Kız Arkadaşınızın Çantasını Taşır Mısınız?
-
burda dikkat edilmesi gereken nokta elle değil koluna takarmış gibi.:D
-
ya öyle spor okul bavul valiz gibiyse kesin taşırım sadece öyle sevgilimin değil bütüm kız arkadaşlarımınkini taşımaya özen gösteriririm aslında bütün kızlar aşırı dikkat ediyorlar böyle şeylere
ama gelirde bi bayan çantası olduğu 10 km uzaktan belli olan çantaları verirlerse öyle zorunlu hallerde taşırım onuda asla koluma takmam
-
Hayatta taşımam :|
-
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------
benim sevgilim ben yorulunca taşıyor.. niye dalga geçiyorsunuz ki eğer kız yorulduysa erkeğin yardım etmesi bence centilmenlik
-----------------------------Yahu taşmı taşıyor yorulsun.. Yorulmayacağı bi çanta kullansın kendi taşısın :)
-
Esconda bunu yazdı:
Taşımam.Sonra alışıolar.
-----------------------------ahanda ne güzel demişsin =)
-
West bunu yazdı:
-----------------------------fistik49 bunu yazdı:
benim sevgilim ben yorulunca taşıyor.. niye dalga geçiyorsunuz ki eğer kız yorulduysa erkeğin yardım etmesi bence centilmenlik
-----------------------------Yahu taşmı taşıyor yorulsun.. Yorulmayacağı bi çanta kullansın kendi taşısın :)
benim çantam genelde ağır olur birazda ona eziyet olsun :D bu arada kolunda değil elinde taşır ben yanlış okumuşum -
sevgilim deilde sadece arkadas oldugumuz birinin cantasını tasıdım..tabi ona takım elbisenin ceketini verdim :) ha bidaha tasırmıyım olabülür neden olmasın..
-
a.q ben kendımı zor tasıyorum
-
taşımadan kastım elle değil de
sanki koluna takarmış gibi
veya siz taşır msıınız
dikkatinizi çekerim direkt hatunların taşıma modunda taşıyacaksınız bavul falan yok yani :D
-
taşımam tabiki...