var sevgilim çantasına luzumsuz şeyler koymaz :) BU yüzden fazla ağır olmaz çantası.Spordan geldiğimizde bazen ben taşırım çantasını...
edütt : tabiki koluma takıp değil yanlış anlaşılmasın :)
-
Hycamtin bunu yazdı:
-----------------------------skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------elim duruken nie koluma takayım delimiyim ben:)
-
Hycamtin bunu yazdı:
-----------------------------skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------kizim sende illaki top edecen adamlari :D tasimayin ulen kolunuzda iyy :|