folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Metrekaresi 1 Dolardan Mayın Temizleyelim Arazide İstemiyoruz

Metrekaresi 1 Dolardan Mayın Temizleyelim Arazide İstemiyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:
    -----------------------------

MinervaL bunu yazdı:
    Lathedarkman bunu yazdı:
    Türk şirketleri temizleyebiliriz diyor 80 lik emekli albay bana 3-4 tabur asker verin temizleyelim diyor ama yinede israile verilecekse bu ihale bunun adını siz koyun.!
    her denene bakmamak lazım kahraman olmak isteyen çok

ne kahraman olmak istemesi, o albay kim biliyormusun ? bizzat o mayınları döşeyen komutan. 80 yaşında adamın ne kahramanlık yapacakki

http://w9.gazetevatan.com/Bu_isin_ulemasi_benim/241557/1/Gundem

al yukardan oku röportajını.

hırs ayrı birşeydir,kayıp trilyonuyla tanınan,ayağa yardım almadan kalkamayan adam siyasete atılıyorsa bu adamdada kahraman olma çabası  olabilir derim ben.

bilmem ne pamuk oğluda terörü bitiririm diyip parti kurmadımı zaten.Terörü bitiremeyeciğini biliyoruz ama kahramanlık çabasıydı işte oda.

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:
    Lathedarkman bunu yazdı:
    Türk şirketleri temizleyebiliriz diyor 80 lik emekli albay bana 3-4 tabur asker verin temizleyelim diyor ama yinede israile verilecekse bu ihale bunun adını siz koyun.!

ne kahraman olmak istemesi, o albay kim biliyormusun ? bizzat o mayınları döşeyen komutan. 80 yaşında adamın ne kahramanlık yapacakki

hırs ayrı birşeydir,kayıp trilyonuyla tanınan,ayağa yardım almadan kalkamayan adam siyasete atılıyorsa bu adamdada kahraman olma çabası  olabilir derim ben.

bilmem ne pamuk oğluda terörü bitiririm diyip parti kurmadımı zaten.Terörü bitiremeyeciğini biliyoruz ama kahramanlık çabasıydı işte oda.

saçmalıyorsun bence. necmettin erbakan'ın durumu farklı. bu adam siyaset yapmıyor ayrıca. vatana hizmet etmek istiyor. bu işin erbabı bu kişidir. mayınları gömen adam çıkartmak için yardımcı olayım diyor. mayını gömen komutan yine aynı mayınları çıkarmakta herkesden daha tecrübelidir.sıradan bi asker olmuş olsaydı dediğin doğruydu fakat bunu söyliyen 80 yaşında ve bahsedilen mayınlı araziyi karış karış bilen o mayınları kendisi komuta ederek gömen bir asker olunca iş değişiyor. 

osman pamukoğlu bitirebilirim diyor bu görevde iken niye bitiremedi? çünkü siyasi baskıdan dolayı bitiremedi. kendi yetkileri belli bir bölge ile sınırlı. ama iktidar elinde olmuş olsa akp gibi kuzey ırak girmek için amerikadan icazet almadan gereği neyse onu yapar ve kısa sürede bitirebilirdi bana göre.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek
    TSK Biz temizleyemeyiz diyo, 80 yaşındaki Albay ben temizlerim diyo. Kime inancaksınız Tsk yamı? Albaya mı ? karar verin. biz tsk ya inanıyoruz diyosanız neden albay ı örnek verip muhalefet yapıyosunuz ? yok biz albay a inanıyoruz diyosanız neden Türkiye de en güvenilir kurum tsk diyosunuz. hep çelişki var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

SucH bunu yazdı:
    TSK Biz temizleyemeyiz diyo, 80 yaşındaki Albay ben temizlerim diyo. Kime inancaksınız Tsk yamı? Albaya mı ? karar verin. biz tsk ya inanıyoruz diyosanız neden albay ı örnek verip muhalefet yapıyosunuz ? yok biz albay a inanıyoruz diyosanız neden Türkiye de en güvenilir kurum tsk diyosunuz. hep çelişki var.

Mayın tartışmasına son nokta
    Org. Başbuğ: Gerekirse TSK bunu da yapar...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, mayınlı arazilerin TSK tarafından temizlenmesi gerektiği yönündeki tartışmalara Washington'dan cevap verdi. Önemli olanın yöneticilerin en uygun olan hareket tarzını seçmesi olduğunu söyleyen Başbuğ, "TSK gerekirse bunu da yapar. Ama gerek var mı? Evet bütün çareler için uğraştık olmuyor, o zaman TSK onu da yapar. Daha uygun çareler varken, siz onları yapmadan neden o konuya gidiyorsunuz?" dedi.

---------------------------

kim diyor temizleyemeyiz diye ? bi tarafınızdan element uydurmayın lütfen.

ayrıca tekrar dediğim gibi sıradan bi asker olmuş olsaydı dediğiniz doğruydu ama bu mayınları bizzat gömen kişinin yine mayınları çıkartmakta herkesden daha tecrübeli olduğuna inanıyorum. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

SucH bunu yazdı:

Tsk dan yapılan acıklamada '' Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yalnızca çatışma alanlarında geçit açmak için mayın temizleme kapasitesi olduğunu 510 kilometre 350 metre derinliğindeki Suriye sınırının temizlenmesi için, yeterli teknik personel ve modern teçhizata sahip olunmadığını bildirdi.

Tsk böyle bir acıklama yapıyor ama bazı arkadaşlar hala ısrar ediyolar. Asker temizler fakat Başbakan temizletmiyo. bazen cok komik oluyosunuz söylediğiniz şeyi. savunduğunuz kurum yalanlıyo ve hala daha tartışıyosunuz. zihniyetinizi değiştirin artık sizin de ülkenize bi faydanız olsun.

Bunun linkini falan verebilir misin haberin linkini ?

1- ASkeriyede yeterince personel yok ha ? Güldürme sen beni.Şimdi sayın yapsa kaç bin asker çıkacak.

2-Teçhizat yeterince yok mu ? Neye göre ?? 100 yılda temizlenmek istenrise temizlenir tek makinayla.2 gün diyorsanız tabi ki yok.

Onun dışında uçak alacaklarına mayın temizleme araçları kiralasınlar.

---

Gelelim esas konumuza;

BUrda önemli olan tsk değil.Türk şirketi isterken ve çok daha ucuz fiat verirken neden israile verdiler ???

Neden mi ? satılık bunlar.Önce kendilerini sattılar şimdide toprakları satacaklar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    israile verilip kömür yardımıyla desteklendiği taktirde akp ye zararı olmayacaktır.

selam gençlik!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:
    Lathedarkman bunu yazdı:

saçmalıyorsun bence. necmettin erbakan'ın durumu farklı. bu adam siyaset yapmıyor ayrıca. vatana hizmet etmek istiyor. bu işin erbabı bu kişidir. mayınları gömen adam çıkartmak için yardımcı olayım diyor. mayını gömen komutan yine aynı mayınları çıkarmakta herkesden daha tecrübelidir.sıradan bi asker olmuş olsaydı dediğin doğruydu fakat bunu söyliyen 80 yaşında ve bahsedilen mayınlı araziyi karış karış bilen o mayınları kendisi komuta ederek gömen bir asker olunca iş değişiyor. 

osman pamukoğlu bitirebilirim diyor bu görevde iken niye bitiremedi? çünkü siyasi baskıdan dolayı bitiremedi. kendi yetkileri belli bir bölge ile sınırlı. ama iktidar elinde olmuş olsa akp gibi kuzey ırak girmek için amerikadan icazet almadan gereği neyse onu yapar ve kısa sürede bitirebilirdi bana göre.

uzun uzun tartışılır bir konuda; mayından girip konuyu erbakanlara,pamukoğlularına getirip dağatmayalım.

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    SucH bunu yazdı:

Tsk dan yapılan acıklamada '' Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yalnızca çatışma alanlarında geçit açmak için mayın temizleme kapasitesi olduğunu 510 kilometre 350 metre derinliğindeki Suriye sınırının temizlenmesi için, yeterli teknik personel ve modern teçhizata sahip olunmadığını bildirdi.

Tsk böyle bir acıklama yapıyor ama bazı arkadaşlar hala ısrar ediyolar. Asker temizler fakat Başbakan temizletmiyo. bazen cok komik oluyosunuz söylediğiniz şeyi. savunduğunuz kurum yalanlıyo ve hala daha tartışıyosunuz. zihniyetinizi değiştirin artık sizin de ülkenize bi faydanız olsun.

Bunun linkini falan verebilir misin haberin linkini ?

1- ASkeriyede yeterince personel yok ha ? Güldürme sen beni.Şimdi sayın yapsa kaç bin asker çıkacak.

2-Teçhizat yeterince yok mu ? Neye göre ?? 100 yılda temizlenmek istenrise temizlenir tek makinayla.2 gün diyorsanız tabi ki yok.

Onun dışında uçak alacaklarına mayın temizleme araçları kiralasınlar.

---

Gelelim esas konumuza;

BUrda önemli olan tsk değil.Türk şirketi isterken ve çok daha ucuz fiat verirken neden israile verdiler ???

Neden mi ? satılık bunlar.Önce kendilerini sattılar şimdide toprakları satacaklar.

http://www.tumgazeteler.com/?a=5110940

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/05/23/genelkurmay_mayinlari_nato_namsa_temizlesin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

o.ç israil de temizleyebilir ama 44 yıl toprak vererek değil parasıyla.

dünya üzerindeki tarım alanları giderek daralmakta. İlerde kendi topraklarımızda yetişen ürünleri ithal etmek zorunda kalabiliriz. ya da yarın birgün o arazide petrol bulunursa ne olacak?

44 yıl bekleyecekmiyiz çıkarmak için yoksa adamlara çıkın burdan diyip tazminatlara mı mahkum kalıcaz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

tsk bu mayınları temizleyemiyoruz diyorsa bir kaç yıl sonra israil aldıgı bu topraklardan yakın bölgeleri bombaladıgında hiç bir şey yapamayacagız demektir??

artık bir kaç yıl sonra Filistin gibi Türkiye için yardım kampanyaları başlar..

bu israiller urfaya fazla bir önem duyuyorlarmış  nekadar dogru bilemiyorum?

ayrıca 44 YIL az bir zaman degil.....yani şu an tayyip  55 yaşında + 44

...
Toplam Hit: 18163 Toplam Mesaj: 163