Öss Den Çıkan Müritlerin Psikolojisi
-
mükemmel! :D
süper geçti a.k, hiç hayatımda beklemediğim kadar mükemmeldi..
mat-1 den 27 net yaptım onun zevki bana yetti zaten :D
-
1sene daha bosa gitti bunu anladım en cokta 1 sene boyunca tahribatta uzak kaldıgıma yanarım aq :(
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
fena değildi ama geçenseneden sordu amk. mat1 de saçma sapan sorular vardı. yok doktor 50 hemşire 25 o doktorunda hemşirenin de ta amkoyum o.ç. tüm şıkları denedim 318 i çıkaramadım ösymyi 318 kere skyimn okadar salak bi soru olmaz yaa sıçtığımın sorusu
-----------------------------Anasını sikiyim o sorunun ya :D
Bende mantık yürütmek yerine bi iki şık dener şap die cvplarım die denedimZamanın mina kodum sora olmuyo amk diyip Doktorlara 2X Hemşire karılarına x'den çözdüm ama sikilen zmana ne çare :|
-
kimlan o öss de normalden 10 puan fazla aldım diyenler :)herkes öle dedi ben de kasmadım normalde denemelerde aldığımdan düşük geldi
-
kız arkadaşımın girdiği salonda kitapcıkları yanlış dağıtmışlar.. sonra olay anlaşılmış ve sınavınız belki iptal olur demişler işaret konduğu için geride toplanamamış.. o stresle kim nasıl soru çözdü acaba? tutanak tutmuşlar sonra .. zihniyetlerine soktuklarımın ya .. insanların geleceğini yakmak için çok çaba sarfediyolar
-
Harbi lan bu arada ben sigara molası verdim WC'de sevgili gözetmenimle :D
-
neyse arkadaslar öyle yada böyle
hepinıze gecmıs olsun!!
-
mat1 geometri falan yaptım ama mat2 boru gibi geldi.çok iyi değil beklediğimin 8-10 net aşağısı.olmadı.bi sene daha deneyecek gibiyim bakalım.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------
mat1 geometri falan yaptım ama mat2 boru gibi geldi.çok iyi değil beklediğimin 8-10 net aşağısı.olmadı.bi sene daha deneyecek gibiyim bakalım.
-----------------------------Hacı yaş 22 olmuş gel sen bu sevdadan vazgeç :)
Şaka şaka
-
ben ölesine giridim sınava 40 yaşında adamlar girdi sınava baktım 10 15 dk sonra hepsi bırakıp çıktılar.