Öss Den Çıkan Müritlerin Psikolojisi
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
la o doktor sorusu yanlış diede bi dedikodu çıkmış:D
biz kıçımızı niye yırtıyoz XD yanlış tabi amk. herkesi eşit al ozaman çıkıyo ama sağlamasını yap çıkmıyo -
hellfever bunu yazdı:
geçen sene girdim bi gram korku endişe .... yoktu bu sene arkadaşalr ve abim girdi kalbim duracak ibi merakla bekliyorum sonuçları belki onlardan daha çok heyecanlanıyorum
-----------------------------ben bundan bir bok analamdım geçen sene kendisi girmiş bu sene abisi :S nasıl oluyor bu olay sen oks ye mı girdin
-
FOXXLY bunu yazdı:
skyvalet bunu yazdı:
la o doktor sorusu yanlış diede bi dedikodu çıkmış:D
biz kıçımızı niye yırtıyoz XD yanlış tabi amk. herkesi eşit al ozaman çıkıyo ama sağlamasını yap çıkmıyo
-----------------------------ben 6 buldum işaretledim olm banane bnmki doru :D
-
2008 öss yorumum:
07-08 öss'lerine giren biri olarak dersanenin faydasının çok az olduunu anladım.mat2 de süper kendine özgü sorular vardı.İlk defa karşılaştıım bi sürü soru vardı lanet olsn.m1 f1 boku bokuna dersanede kastırıp zaman kaybı yaptırıyolar.totoşlar öss de hep kolay çıkıyo ama.Lanet olsun seneye girecek arkadaşlara sesleniyorum.Dersaneye gitmeyin abi 1.bölümü az bişi çalışın yparsınz.Fzla çlşmayın çünkü kolay soruyolar artık.2.bölümde m2 f2 yi kendiniz oturun yorumlayarak çalışın yoksa zıçarsınz.En basitinden o sınvdaki karımaşık sayı neydi aq:S z1 z2 z kare=i bi bok anlamadım bu sorudan. -
Abi ben daha girmedim ama eski dershaneye gittim nasıl geçiş die televizyonda millet artistik olsun die kolay demişte mat-2 fen-2 den zormuş bu sene puanlar çekilir aşağı tahminimce finalin özel sınıfında bütün sene mat-1 -2 yi fulleyen kız mat-1 den 25 soru cevaplaabilmiş :D:D bu ösym nin ... birini kolay yapıyolar yüz küsür 1. çıkıyo birini batırıyolar yhaa nas işse bu :D
-
skyvalet bunu yazdı:
2008 öss yorumum:
07-08 öss'lerine giren biri olarak dersanenin faydasının çok az olduunu anladım.mat2 de süper kendine özgü sorular vardı.İlk defa karşılaştıım bi sürü soru vardı lanet olsn.m1 f1 boku bokuna dersanede kastırıp zaman kaybı yaptırıyolar.totoşlar öss de hep kolay çıkıyo ama.Lanet olsun seneye girecek arkadaşlara sesleniyorum.Dersaneye gitmeyin abi 1.bölümü az bişi çalışın yparsınz.Fzla çlşmayın çünkü kolay soruyolar artık.2.bölümde m2 f2 yi kendiniz oturun yorumlayarak çalışın yoksa zıçarsınz.En basitinden o sınvdaki karımaşık sayı neydi aq:S z1 z2 z kare=i bi bok anlamadım bu sorudan.
-----------------------------evet mat1 çok garipti. saçma sapan sorular vardı. mesela doktor sorusu amkdumun doktoru. o otobüs sorusu filan :S geçen sene problem kasmışlardı hep 11 12 tane problem vardı bu sene çok azdı :S
-
abi ben onu boş bıraktım ama 51x+26y=318 gibi bişeler yaptım saçma sapan sonra çıkmaz lan bu dedim boş bıraktım
-
efrasyap bunu yazdı:
ösym sınavları haremlik selamlık yapsa,erkek ögrencilerin başarı seviyesi kesin artış gösterir,baksana herkes kız kesmiş sınavda..
efrasyap bişi sölicem ama şaka deil walla çok ciddiyim! bence sınavdan bi gün önce genel evler öss öğrencilerine beleş olsun. yoksa sınavda herkesin aklı sınavda yaw :s şimdiden bende öle yapacakmıyım die teleşlandm walaa :S la baksana herkes sınavda soru çözmek yerine kız çözmüŞ :)