Öss Den Çıkan Müritlerin Psikolojisi
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
fena değildi ama geçenseneden sordu amk. mat1 de saçma sapan sorular vardı. yok doktor 50 hemşire 25 o doktorunda hemşirenin de ta amkoyum o.ç. tüm şıkları denedim 318 i çıkaramadım ösymyi 318 kere skyimn okadar salak bi soru olmaz yaa sıçtığımın sorusu
-----------------------------Bu skindirik soruya şıklardan gidiyim dedim E den başladım A yı geçtim lan cevap yok.A'dan E'ye gittim yine yok.Doktor tamamda o dallandırıp budaklandıran hemşirenin ta amk çok afedersiniz.
-
kardeşim sınava girdi kazanırsa KOÇ kesecem
-
ben göremedim ea sözel sayısal falan onlar yokmuydu yani bölümümüzü belirtmek için ? bi bilgisi olan varsa şimdi benimki hesaplanmıcak galiba bak yoksa korkutmayın he :d
-
MaTRiXe bunu yazdı:
ben göremedim ea sözel sayısal falan onlar yokmuydu yani bölümümüzü belirtmek için ? bi bilgisi olan varsa şimdi benimki hesaplanmıcak galiba bak yoksa korkutmayın he :d
-----------------------------sağ altta idi
şaka şaka :)
-
Bende Bulamadım A.q O hemşire Sorusunu Kafayı Yedim Salladım 5 Yaptım Saglamasını Yaptım Yine Çıkmadı 5 doktor + 250 hasta 255 eder 318 - 255 =63 2 si hemşireyse 52 olur geri kalan 11 kişi ösym başkanını siksin
-
güzeldi ya kolay sınavdı :)
-
doktor hemsire sorusunda altı koydum oldu
-
mataramasuko bunu yazdı:
sağ altta idişaka şaka :)
sağol hocam harbi tırstım ama :d -
o sktiğimin hemşiresinden 2 tanesi bi tane o.ç. doktor ediyor. soru tam piç bi soru. şıkarlardan çıkmıyor.
şimdi şortumu giyerken aklıma geldi amk
2h(amk) = 1d (o.ç.)
böle olunca 6 doktur = 12 hemşire 12 x 25 =300 oluyo + 12 hemşire + 6 doktur = 318
yani 6 doktur çıkıyo bilmiyom aklıma bi an böle bi sonuç geldi ama yine de o doktorunda o hemşireninde hatta o hastalarında taa amk
-
ben de altı yaptım o doktor sorusunu
yaw şu 20 m lik ipi yakıolar onu ne yaptınız