Öss Den Çıkan Müritlerin Psikolojisi
-
la kapalı yerde sigara içmek yasaktı sinavda tuvalette izin verdilermi ?
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
fena değildi ama geçenseneden sordu amk. mat1 de saçma sapan sorular vardı. yok doktor 50 hemşire 25 o doktorunda hemşirenin de ta amkoyum o.ç. tüm şıkları denedim 318 i çıkaramadım ösymyi 318 kere skyimn okadar salak bi soru olmaz yaa sıçtığımın sorusu
-----------------------------ben de yapamadım tüm şıkları denedim çıkmıyor 308 olsa çıkacak da 318 olmuyor aq
-----------------------------6 çıkıyordu
-
THT2005 bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
-----------------------------ben ölesine giridim sınava 40 yaşında adamlar girdi sınava baktım 10 15 dk sonra hepsi bırakıp çıktılar.
-----------------------------zorunlu olarak 1 saat kalmak gerekmiyormu..öle biliyordum ben..
-----------------------------valla bilmiyorum bi adam sınav başladıktan 10 dk sonra koşarak geldi bi 15 dk sonra çıktı sınav kağıdına baktım bomboş 1 soru bile yapmamış
-
Asker bunu yazdı:
THT2005 bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
-----------------------------ben ölesine giridim sınava 40 yaşında adamlar girdi sınava baktım 10 15 dk sonra hepsi bırakıp çıktılar.
-----------------------------zorunlu olarak 1 saat kalmak gerekmiyormu..öle biliyordum ben..
-----------------------------valla bilmiyorum bi adam sınav başladıktan 10 dk sonra koşarak geldi bi 15 dk sonra çıktı sınav kağıdına baktım bomboş 1 soru bile yapmamış
Adam belki de önemli olan katılmak diye düşünmüştür. -
tomannie bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
fena değildi ama geçenseneden sordu amk. mat1 de saçma sapan sorular vardı. yok doktor 50 hemşire 25 o doktorunda hemşirenin de ta amkoyum o.ç. tüm şıkları denedim 318 i çıkaramadım ösymyi 318 kere skyimn okadar salak bi soru olmaz yaa sıçtığımın sorusu
-----------------------------ben de yapamadım tüm şıkları denedim çıkmıyor 308 olsa çıkacak da 318 olmuyor aq
-----------------------------6 çıkıyordu
6 doktor = 6x50 = 300 hasta
buda = 300 hasta + 6 doktor ve bi de salak hemşireler var 1 hemşire 25 hasta eğer en düşük 1 hemşire alırsan bile 1 hemşire + 25 hasta = 26
oda = 306 + 26 bu da =değil 318
o soruya halen küfür ediyorum nasıl bi soru halen daha anlamadım
-
ya abi düşünsene üst üste 4 sınavdan falan mat 1 mat2 fule yakın çıktı bunda 2 si de 25 civarında
edit: foxxly soruyu anladım ben 6 doktor + 12 hemşire +300 hasta sende benim gibi anlamışsın ondan yapamadık
-
doktora x dersek hemşire 2x hastada 50x olur
x+2x+50x=318 x=6
bu cozum dogurudur.Soruyu anladıktan sonra cok basit bi soru..acıklama yapayım bir hastanın hem hemsireye hem doktora ihtiyacı vardır...yani 1 doktor ve 2 hemsire aynı 50 hastaya baksınlar diye dusunursek 6 doktor 12 hemsire 300 de hasta var.
-
efrasyap bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
THT2005 bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
Adam belki de önemli olan katılmak diye düşünmüştür.
ahahaha :DDD -
mat 2 = 8'e 2 çıktı.
mat 1 = 23 net
diğerleri 25 üstü bakalım ne olacak. Artık aranızdaım!
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------doktora x dersek hemşire 2x hastada 50x olur
x+2x+50x=318 x=6
bu cozum dogurudur.Soruyu anladıktan sonra cok basit bi soru..acıklama yapayım bir hastanın hem hemsireye hem doktora ihtiyacı vardır...yani 1 doktor ve 2 hemsire aynı 50 hastaya baksınlar diye dusunursek 6 doktor 12 hemsire 300 de hasta var.
-----------------------------böyle saçma bişey olamaz yaa
3213546531 saattir mat. hocamla msn de tartışıyoruz.
1 doktor 50 hastaya bakar
2 hemşire de 50 hastaya bakar
ozaman
6 doktor 300 hasta ya bakar
12 hemşire 300 hastaya bakar bunları taraf tarafa topayacak olursak 600 hasta + 12 hemşire + 6 doktor olur
ama siz sadece oradaki 300 hastayı topluyosunuz. yanlış bu akdumun sorusu.eğer doktorlar ve hemşireler aynı hastalara bakıyo deseydi doğru olurdu dediğiniz ama öyle bişey demiyor.
ak böle sorunun yaa sinr krizleri yaşattı sınavdan beri