Kız Arkadaşınızın Çantasını Taşır Mısınız?
-
çanta kiminse o taşısın. banane ki
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
Rebelist bunu yazdı:
-----------------------------Kizmiyim ben yahu oyle omzuma takmam yok bi de ruj oje sureyim ak olmaz bavul valiz falan sa ayri ama karsilikli tabii :) :p
ozaman emo olursun :D
emo olacagima oleyim daha iyi en sevmedigim insan tarzi amk -
kızın kendi istediği zamanlarda taşımak en iyisi
-
Rebelist bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
Rebelist bunu yazdı:
-----------------------------Kizmiyim ben yahu oyle omzuma takmam yok bi de ruj oje sureyim ak olmaz bavul valiz falan sa ayri ama karsilikli tabii :) :p
ozaman emo olursun :D
emo olacagima oleyim daha iyi en sevmedigim insan tarzi amk
-----------------------------EMO olmak, ölmekle yaşamak arasında bir köprü zaten, olsanda aynı hesaba gelir, kıyma canına :)
-
Bana laf olsun diye taşıttırmaya kalkarsa benim çantayıda ona veririm :)
-
bu konu niye hit yaptı lan sanki toplumsal sorun abooooooooooooo
-
neyimvarki bunu yazdı:
a.q ben kendımı zor tasıyorum
------------------------demi ama :D taşıyamıyacaı cantayıda olmasın abi :)
-
sevgilim yanimdaysa tasirim,yanimda deilse adam gibi elimde tutarim sadece...
centilmenlik budur bence.
sonucta sevgilim yanimda oldugu surece gerisi umrumda bile deildir, ama yanimda deilse isler degisir beyefendi olmak gerekir.
ohoomm ohoomm :)
edit: aman sakin ha, sevgilim yanimda deilse beyefendi olmak gerekir lafi dogru anlasilmasin, tamamiyle yanlis anlamaniz gerek. ilk kez boyle biseyle karsilasiyorum. ben orda sevgilinin yaninda laubali olunur ama yoksa beyefendi olunmali manasinda demek istedim. ha simdi burda laubali lafini yanlis anlamayin yanliz, sevgiliniz manyakca seyler istemedigi surece (milyonlarcasaatboyuncaalisverismerkezlerininicindeonlarladolasiphicyanindanayrilmamaniziistemekgibi) biraz masgaraligin zarari yok demek istedim. saygilar...
edit2: yukarida yazdiklarim sadece bu tarihteki sevgilim icin gecerlidir.
-
kesinlikle taşımam
-
kazak erkek işleri hikaye eğer yanımdaki bayan değer verdiğim birisi ise -kız arkadaşım yada sosyal arkadaşım- gerekli bir durumda çantasını taşırım.