Kız Arkadaşınızın Çantasını Taşır Mısınız?
-
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------
benim sevgilim ben yorulunca taşıyor.. niye dalga geçiyorsunuz ki eğer kız yorulduysa erkeğin yardım etmesi bence centilmenlik
-----------------------------Bencede
Sahsen Kız arkadasım ayağı incildiğinde hem arkadası hem cantayı koluma takıp tasıdığım oldu .Ne yanı kızı olduğu yerde bırakıp yada cantasını ağırlıkyapsın diye kızın boynuna takıp mı tasısaydınız . Tasımazsan öküzsün git kendini camdan at :)
Belli bir yerden sonra sıkıyor 2 sinide kucaklıyorsun :)
-
ağırsa taşırım... ama hafifse ve bu taşımayı sevgi gösterisi olarak anlayacaksa anlamasın ALLLLLLLLLL taşırım derim :D
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------fistik49 bunu yazdı:
benim sevgilim ben yorulunca taşıyor.. niye dalga geçiyorsunuz ki eğer kız yorulduysa erkeğin yardım etmesi bence centilmenlik
Sahsen Kız arkadasım ayağı incildiğinde hem arkadası hem cantayı koluma takıp tasıdığım oldu .Ne yanı kızı olduğu yerde bırakıp yada cantasını ağırlıkyapsın diye kızın boynuna takıp mı tasısaydınız . Tasımazsan öküzsün git kendini camdan at :)
Bunlar olağan dışı durumlar durduk yerde çantasını koluna alıp taşımıyorsun herhalde değil mi?? -
Asi bunu yazdı:
-----------------------------Bir çanta neki 1 kg gelmez erkeğe çanta taşıtmanın mantığı varsa bilenler açıklasın
-----------------------------Bir kez tasımıştım ama o canta 1kg olduğunu sanmıyorum :)
Ne varsa koymuş içine görende havuza değil tatile gidiyoz sanır : /
bayzin bunu yazdı:
Mühim olan insanlık erkek kız fark etmez :)
-----------------------------Bu devirde insanlık çok nadir raslanan bir durum :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------fistik49 bunu yazdı:
Bunlar olağan dışı durumlar durduk yerde çantasını koluna alıp taşımıyorsun herhalde değil mi??
-----------------------------Çanta ağırsa sevdiğimi yormamak için tasırım ne olcak :)
(Dağdan mı geldik) :)
-
kucucuk bunu yazdı:
taşırım tabi ne isterse yaparım öl desin öliyim ... baharım benim ... özledim seni :(
-----------------------------Sen öldükten sonra kız ne yapcak : /
-
yemişim erkekliği etek giy desin onuda giyerim aşığım arkadaş milletten bana ne? Ayrıca yanımda kız varken, kızın çantasını koluma takmış olmam millette öküz değil ya sevgilisinin çantasını taşıyor der bi sorun teşkil etmez her bakımdan.. Aşık olmak rulz :D asds :d 4 gün kaldı aşkımla buluşmama :Ç
-
pesimistzombie bunu yazdı:
yemişim erkekliği etek giy desin onuda giyerim aşığım arkadaş milletten bana ne? Ayrıca yanımda kız varken, kızın çantasını koluma takmış olmam millette öküz değil ya sevgilisinin çantasını taşıyor der bi sorun teşkil etmez her bakımdan.. Aşık olmak rulz :D asds :d 4 gün kaldı aşkımla buluşmama :Ç
-----------------------------fazla kaptırma sonra ben naptım nerdeyım dersın :D (inslh demesın tabıkıde )
-
bende öle düşünürdüm öl desin öçlim derdim ama yok kardeş yok çok dikkat et devir acayip değişmiş dünya biz farkında olmadan nasıl dönüyosa devrde öle değişmiş kimseye güven kalmamış sev ama çok bağlanma bırak o sana bağlansın o senin için ölsün yoksa yazık olur...
S......S.....S.....S herşey bundan ibaret..
-
Maymun olmuşsunuz hocalar siz...
Kadın adamı maymun ettimi;doğrudur etekde giydirir.