folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Metrekaresi 1 Dolardan Mayın Temizleyelim Arazide İstemiyoruz

Metrekaresi 1 Dolardan Mayın Temizleyelim Arazide İstemiyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Such

nerede RTE ile ilgili bir topic olsa canini disine takip adami savunmaya geciyorsun

Nedir seni bu kadar adanmis yapan olgu anlamak zor

Hani desen RTE beni danisman yapacak bir iki ihale kapacagim eyvallah da yok oyle bisey canim benim babasini tanimaz o cikari olmaz ise

ehh senin benim gemiciklerimiz yok daha ne yirtiniyorsun

her sakalli deden olmadigi gibi her Muslimanim diyene inanma sen bu kadar

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    such çok saçma tartışıyorsun.Haber öyle demiş diyorsun haberde dediğinle alakası yok.Diyorum ki TSK yapabilir diyorsun yapamaz.Diyorum ki yeterli gücü var.Fakat yapmasın bir çok gariban oğlu şehit olur dedim.Bak dediğin lafa ;

TSK yapsın askerler ölsün o zaman akp asker öldürttü dersin diyorsun.NErenle okuyorsun sen bu yazıları ?? Burda konu TSK nın yapabilip yapamamasıydı.Ki asıl konudanfarklı.Yapabilir.Kendiside söyledi.Fakat bende istemiyorum TSK nın üstlenmesini.

Asıl konuya dönersekte Türk şirketleri varken neden israil ??

http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Politics&id=X1244204238812&date=05Haziran2009

Ya bu kadar kör bir millet olamayız.Cidden olamayız.CAhil kesimsiniz siz.Akp ye oy veren kesim cahil kesimdir.Cebinden başka birşeyini düşünmeyen kesimdir.Gözü din ve paradan başka birşey görmeyen kesimdir.

Akpde hiç bir aydından profesörden (din profesörlerini söylemiyorum) yada yazardan, sanatçıdan oy falan alamaz.

ADam resmen inatlaşıyor israile vericem diye.Fiatı 10 katı, üstelik 44 yıllığna istiyorlar.Hala diretiyorlar ve akpyi savunabiliyorsunuz.GErçi bu ilk değil ki.Büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyız dediğinde de bir kılıf bulmuştunuz.

Siz kör seçmensiniz.Başkada birşey değilsiniz.Sizin milliyetçilik duygunuzdan şüphe ederim.Cumhuriyet demokrasi isteminizden şüphe ederim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek
    ozsar07 bunu yazdı:
    -----------------------------

Such

nerede RTE ile ilgili bir topic olsa canini disine takip adami savunmaya geciyorsun

Nedir seni bu kadar adanmis yapan olgu anlamak zor

Hani desen RTE beni danisman yapacak bir iki ihale kapacagim eyvallah da yok oyle bisey canim benim babasini tanimaz o cikari olmaz ise

ehh senin benim gemiciklerimiz yok daha ne yirtiniyorsun

her sakalli deden olmadigi gibi her Muslimanim diyene inanma sen bu kadar

Ülkemi kim iyi yönetirse, kim çalışırsa, onu savunurum.  beni bu kadar adanmıs yapan olgu ülkemi sevmem. Vatanım için en iyisini ve hayırlısını istemem. Erdoğanın danısmanı olmaktan değil, herşey de menfaat beklenmez. Eğer gercekten bi gün Erdoğan ın bu ülke için faydası olmayacağına inanırsam merak etme o zaman savunmam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    such çok saçma tartışıyorsun.Haber öyle demiş diyorsun haberde dediğinle alakası yok.Diyorum ki TSK yapabilir diyorsun yapamaz.Diyorum ki yeterli gücü var.Fakat yapmasın bir çok gariban oğlu şehit olur dedim.Bak dediğin lafa ;

TSK yapsın askerler ölsün o zaman akp asker öldürttü dersin diyorsun.NErenle okuyorsun sen bu yazıları ?? Burda konu TSK nın yapabilip yapamamasıydı.Ki asıl konudanfarklı.Yapabilir.Kendiside söyledi.Fakat bende istemiyorum TSK nın üstlenmesini.

Asıl konuya dönersekte Türk şirketleri varken neden israil ??

http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Politics&id=X1244204238812&date=05Haziran2009

Ya bu kadar kör bir millet olamayız.Cidden olamayız.CAhil kesimsiniz siz.Akp ye oy veren kesim cahil kesimdir.Cebinden başka birşeyini düşünmeyen kesimdir.Gözü din ve paradan başka birşey görmeyen kesimdir.

Akpde hiç bir aydından profesörden (din profesörlerini söylemiyorum) yada yazardan, sanatçıdan oy falan alamaz.

ADam resmen inatlaşıyor israile vericem diye.Fiatı 10 katı, üstelik 44 yıllığna istiyorlar.Hala diretiyorlar ve akpyi savunabiliyorsunuz.GErçi bu ilk değil ki.Büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyız dediğinde de bir kılıf bulmuştunuz.

Siz kör seçmensiniz.Başkada birşey değilsiniz.Sizin milliyetçilik duygunuzdan şüphe ederim.Cumhuriyet demokrasi isteminizden şüphe ederim.

Arkadaşım o zaman bize niye acıklama yapıyor Tsk biz temizleyemeyiz diye. Bu arada benim verdiğim haber başbuğ un yaptığı acıklamadan önce yapıldı. haftalık basın toplantısında.

Bu ülkede ölen şehitler üzerinden siyaset yapılıp Ak parti ye saldırılıyorsa eminim ki eğer mayınları asker temizlese ve şehit olanlar olsa döner dolaşır Ak partiye saldırılır. Buna eminim.

Arkadaşım bu konu ihale edilcek yani. firmalar girer türkü de girer amerikalısı da girer, israillisi de girer, eğer israil şirketi ben 2 liraya yapcam deyip te türk şirketi ben 5 liraya yaparım derse yine türk şirketine mi verirsin ?  yok eğer israil şirketi ben 2 liraya yapcam türk şirketi de ben de 2 liraya yapcam deyipte türk şirketine vermeslerse tamam. bütün sözlerimi geri alırım.

Bi sizin mi gözleriniz acık, zeki geçinen ahmaklar sürüsü. artık Ak parti yi seçimlerde yenemiyeceğinizi anladınz türlü türlü oyunlara başvurun tabi. ne de olsa size oyunu hileyle oynamak her zaman mübah. sizin zihniyetinizin olmazsa olmazı. daha cok beklersiniz ülkeyi yönetçez diye. Halka cahil de sonra seçimler gelince oy iste. döneklik başa bela.  ben cebimi düşünsem yatlarım katlarım olurdu.

aydın,profesör,sanatçı dan oy alınca noluyo ? siz kendi aydınlarınızla devam edin. onlar size oy vermeye devam etsinler biz istemiyoruz onların oylarını.

nerde inatlaşıyor israil e vercem diye. sizin gözünüzü artık kaybetme hırsı bürümüş erdoğan ne ypsa hata.

benim milliyetçilik duygularımı bilen biliyor. sizin milliyetçilik anlayışınız kusur kalsın. biz cumhuriyeti istiyoruz da baksana atatürk cumhuriyeti kurcağında ilk madde '' hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir '' diyor sen gelmişin, siz cahilsiniz diyosun toplumun yarısına. sonra biz atatürkçüyüz deyip arkasına saklanıyosun. Arslan Amca'larının kucağında büyüyenler...
    Hani şu "iktidarı sivillere bırakmamak" için direnip de tasfiye edilen amca canım...
    Atatürk darbecilere şiddetle karşı, hatta düşman olduğu halde "kendilerinden menkul bir Atatürkçülük" adına darbe kışkırtmayı pek sevenler...
    Atatürk her yerde ve her zaman "meclis üstünlüğünü" aradığı ve istediği halde, meclisin dışında ve üstünde, atamayla gelecek ve meclisin çıkardığı kanunları denetleyecek, beğenmezse veto edecek bir "faşist konseyi" kurmaya yeltenenler ve bu nedenle Atatürk'ten çok sert bir fırça yiyenler...
    Atatürk'ü öldürmeye kalkıp da asılanların düşüncelerini ve düşlerini yıllar sonra kendilerine bayrak edinenler...
    Atatürk'ün kurulmasına izin verdiği hatta kendi kız kardeşinin bile üye olmasını teşvik ederek desteklediği muhalefet partisini altı ay içinde kendi kendini kapatmaya zorlayanlar...
    Atatürk kendisinden sonra Mareşal Fevzi Çakmak'ın cumhurbaşkanı olmasını vasiyet ettiği halde kapalı kapılar ardında İnönü lehinde kulis yapanlar...
    "Recep Peker haklıydı, demokrasiye dönmemek gerekirdi" yazmaktan utanç duymayanlar... Demokrat olmamakla övünenler...
    İnönü seçimde yenilince, iktidarın devir tesliminden önce "istersen darbe yapalım paşam" diye teklif götürenler...
    Paralardan Atatürk'ün resimlerinin kaldırılmasına kılıf arayanlar, paralara yeniden Atatürk'ün resmini koyanlara gerici diyenler...
    İmam-Hatip liseleri açanlar, din dersini zorunlu kılanlar, bir yandan da evvelce İmam-Hatip lisesi açmış olanlara hakaretten hiç geri kalmayanlar...
    Yok "çarşaf açılımı" yok "Kuran kursu kapanımı" şeklinde siyasi soytarılık edenler...
    Atatürk ordunun politikaya karışmasına şiddetle karşı olduğu halde orduyu her fırsatta politikaya karıştırmaya çalışanlar...
    Dönem dönem, haşhaş ekiminin yasaklanması, Yunanistan'ın NATO'ya dönebilmesi gibi "Amerikan emirleri" doğrultusunda memleketi karıştırıp buna Atatürkçülük kılıfı uyduranlar...
    Solu ezip, kesip, biçip sonra da büyük bir pişkinlikle solculuk iddiasında bulunanlar...
    Memur diktasını ilericilik diye pazarlayanlar...
    Halkın seçtiklerine küfür edenler...
    "Hâkimiyet bila kaydü şart milletindir" ilkesine kayıt ve şart koymaya kalkanlar...
    Beğenmedikleri partilere oy verenlere "bidon kafalı, göbeğini kaşıyan ayı" gibi ince iltifatlarla yetinmeyip şimdi de "palamut sürüsü" adını takanlar...
    Atatürk ilkelerini "içki içip karılarla kızlarla kikirdemek" şeklinde yorumlayanlar...
    Atatürk'ün düşmanları asıl sizlersiniz...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

SucH bunu yazdı:

benim milliyetçilik duygularımı bilen biliyor. sizin milliyetçilik anlayışınız kusur kalsın. biz cumhuriyeti istiyoruz da baksana atatürk cumhuriyeti kurcağında ilk madde '' hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir '' diyor sen gelmişin, siz cahilsiniz diyosun toplumun yarısına. sonra biz atatürkçüyüz deyip arkasına saklanıyosun. Arslan Amca'larının kucağında 

hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir doğru çok iyi ama Atatürk şunuda söylemiş "Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi. olamaz.”

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek

evet dedi. o lafı dediğinde medrese vs. yerleri kapattığı için dedi. çünkü bu yerler yozlaşmıştı ve amacının dışına cıkmıstı. bizim zaten ülkeye şeriat getirmek gibi bi niyetimiz yok.  O sizin kuruntunuz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

evet bu mesela bir kuruntu

http://www.btasahnesi.net/yazilar/btakalemleri/btakalemleri11/Tayyip-Hikmetyar.JPG

buda 2. kuruntu

http://www.mselcuk.com/blog/images/posta.jpg

buda 3. kuruntu

http://www.youtube.com/watch?v=gctMBWxjwao

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek

arkadaşım halk istemeden kimse yönetimi değiştiremez. bu ülkede dinine bağlı insanlar olabilir. bu da sizi ilgilendirmez. ama bu demek değildir ki bu adam şeriat ı getircek. bu ülkeden namaz kılan, oruc tutanları ayıralım o zaman şeriat ı getircekelr diye. veya tarikat mensuplarını.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

SucH bunu yazdı:

arkadaşım halk istemeden kimse yönetimi değiştiremez. bu ülkede dinine bağlı insanlar olabilir. bu da sizi ilgilendirmez. ama bu demek değildir ki bu adam şeriat ı getircek. bu ülkeden namaz kılan, oruc tutanları ayıralım o zaman şeriat ı getircekelr diye. veya tarikat mensuplarını.

bende namaz kılarım ama gidip böyle yobazların etrafında durmam. bumudur dinine bağlılık? bu resimlerden sen dinine bağlılığımı anlıyorsun ? ülkesi olmayanın dini olmaz. bak ırak'a adamlar din din din diye diye oturdular kaldılar hiç bi teknoloji hiç bi ilerleme yapamadılar amerika geldi şimdi sömürgesi yaptı dünya döndüğü sürecede oranın tüm zenginlikleri amerikaya gidecek. aynısı filistin için geçerli bak minicik israil istediği gibi at koşturuyor. işte sizin gibi adamlarda herşeyi Allah'tan bekliyor peki neden Allah ıraktakilere yardım etmiyor ? neden biliyormusun oradada sizin gibi halk koyun sürüsü gibi davranıyorda onun için. gerekli yerde gerekli tepkiyi vermiyor. adam televizyonda canlı yayında 70 milyon kişinin gözü önünde sayaç vurgunu yaptığı apaçık ortada yinede oy alıyor seçiliyor. böyle ahmak milletleri amerika ve binimum emperyalist güçler oyuncak gibi oynamasında ne yapsın ? gidip davosta kabadayılık yapıyor halk vay be diyor ama israile toprak satmak için uğraşıyor ama süleymaniyede türk askerlerinin başına çuval geçirilirken neredeydin diye sormuyor. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı:
    SucH bunu yazdı:

bende namaz kılarım ama gidip böyle yobazların etrafında durmam. bumudur dinine bağlılık? bu resimlerden sen dinine bağlılığımı anlıyorsun ? ülkesi olmayanın dini olmaz. bak ırak'a adamlar din din din diye diye oturdular kaldılar hiç bi teknoloji hiç bi ilerleme yapamadılar amerika geldi şimdi sömürgesi yaptı dünya döndüğü sürecede oranın tüm zenginlikleri amerikaya gidecek. aynısı filistin için geçerli bak minicik israil istediği gibi at koşturuyor. işte sizin gibi adamlarda herşeyi Allah'tan bekliyor peki neden Allah ıraktakilere yardım etmiyor ? neden biliyormusun oradada sizin gibi halk koyun sürüsü gibi davranıyorda onun için. gerekli yerde gerekli tepkiyi vermiyor. adam televizyonda canlı yayında 70 milyon kişinin gözü önünde sayaç vurgunu yaptığı apaçık ortada yinede oy alıyor seçiliyor. böyle ahmak milletleri amerika ve binimum emperyalist güçler oyuncak gibi oynamasında ne yapsın ? gidip davosta kabadayılık yapıyor halk vay be diyor ama israile toprak satmak için uğraşıyor ama süleymaniyede türk askerlerinin başına çuval geçirilirken neredeydin diye sormuyor. 

arkadaşım yobaz dan kastın ne yani ? tarikatlara mensup insanlar olabilir. herkesin kişisel düşüncesi sen dinini yüzeysel yaşarsın o derinden yaşar. sende karışamassın. kimseyi zorlamıyolar tarikat mensubu yapmak için.  ülkesi olmayanın dini olmaz. fakat dini olmayanında ülkesi olmaz. bu ülke için ölenler hem ülkesi için hem dini için öldüler. dinin emrettiğine uydular. '' BU EZANLARKİ ŞEHADETİ DİNİN TEMELİ EBEDİ YURDUMUN ÜSTÜNDE BENİM İNLEMELİ ''  sadece ırak üzerinden değerlendirme Osmanlı devleti de dinle yönetildi dünya imparatoru oldu. ama osmanlı dininin yanı sıra bilime teknoloji yede önem verdi. türk-islam alimlerinin yaptığı buluşları anlatmama gerek yok sanırım. İslam dini hiç bir zaman teknolojiye, ilerlemeye karşı cıkmamıstır aksine ilerlemeyi öğütler. Hatta bilime ışık tutar. Sen hiçbirşey yapmayıp Herşeyi Allah' tan beklersen tabiki olmaz. bütün elinden geleni yapacaksın, önlemini alcaksın sonra Allah'a güvenceksin.

Ya madem yolsuzluk vurgunu yaptı melih gökçek neden mahkemeye gitmedi kılıcdaroğu ? neden dava acmadı yolsuzluktan ? neden sayıştay da böyle bi konu gündeme gelmedi. belediyelerin yaptığı ihaleleri,gelir giderleri sayıştay denetler. neden böyle birşey vardı da ortaya cıkmadı. amac üzüm yemek değil ki bağcıyı dövmek. milletin kafasını karıştırmak.  benim rakip partim olan birinin yolsuzluk yaptığını söylücem elimde belgelerim olcak yani böyle bir fırsatım olcak ben o adamı içeri attırırım. neden gitmedi mahkemeye böyle bir fırsat varken bana acıkla bunu yani madem savunuyosun. kılıcdaroğluna göre suclu belli, elinde delil var ama mahkemeye gidilmiyor. neden çünkü o da biliyoki giderse gökçek haklı cıkcak. sonra bu sefer kılıcdaroğlu iftiarcı konumuna düşcek. tepki alcak.

o sizin ahmaklığınız herşeyi bildiğini sanan ahmaklardansınız. basit insansınız karşınızdaki baska birini destekliyo diye sindiremiyonuz içinize. kuduruyonuz. siz böyle yapmaya devam edin. iktidar olcanız merak etmeyin. hayallerinizde.

davosta yapılan protestoya bile kılıf arıyonuz. neden çünkü sizde erdoğan ın yaptığını yapacak basiret yok. ee böyle olunca hemen kıskanclık devreye giriyo bok atma evresi başlıyor. süleymaniye deki olay içinde erdoğan olayı duyduktan sonra oradaki komutanı aramıstır ve askerlerin salınması için girişimde bulunmustur. ve daha sonrada salınmısıtr. bu olaydan sonra zaten abd ye nota verilmiştir.

Toplam Hit: 20536 Toplam Mesaj: 163