Öss Den Çıkan Müritlerin Psikolojisi
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
fena değildi ama geçenseneden sordu amk. mat1 de saçma sapan sorular vardı. yok doktor 50 hemşire 25 o doktorunda hemşirenin de ta amkoyum o.ç. tüm şıkları denedim 318 i çıkaramadım ösymyi 318 kere skyimn okadar salak bi soru olmaz yaa sıçtığımın sorusu
o soru yanlış hocam... Hiç bir şekilde denk gelmiyor. Vehayut şöyle bi olay var doktor hemşireye kayarda bi çocuk olursa sonuç 5 :D -
Kroo o sorunun cevabı 6^'ydı diğer ipli soruda 7'den küçük olan bi şık vardı o da D ydi galiba o'ydu bok gibi geçti amk benmki 2. bölümde - ye düşerim heralde
-
nakamura2 bunu yazdı:
Kroo o sorunun cevabı 6^'ydı diğer ipli soruda 7'den küçük olan bi şık vardı o da D ydi galiba o'ydu bok gibi geçti amk benmki 2. bölümde - ye düşerim heralde
7,5 du cevabı -
15/2 idi
-
nakamura2 bunu yazdı:
ipli soru 7.5 oda 15/2iki taraftanda gitcektiniz. ince ip bitince o yanan şey kalın ipe geçecek onuda hesaplıyınca 7.5 saniye yapıyor. oda çok piç bi soruydu
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------o sktiğimin hemşiresinden 2 tanesi bi tane o.ç. doktor ediyor. soru tam piç bi soru. şıkarlardan çıkmıyor.
şimdi şortumu giyerken aklıma geldi amk
2h(amk) = 1d (o.ç.)
böle olunca 6 doktur = 12 hemşire 12 x 25 =300 oluyo + 12 hemşire + 6 doktur = 318
yani 6 doktur çıkıyo bilmiyom aklıma bi an böle bi sonuç geldi ama yine de o doktorunda o hemşireninde hatta o hastalarında taa amk
-----------------------------o kamyon sorusu vardı o nasıldı cevabı 5 miydi 4 müydü
-
foksli dedik ya 7,5 çingen işi diye :D
Yaaa Mat1 sorular harbi kolaydı kekti..
-
iskender yedim şiştim :D
mutluyum :D
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------iskender yedim şiştim :D
mutluyum :D
Afiyet olsun :)) -
bigwave bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------o sktiğimin hemşiresinden 2 tanesi bi tane o.ç. doktor ediyor. soru tam piç bi soru. şıkarlardan çıkmıyor.
şimdi şortumu giyerken aklıma geldi amk
2h(amk) = 1d (o.ç.)
böle olunca 6 doktur = 12 hemşire 12 x 25 =300 oluyo + 12 hemşire + 6 doktur = 318
yani 6 doktur çıkıyo bilmiyom aklıma bi an böle bi sonuç geldi ama yine de o doktorunda o hemşireninde hatta o hastalarında taa amk
-----------------------------o kamyon sorusu vardı o nasıldı cevabı 5 miydi 4 müydü
3 tü