Öss Den Çıkan Müritlerin Psikolojisi
-
benim abim cold-m4 az sonra burda olacak:D
-
Hispanic bunu yazdı:
-----------------------------
benim abim cold-m4 az sonra burda olacak:D
.............................................peki sen büyüyünce ne olcaksın!!!!!!!!!!
-
a.q karı izlemeye gitmişiniz hepiniz :) ben öss ye bi girim kız ayarlamadan dönmeyecem gerçi :) hızlı hızlı soruları bitircem kızları kesmeye başlayacam :D
-
mat 2 hafiften kitledi ama öbürleri ii fen1 24-25 fen 2 de 20 üstü gelir
ayrıca bizim salona bi teyze geldi sınava girmeye ona bayaa koptum
-
Gittim oraya hemen kendimi belli ettim :D Ali G gibi tip tip hareketler yapıp hem milletin heyecanını yatıştırmak hem de çiplik yapmak için tuhaf hal ve hareketlerde bulundum :D
Sınava gelince. Sol tarafımda ve arkamda kız vardı ama sol tarafımdaki daha güzeldi. Ona bakıp durdum :F Bi soru yapıyom ona dönüyom. Sonra o da ben ona bakınca dönmeye başladı. Sonra bi 20-30 dakka geçince bu harıl harıl çözmeye başladı. dedim rahat bırakiyim :F tabii son anlarda yine devam.
Sorular kolaydı, çalışan kazanır bu sene çok giren olur össye. -
nasıldı arkadaslar lan :)o
sınav kolaydı diyorlar oglum nasıl yapamadınız la :|
-
cıktığımda pörsümüş y*rak gidiydim. ama bi hoca vardı offf off su gibi akıp gidiyordu:)
-
geometri 2'de at küskülerini dayayan ösym'nin ... t.a.k.
-
ösym sınavları haremlik selamlık yapsa,erkek ögrencilerin başarı seviyesi kesin artış gösterir,baksana herkes kız kesmiş sınavda..
-
efrasyap bunu yazdı:
ösym sınavları haremlik selamlık yapsa,erkek ögrencilerin başarı seviyesi kesin artış gösterir,baksana herkes kız kesmiş sınavda..
tayyip amcaya bi mektup yaz :D
Toplam Hit: 13597 Toplam Mesaj: 139