folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kız Arkadaşınızın Çantasını Taşır Mısınız?

Kız Arkadaşınızın Çantasını Taşır Mısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    özürlü değilse taşimam

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

bi keresinde arkadaşlarla toplanp sinemaya gitmiştk "vizontele tuuba" ya sinemaya girdk işde başladı film ilk yarısı bitti fln derken bi kız arkadaşla (ablam gibi) dışarı çıktık sigara içmek için daha sonra filme tekrar girmeden önce bi lavabo ya gidelim dedk ve gittk (x kızlar işde hepsi aynı herzmn yanlarnda çanta arkadaş lavaboya girerken çantasını bana vermişdi bende aldm taby o girdkden sonra bende dalgnlıkla kolumda kız çantası erkekler tuvaletine girdim ama unutmşm ben onu xS sona işde içerde bi iki herif vardı beni aynadan görünce kolumda çantayla bi garip bakmaya başladlr haliyle sonrada bi ikisi ellerini bile yıkamadn çıktı (x bende ne var neye bakıyo bunnar derken aynaya döndüğmde annadm neden öle baktklarını xD çaktrmadan ordan kaçmaya uğraşsmda sonuç ortadaydı wc de bide dışarda beni o halde görenler ben geçtkden sonra kahkahayı basıyodu.. ne rezil olmşdum ama..

o yüzden o günden beri kız çantası fln taşmam valiz bavul gibi şeyler dşında xD 

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Bu konuyu kendisiyle tartismis biri olarak ilk once koca bi HAYIĞĞ cektim..Sonra bir baktım canta elimde..Canım cok yoruldum ayana yatınca elinden aliosun yoksa tutup koluma takmam hayatta...Swoolun dediği gibi hatunu bile tasirim aslinda ama isi cakalliga vuruolar :D

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    Koluma asıp taşımam :) abisi (Dj_Lethal) yanımdaysa ona taşıtırım :)))

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek

taşıyamıyacağı bir şey ise evet taşırım tabiki.kız olduğu için değil insan olduğu için.bazen işim olmadığı zaman pazar taraflarına yakınsam bi uğrarım pazara teyzeler amcalar falan  onca yükü evine götürmeye çalışıyor onlara yardım falan ediyorum.centilmenlik o bu şu boş muhabbet herşey insanlık için.

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bill
    bill's avatar
    Erkek

CodeMaster bunu yazdı:
    -----------------------------

FOXXLY bunu yazdı:

kadın çantası ise , hayır

valiz,bavul tarzı bişeyse , evet