Küçük Bir Yazılım
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------
hocam program ile işi halledebildiniz mi_? donanıma gerek varsa yardımcı olabilirim....iyi çalışmalar...
Genki Hocam ExBilgi Komple Sakat İçi Keylogger dolu bütün DosyalarınınRicin Hocam Herkes Bir Yol Söylüyor, Herkes Basit Diyorda Kimsede Çıt yok :D
-
Şöyle bişey yaptım Genki nin bilgilerinin yardımıyla umarım işini görürür.

Linki şu : http://rapidshare.com/files/312115987/KnigtOnlineKeySender.rar.html
Projenin içeririsinde VB 6.0 kodlarıda mevcuttur. DLL Totalvirüste taranmıştır ve tamamen temizdir.
Kolay gelsin.
-
Dengbej bunu yazdı:

Projenin içeririsinde VB 6.0 kodlarıda mevcuttur. DLL Totalvirüste taranmıştır ve tamamen temizdir.
Kolay gelsin.
HocamRun Time Error ''429''
activeX component Ca'nt create object
hatası nedir ?
-
autoit kurulur... hafiften tutorial'lara ve google amcaya danışılır...
en basitinden komut (sadece aktif pencereye tuş yollar)
send ("818181818181818181")
biraz daha karışıklaştıralım:
önce knight gbi bir oyunu en öne getirsin ve tuşları bassın
winactivate("Knight Online Başlık'ı")
winwaitactivate ("Knight Online Başlık'ı") ----> bu kodla aktifleşmesini bekliyoruz
send ("yolla yarim tez yolla") ----> deminki örnekteki gibi tuş yollar..
bunu sonsuza kadar döndürmek istersen biraz daha karışık örnek:
do
winwaitactivate ("Knight Online Başlık'ı")
send ("yolla yarim tez yolla")
until 1=2
do ... until 1=2 nedir? 1, 2 sayısına eşit oluncaya kadar bu döngü devam eder (1 hiçbi zaman 2 olamayacağından sonsuza kadar...)
-
Oyunda tus basimini simule etmek icin, sendkeys yada keybd_event yerine DirectInputHook kullanmalisin yoksa yemez. 8 ve 1 e basan programida cok rahat yaparsin timer ile. Koxp kodlarinda bol bol ornegi var dinput hookun da.
-
IronEagle bunu yazdı:
Dengbej bunu yazdı:

Kolay gelsin.
hatası nedir ?
-----------------------------Hoca XP de sorunsuz çalışması lazım ama Win7 yada Vista da kullanacaksan yönetici olarak çalıştır de çalışması lazım. Eğer XP de sorun veriyorsa "VB Runtime" paketinin son sürümünü yükle düzelir büyük ihtimalle.
-
Daft bunu yazdı:
autoit kurulur... hafiften tutorial'lara ve google amcaya danışılır...
en basitinden komut (sadece aktif pencereye tuş yollar)
send ("818181818181818181")
biraz daha karışıklaştıralım:
önce knight gbi bir oyunu en öne getirsin ve tuşları bassın
winwaitactivate ("Knight Online Başlık'ı") ----> bu kodla aktifleşmesini bekliyoruz
send ("yolla yarim tez yolla") ----> deminki örnekteki gibi tuş yollar..
bunu sonsuza kadar döndürmek istersen biraz daha karışık örnek:
do
winwaitactivate ("Knight Online Başlık'ı")
send ("yolla yarim tez yolla")
until 1=2
do ... until 1=2 nedir? 1, 2 sayısına eşit oluncaya kadar bu döngü devam eder (1 hiçbi zaman 2 olamayacağından sonsuza kadar...)
-----------------------------Hoca benim programda sadece aktif pencereye tuş yolluyor ama aktif pencere Knight ise yollasın özelliği eklemem için "Knight başlığını" yazarsan ona göre düzenlerim.
-
Dengbej bunu yazdı:
-----------------------------IronEagle bunu yazdı:
Dengbej bunu yazdı:

Kolay gelsin.
hatası nedir ?
-----------------------------Hoca XP de sorunsuz çalışması lazım ama Win7 yada Vista da kullanacaksan yönetici olarak çalıştır de çalışması lazım. Eğer XP de sorun veriyorsa "VB Runtime" paketinin son sürümünü yükle düzelir büyük ihtimalle.
-----------------------------Hocam Program Süper Çalışıyorda Oyundayım Açtım Kusursuz Çalışıyor
Ancak
Çalıştırıp Oyuna Dönünce Kayboluyor Program Ancak Çalışmaya Devam Ediyor.Ancak Windows Görev Yöneticisinden Kapatabiliyoruz.
-
Hoca bana Knight çalışırken Görev yöneticisinin Uygulamalar Sekmesindeki ismini yazarmısın
Ayrıca söylediğin şey için bi kontrol ediyorum.
Ama biraz daha açarsan sevinirim yani Knight a geçtiğinde işe yaramıyormu yoksa işe yarıyor ama durdurmak istediğinde durdurmak için kapatmak zorundamı kalıyorsun ????
-
Dengbej bunu yazdı:
Hoca bana Knight çalışırken Görev yöneticisinin Uygulamalar Sekmesindeki ismini yazarmısın
Ayrıca söylediğin şey için bi kontrol ediyorum.
Ama biraz daha açarsan sevinirim yani Knight a geçtiğinde işe yaramıyormu yoksa işe yarıyor ama durdurmak istediğinde durdurmak için kapatmak zorundamı kalıyorsun ????
Hocam Knight'ı Açmadan Deniyorum Nereye Tıklarsam Başlıyor 881881881881 diye.Oyuna Giriyorum Program Kayboluyor Ancak Çalışmaya Devam Ediyor,Görev yöneticisinde Uzun Bir İsmi Var Okunmuyor Onu Kapatmadan Programı Kapatamıyoruz.