folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Metrekaresi 1 Dolardan Mayın Temizleyelim Arazide İstemiyoruz

Metrekaresi 1 Dolardan Mayın Temizleyelim Arazide İstemiyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyperviper
    hyperviper's avatar
    Erkek

SucH bunu yazdı:

----------------------------
    Arkadaşım ben iyi biliyorum ne yazdığım onlar kendilerine vaadedilmiş topraklar olduğuna inanıyolar bunların içinde bizim topraklarımızdan da bi bölüm var. eğer böyle devam ederlerse gün gelecek bizlede savaşcaklar. sen bence anlamak istemiyosun.

Vaat edilen toprakları bana anlatma forumu okursan bu konuda ilk ve en detaylı mesajı zaten benim yolladığımı görürsün.

Böyle devam ederlerse deyip durma. Adamların kutsal kitabında yazıyor. Ne demek böyle devam ederlerse? Dinden çıkmayacaklarına göre kesinlikle böyle devam edecekler.

Günün birinde kesinlikle savaşa gireceğimiz bir ülkeye, bu topraklar benim dediği toprakların bir kısmını, tarım arazisi adı altında vermenin mantığını bekliyorum senden hala.

thegodisnowhere
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek
    SucH bunu yazdı:
    -----------------------------
    Senin haberin yok sanırım Türkiye çekiç güçü bölgeden ayrılmaya zorlamıstır. çekiç güç o zaman pkk ya yardım ediyodu. halen de ediyor. merak etme bu konularda bilgimiz var. karşındaki kişiyi tanı ondan sonra konus.

Abd nin her ülkede üsleri nato da olduğumuz için bizde de var.  incirlik kac tarihinde acılmıs bi bak bakalım sanki incirliği Ak parti actı.

benim gözüm acık merak etme, siz bence bu iftira, aslı astarı olmayan, sadece gündemi karıştırmak ve ülkede bir kaos havası yaratmakta uykudasınız. siz acın gözünüzü ülkeye faydadan cok zararınız var.

haa evet cekic guc ayrildi tabii dimi? zamaninda cekic guc ticari kazancimiz olarak gorulup gectigi bolgelerde ki halk ( cahil ) tarafindan alkislarla ciceklerle karsilandigini unuttun mu, isine mi gelmiyor? 

cekic gucun simdilerde ne oldugunu ancak film reklamlarindan ogrenirsin sanirim hani su aralar sunulan masali diyorum anladin sen onu.

anlamadiysan su siralamayi takip et NATO>GLADIO

Nato sacmaligin onde gidenidir de ne sen farkindasin ne de kendileri aslinda Americanin sirf sovyetlere karsi kurdugu Avrupa odakli bir olusumu isine geldimi Turkiye Avrupali diye pazarlamasini iyi bilmistir America saniyorum bunu biliyorsun ama Natoyu ovmektende gecemiyorsun ehhh tabii ne de olsa buyuk guc ve biz uyeyiz ( boka uye olsak sinek kondurmazsiniz bu bok demeye cesaret edemezsiniz )

Bu memleketin en buyuk belalarindan biri NATO dur ne zaman bize faydasi olmustur sen biliyorsundur belki ben bilmiyorum varsa bilgin faydalari hakkinda aktarirsan bu cahil vatandasi bilgilendirirsin diye umuyorum (bu cahil vatandas ben oluyorum kimse ustune alinmasin)

ikinci bela da GUMRUK BiRLiGi masali tum ekonomi ve ticari islerimizi yahudilere teslim ettigimiz BiRLiK

bu gozun acik haliyse vay ki vay kapali haline adamlar kicimizdaki donu alsa bu piskinlikle laaaa iyi ki aldilar zaten bokluydu diyeceksin be kardesim!!!

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek
    hyperviper bunu yazdı:

SucH bunu yazdı:

Arkadaşım ben iyi biliyorum ne yazdığım onlar kendilerine vaadedilmiş topraklar olduğuna inanıyolar bunların içinde bizim topraklarımızdan da bi bölüm var. eğer böyle devam ederlerse gün gelecek bizlede savaşcaklar. sen bence anlamak istemiyosun.

Vaat edilen toprakları bana anlatma forumu okursan bu konuda ilk ve en detaylı mesajı zaten benim yolladığımı görürsün.

Böyle devam ederlerse deyip durma. Adamların kutsal kitabında yazıyor. Ne demek böyle devam ederlerse? Dinden çıkmayacaklarına göre böyle devam edecekler.

Günün birinde savaşa gireceğimiz ülkeye tarım arazisi vermenin mantığını bekliyorum hala.

Kutsal kitabında yazıyo diye herşey ona göre mi olcak. Tevrat zaten bugün orjinalliğini kaybetmiştir. Değiştirilmiştir. Ki bu konu Kur'an da sık sık geçer.  Her devletin bir amacı olabilir fakat onu gercekleştircek diye bi kaide yok.  

Emekli korgeneral İhsan Gürkan ''

"Israil bir din devletidir ve Israil'in yönelmis oldugu dıs

politikanın elbette bununla bir iliskisi vardır. Israil'de asırı

dinci Yahudiler'le dinci olmayan Yahudiler arasında bu

konuya bakıs arasında pek bir fark yoktur. Mesela din

adamı olmadıgı halde emekli general Saron gibi son derece

tehlikeli düsüncelere sahip olan adamlar vardır. Saron'a

göre Israil'in kuzey sınırları Toroslar'a kadar dayanır. Bu

mümkün mü? Israil'in Toroslar'a kadar gelebilecek gücü

yoktur. Ama Israil bu kapsamdaki bazı amaçlarına

ulasmıstır. Saron'dan daha eski bir emekli general "Litani"

nehrini sınır saymıstı bir zamanlar. Gerçekten de Litani

nehri Israil'in denetimi altındadır bugün! Ancak Israil'in bunu

gerçeklestirebi− lecegini zannetmiyorum..''

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyperviper
    hyperviper's avatar
    Erkek

SucH bunu yazdı:

Kutsal kitabında yazıyo diye herşey ona göre mi olcak. Tevrat zaten bugün orjinalliğini kaybetmiştir. Değiştirilmiştir. Ki bu konu Kur'an da sık sık geçer.  Her devletin bir amacı olabilir fakat onu gercekleştircek diye bi kaide yok.  

Tevrat senin için orjinalliğini kaybetti yahudi onun orjinal olmadığına inanıyor mu? Bu kitap orjinal değil ben bu kitapta yazılanları yapmasam da olur diyor mu? Bu toprakları almaya niyeti olmasa bu arazide ne işi olsun. Seri olarak saçmalamaya devam ediyorsun

thegodisnowhere
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

SUCH kardesim

valla hi oyle celisiyorsun ki merak etmeye basladim sen tek bir kisilikmisin yoksa ayni pc veya laptopu kullanan iki kisimisiniz

seninle neden bu kadar ugrastigimi soran veya merak edenler icin bilgi

"Büyüklük odur ki kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek ve o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, seni yoldan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen burada direneceksin. Önünde sonsuz engeller yığılacaktır. Kendini büyük değil, küçük, araçsız hiç telakki edecek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin." M. Kemal ATATÜRK 

(Atamizin bu guzel sozunu hatirlamamda destegi olan HolyOne kardesime tesekkurler )

"bir hatayı bir kez yapabilirim,ancak aynı hatayı ikinci kez yapacak kadar salak değilim." demeni bekliyorum sevgili dostum SUCH

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek
    ozsar07 bunu yazdı:
    SucH bunu yazdı:
    Senin haberin yok sanırım Türkiye çekiç güçü bölgeden ayrılmaya zorlamıstır. çekiç güç o zaman pkk ya yardım ediyodu. halen de ediyor. merak etme bu konularda bilgimiz var. karşındaki kişiyi tanı ondan sonra konus.

Abd nin her ülkede üsleri nato da olduğumuz için bizde de var.  incirlik kac tarihinde acılmıs bi bak bakalım sanki incirliği Ak parti actı.

benim gözüm acık merak etme, siz bence bu iftira, aslı astarı olmayan, sadece gündemi karıştırmak ve ülkede bir kaos havası yaratmakta uykudasınız. siz acın gözünüzü ülkeye faydadan cok zararınız var.

haa evet cekic guc ayrildi tabii dimi? zamaninda cekic guc ticari kazancimiz olarak gorulup gectigi bolgelerde ki halk ( cahil ) tarafindan alkislarla ciceklerle karsilandigini unuttun mu, isine mi gelmiyor? 

cekic gucun simdilerde ne oldugunu ancak film reklamlarindan ogrenirsin sanirim hani su aralar sunulan masali diyorum anladin sen onu.

anlamadiysan su siralamayi takip et NATO>GLADIO

Nato sacmaligin onde gidenidir de ne sen farkindasin ne de kendileri aslinda Americanin sirf sovyetlere karsi kurdugu Avrupa odakli bir olusumu isine geldimi Turkiye Avrupali diye pazarlamasini iyi bilmistir America saniyorum bunu biliyorsun ama Natoyu ovmektende gecemiyorsun ehhh tabii ne de olsa buyuk guc ve biz uyeyiz ( boka uye olsak sinek kondurmazsiniz bu bok demeye cesaret edemezsiniz )

Bu memleketin en buyuk belalarindan biri NATO dur ne zaman bize faydasi olmustur sen biliyorsundur belki ben bilmiyorum varsa bilgin faydalari hakkinda aktarirsan bu cahil vatandasi bilgilendirirsin diye umuyorum (bu cahil vatandas ben oluyorum kimse ustune alinmasin)

ikinci bela da GUMRUK BiRLiGi masali tum ekonomi ve ticari islerimizi yahudilere teslim ettigimiz BiRLiK

bu gozun acik haliyse vay ki vay kapali haline adamlar kicimizdaki donu alsa bu piskinlikle laaaa iyi ki aldilar zaten bokluydu diyeceksin be kardesim!!!

Cekiç güç bölgeye ne için geldi ?

Nato yu ne övücem arkadaşım  hangi mesajımda övmüşüm. Nato ya üyelik basvurusunu kim yapmıs ona bak. napalım fikrin ne Nato dan ayrılalım, Ab den vazgeçelim. Bütün yabancıları cıkaralım topraklarımızdan, bide kominist olalım tamam. bunu mu istiyosun. nato sovyet tehlikesine karşı kuruldu evet. İsmet inönü de rusya boğazlar konusunda baskı yapınca panikledi. hemen nato ya müracaat etti ve sonra üye olduk. faydası oldu mu ? muhakkak olmustur ki genelkurmay nato yla gecen günlerde bir anlaşma daha imzaladı. Nato sonucta askeri bir kurum.

neyin gercek neyin doğru olduğunu bırakta kendimiz karar verelim.  bi gün yanlış yaptığımı farkedersem buraya yazarım. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek
    hyperviper bunu yazdı:
    SucH bunu yazdı:

Tevrat senin için orjinalliğini kaybetti yahudi onun orjinal olmadığına inanıyor mu? Bu kitap orjinal değil ben bu kitapta yazılanları yapmasam da olur diyor mu? Bu toprakları almaya niyeti olmasa bu arazide ne işi olsun. Seri olarak saçmalamaya devam ediyorsun

alabiliyosa gelsin alsın o zaman. israil e kiraladındı diyelim  ( daha böyle birşey yok ta ) adam napcak orda devlet mi kurcak burası benim cıkmıyom mu dicek. burası benim vaadedilmiş toprağımmı dicek. siz bence paranoyalarınızı atın bi kenara. daha toprak kiralanmadan israel e veriliyo demeye basladınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek
    ozsar07 bunu yazdı:

SUCH kardesim

valla hi oyle celisiyorsun ki merak etmeye basladim sen tek bir kisilikmisin yoksa ayni pc veya laptopu kullanan iki kisimisiniz

seninle neden bu kadar ugrastigimi soran veya merak edenler icin bilgi

"Büyüklük odur ki kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek ve o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, seni yoldan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen burada direneceksin. Önünde sonsuz engeller yığılacaktır. Kendini büyük değil, küçük, araçsız hiç telakki edecek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin." M. Kemal ATATÜRK 

(Atamizin bu guzel sozunu hatirlamamda destegi olan HolyOne kardesime tesekkurler )

"bir hatayı bir kez yapabilirim,ancak aynı hatayı ikinci kez yapacak kadar salak değilim." demeni bekliyorum sevgili dostum SUCH

sen bence yaptığın her şeyi doğru diğerlerininkinide yanlış kabul ederek yapmısın o salaklığı, gafleti. bastan kaybetmişin sn devam et aynada kendini görmeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyperviper
    hyperviper's avatar
    Erkek

SucH bunu yazdı:
    hyperviper bunu yazdı:
    SucH bunu yazdı:

alabiliyosa gelsin alsın o zaman. israil e kiraladındı diyelim  ( daha böyle birşey yok ta ) adam napcak orda devlet mi kurcak burası benim cıkmıyom mu dicek. burası benim vaadedilmiş toprağımmı dicek. siz bence paranoyalarınızı atın bi kenara. daha toprak kiralanmadan israel e veriliyo demeye basladınız.

SUCH'a laf anlatmaya çalışma sahnesi çekim 500.

"ALMAK" ille de topla tüfekle olmaz İsrail vatansızken bu gün kullandığı ve devletini kurduğu toprakları para ile satın aldı zaten savaşarak değil. 1000 tane gizli servis operasyonu biliyorum oraya 44 yıl geldikten sonra kalmamak için yapmayacağı şey yok.

İran'ı var Suriye'si var PKK'sı var. Enstruman bol bu coğrafyada. Yarın su savaşları çıkacak verir parayı salar dilediğini üzerimize. Şimdi ülkemizde olduğu gibi kullanılanlar kullanıldıklarının farkında bile olmazlar.

Gelir kendi konsolosluğunu bombalar sonra da savaş açar dalar sınırdan içeri işgale bile gerek kalmaz zaten orada oldukları için. (Örnekleri mossad ve CIA tarihinde var)

Ya da bu kadar kasmasına bile gerek kalmaz 300 tane şerefli milletvekili bulur 10 milyon dolara tamah edecek. Bir 44 yıl daha uzatır antlaşmayı olur biter.

Eline bir kağıt al yaz "BEN SURİYE SINIRINDAKİ TOPRAKLARIN İSRAİL'E 44 YIL DEVİR EDİLMESİNİ SAVUNUYORUM" diye. Oku bakalım mantıklı gelecek mi sana?

Sen bize söyle bakalım temizlenme maliyeti, boş yattığı için 2011 yarış takviminden çıkarılacak olan F1 pistine harcanan para kadar bir miktarı, yani 300 milyon doları vererek bu mayınlardan kurtulsak, o toprakları da 44 yıllığına orada yaşayan köylülere versek ne sakıncası olur?

thegodisnowhere
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Ben her erkek adam gibi gunde bir kez gecerim aynanin karsisina o da tras olmak icin bakarim yuzume saksakci, teba olmadigim icin ve gonul rahatligi ile gorurum yuzumu aynada

Aynaya bakmak yurek ister erkek adamda yuzum guzel mi diye bakmaz erkek adam aynaya bakacak yuzum var mi diye bakar

Ben sana salak demedim bir bilinen ozlu sozu yazdim oraya camurlasmanin luzumu yok!!!!

hakaretlerin beni degil seni kucultur EDEP, YA-HU

Toplam Hit: 18164 Toplam Mesaj: 163