Kız Arkadaşınızın Çantasını Taşır Mısınız?
-
sana çantayı elinde değilde koluna takda taşı diyen kız arkadaşında sorun vardır zaten.Onun için taşımam.Ama elimde taşıyabilirim.
-
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------West bunu yazdı:
-----------------------------fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------
benim sevgilim ben yorulunca taşıyor.. niye dalga geçiyorsunuz ki eğer kız yorulduysa erkeğin yardım etmesi bence centilmenlik
-----------------------------Yahu taşmı taşıyor yorulsun.. Yorulmayacağı bi çanta kullansın kendi taşısın :)
benim çantam genelde ağır olur birazda ona eziyet olsun :D bu arada kolunda değil elinde taşır ben yanlış okumuşum
kızların huyudur genelde çuval gibi bi çanta alırlar içine ne kadar lüzumsuz eşya varsa tıka basa kasarlar sonra (aşkım ben yorumdum şunu taşırmısın) derler tabi erkekte taşır kızda hemen aaa dizginlerini elime aldım oley der :D -
Taşımam.. Bugün çanta taşıttıran yarın başka şeyler ister.. :B
-
karizmam bi çanta taşıdık diye çizilmez.
neden taşımayayım. taşırım, taşımışlığım da var.
yine olsun yine taşırım :|
-
çantanın içindekiler boş beleş şeyler olduğu için ölüyom desede taşımam(büyük konuşmayayım taşımak istemem)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kadın çantası ise , hayır
valiz,bavul tarzı bişeyse , evet
Aynen böyle bişey diyecektım -
delikanlı adam çanta taşımaz,rakı,şarap,bira içer sevgilisini döver;racon bunu buyuruyor.Kadınlarda bunu istiyor zaten eheheh
-
Antikky bunu yazdı:
delikanlı adam çanta taşımaz,rakı,şarap,bira içer sevgilisini döver;racon bunu buyuruyor.Kadınlarda bunu istiyor zaten eheheh
-----------------------------şakası bile kötü
bana öle bişi yapçak varyaaa...
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------yani
taşısa taşısa bavul,valz,spor çantasa yada alışverişten dönerken alışveriş poşetlerini taşır
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kadın çantası ise , hayır
valiz,bavul tarzı bişeyse , evet
aynen katılmaktayım.