Küçük Bir Yazılım
-
Benim mouse ta bisürrü fazladan tuş vardı yazılımını yükleyip o tuşlara istediğin macro < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> u ayarlıyordun ama macroyu yazılım Mouse a yüklüodu hangi pc e takarsam takayım hep o tuşta o macro oludu ben cs de hızlı çephane ve silah almak için kullanıodum :D Buda onun gibi birşey herhalde :D
Edit : Oscar Mouse Macro Editor müş Yazılım Her mouse olurmu bilmiyorum Benimki A4Tech x7 XL420K -
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------
Evet Arkadaşlar Yapabilecek Olan Varmı ?
-----------------------------1738 pachelerinde arkadasim bana yapmisti otomatik mana bile basiyordu sonra oto ban gelince ise yaramadi yapmisken birde knight.exe yi baska bir proyla gizlemen lazim .. En saglami pedal anliyacagin =)
-
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------
Evet Arkadaşlar Yapabilecek Olan Varmı ?
-----------------------------Bu iletidekini indirip denedin mi? Çalışmazsa yaz demiştim. sanırım boşuna upload ettim.
http://www.tahribat.com/Forum-Kucuk-Bir-Yazilim-99355/1/#1088902
-
basitçe sendkeys çalışmazmı? tabi açma kapama tuşu nasıl ayarlamır bilemiyorm
-
böyle bir program vardı zaten programı actığında sürekli 8 basıyor gibi.1 i de sen bas artık.
-
firefox'ta bir eklenti wardi kayit ediyosun ne yapmak istiyosan aynisini sabaha kadar tekrar edip duruyodu oda isene yarayabilir.
-
özel mesaj olarak atıyım hocam sana.
-
hocam aslında bu tür yazılımlar çıkmıştı zamanında görmüştüm bir yerlerde fakat temizmidir bilmiyorum :|
-
ko nun exesi sendkey yemez(en azından ben denediğimde yemiyordu). skill bastıramassın ama chatta flood yaptırabilirsin. oda bi boka yaramaz. Şimdi exe durumları nasıl patchler felan bilgim yok uzun zamandır uğraşmıyorum ama bi forumdan şunları buldum. İstersen dene(taratılcak durumlar varsa tarat ben indirmedim). Klavyeyi dinleyerekde istediğin tuşla başlatıp istediğin tuşla felan sonlandırmayı halledersin
http://rapidshare.com/files/122674112/AutoItX3.dll.html
Linkdeki dll'yi indirip Yerel Disk C/Wİndows/system32 nin içine atıyoruz
Başlat > Çaliştir > Cmd > regsvr32 C:/AutoItx3.dll ' yazip Enter'a basioruz ve karşiniza bu mesaj
çıkacak: DllRegisterServer / D:\AutoItX3.dll başaryıla gerçekleştirildi
Daha sonra , vb 6.0 çaliştirip Gelen Pencereden Standart Exe ' yi seçip aç dioruz.
Daha sonra Project sekmesinden References bölümüne gelip AutoItx3 1.0 Type Library ' i işaretleyip
Ok butonuna basiniz..
Forma 1 Adet Timer 2 Adet Button Ekleyip Sağ tıklayarak ' Wiew Code ' diyip aşşağidaki Kodlari
yapiştirin.
Dim Komut As New AutoItX3Lib.AutoItX3
Private Sub From_Load()
Timer1.Enabled = False
Timer1.Interval = 100
Form1.BorderStyle = 2
End Sub
Private Sub Command1_Click()
Timer1.Enabled = True
End Sub
Private Sub Command2_Click()
Timer1.Enabled = False
End Sub
Private Sub Timer1_Timer()
Komut.Send ("Z") ' Z Yaratik Seç
Komut.Send ("3") ' 3 Skill Slot Siz Kaç İsterseniz Onu yapin.
End Sub
En basit örneği bu şekilde
http://www.dosya.tc/exbilgi_8474.rar.html
Bu kodların daha gelişmişi (Her Zaman Üstte Seçeneği V.b.) Proje olarak kayıtlı
Aynı Zamanda Exe'ye çıkartılmış Bitmiş Halide Mevcut.
Her Clientte Her Patchte Çalışır.
İyi Çalışmalar -
hocam program ile işi halledebildiniz mi_? donanıma gerek varsa yardımcı olabilirim....iyi çalışmalar...