Kız Arkadaşınızın Çantasını Taşır Mısınız?
-
özürlü değilse taşimam
-
bi keresinde arkadaşlarla toplanp sinemaya gitmiştk "vizontele tuuba" ya sinemaya girdk işde başladı film ilk yarısı bitti fln derken bi kız arkadaşla (ablam gibi) dışarı çıktık sigara içmek için daha sonra filme tekrar girmeden önce bi lavabo ya gidelim dedk ve gittk (x kızlar işde hepsi aynı herzmn yanlarnda çanta arkadaş lavaboya girerken çantasını bana vermişdi bende aldm taby o girdkden sonra bende dalgnlıkla kolumda kız çantası erkekler tuvaletine girdim ama unutmşm ben onu xS sona işde içerde bi iki herif vardı beni aynadan görünce kolumda çantayla bi garip bakmaya başladlr haliyle sonrada bi ikisi ellerini bile yıkamadn çıktı (x bende ne var neye bakıyo bunnar derken aynaya döndüğmde annadm neden öle baktklarını xD çaktrmadan ordan kaçmaya uğraşsmda sonuç ortadaydı wc de bide dışarda beni o halde görenler ben geçtkden sonra kahkahayı basıyodu.. ne rezil olmşdum ama..
o yüzden o günden beri kız çantası fln taşmam valiz bavul gibi şeyler dşında xD
-
Bu konuyu kendisiyle tartismis biri olarak ilk once koca bi HAYIĞĞ cektim..Sonra bir baktım canta elimde..Canım cok yoruldum ayana yatınca elinden aliosun yoksa tutup koluma takmam hayatta...Swoolun dediği gibi hatunu bile tasirim aslinda ama isi cakalliga vuruolar :D
-
Koluma asıp taşımam :) abisi (Dj_Lethal) yanımdaysa ona taşıtırım :)))
-
taşıyamıyacağı bir şey ise evet taşırım tabiki.kız olduğu için değil insan olduğu için.bazen işim olmadığı zaman pazar taraflarına yakınsam bi uğrarım pazara teyzeler amcalar falan onca yükü evine götürmeye çalışıyor onlara yardım falan ediyorum.centilmenlik o bu şu boş muhabbet herşey insanlık için.
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kadın çantası ise , hayır
valiz,bavul tarzı bişeyse , evet
-----------------------------
aynen katılmaktayım.
-----------------------------
Ule senin kiz arkadasin kimm ?? !! :D