Kız Arkadaşınızın Çantasını Taşır Mısınız?
-
elbette tasirim
-
Farketmez.Kolumda,sırtımda,belimde,kafamın üstünde;bavulunu,sırt çantasını,sandığını,çeyizini,buzdoolabını her hangi bir eşyasını taşırım,hiç farketmez.
Hafifse tekilf ederim,kabul ederse taşırım.Ağırsa kesin taşırım.Onlar bizi,çocukarımızı 9 ay taşıyor ben de onların yükünü taşırım,her türlü.Bana farkmaz:))
-
Sevgilimin çantası ona ağır geliyorsa taşırım elinde ağırlık varsa alırım verdiğiniz kıymetle alakalıdır bu olay
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------West bunu yazdı:
-----------------------------fistik49 bunu yazdı:
benim sevgilim ben yorulunca taşıyor.. niye dalga geçiyorsunuz ki eğer kız yorulduysa erkeğin yardım etmesi bence centilmenlik
-----------------------------Yahu taşmı taşıyor yorulsun.. Yorulmayacağı bi çanta kullansın kendi taşısın :)
-----------------------------benim çantam genelde ağır olur birazda ona eziyet olsun :D bu arada kolunda değil elinde taşır ben yanlış okumuşum
kızların huyudur genelde çuval gibi bi çanta alırlar içine ne kadar lüzumsuz eşya varsa tıka basa kasarlar sonra (aşkım ben yorumdum şunu taşırmısın) derler tabi erkekte taşır kızda hemen aaa dizginlerini elime aldım oley der :D
-----------------------------dizginleri aldım die bi olay yok dizginler zaten bende de. eziyet dedim sadece.
-
Yani özel bir fantazım yok N'oolur taşıyım tarzı.
Ama 2 dk taşır mısın dese "Yoo taşımam lan erkekim ben" naraları da atmam.
-
taşıdım taşırım taşıyorum hiç bi sakınca yok
-
Herzaman, annemin çantasını bile taşırım lö
-
kız pamela anderson gibiyse kıvırtırım bile :D
-
taşımam.
taşıyamayacak kadar ağır ise ona ders olsun diye taşımam bi daha o kadar doldurmasın içini.
iyi ya çocuğu taşı pazar market çantası taşı. akşama kadar çalış eve ekmek taşı. iyi ya başka.
-
Bir adamın koluna kadın cantası atıp yürümesi normalmı?(yolda geçenler "aa topa bakın" (demeleride gayet normal) derlerse sonra al sana kavga) Eğer eliyle tutmuşsa tamamdır. ama koluna atması normal degil.