Öss Den Çıkan Müritlerin Psikolojisi
-
Armigerovs bunu yazdı:
-----------------------------
Öss'den cıkarken beynimde yankılanan arka plan fon sesi ; Ölüm ölüm dedigin nedirki gülüm,ben senin için yaşamayı göze almısım.
--------------------------puhahahahahah -
ben de soru kitabcıgını eve goturmeye calıstım vermediler
yanlısslık soru kitapcıgını goturuyordum
-
son 48 saatte toplam 8 saat anca uyudum.öss uykusuz girdim.öss den çıktığımda hiç bişey takmadım.ama baya yorgun düştüm
-
272 yaptım ak denemelerde kaç defa 80 i geçmiştim bunda geçemedik. aptal aptal yanlışlar var bilmedigimden kaçırsam gam yemicem. neyse artık önümüze bakacaz. ama stresten kurtuldum çok şükür rahatım
-
ultrAsker bunu yazdı:
272 yaptım ak denemelerde kaç defa 80 i geçmiştim bunda geçemedik. aptal aptal yanlışlar var bilmedigimden kaçırsam gam yemicem. neyse artık önümüze bakacaz. ama stresten kurtuldum çok şükür rahatım
272 ham olupta böyle bişey demiyosun dimi -
bekle beni üniversite hayatı AB deki Türkiye kadar yakınsı..
-
öyle diyorum matrixe :D
-
73 sorumu ne çözdüm :|
dil bölümüyüz haliylen ancak bu kadar
fen 1 e dokunmadım
türkçe sosyal ve mat'dan 13 veya 15 soru çözdüm xD
2 tane soruda kopya cektim umarım dogrudur :D
edit akbayram : Türkçe Sosyal 30 ar Mat 15 soru çözdüm...
-
OpTeR10 bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------doktora x dersek hemşire 2x hastada 50x olur
x+2x+50x=318 x=6
bu cozum dogurudur.Soruyu anladıktan sonra cok basit bi soru..acıklama yapayım bir hastanın hem hemsireye hem doktora ihtiyacı vardır...yani 1 doktor ve 2 hemsire aynı 50 hastaya baksınlar diye dusunursek 6 doktor 12 hemsire 300 de hasta var.
-----------------------------böyle saçma bişey olamaz yaa
3213546531 saattir mat. hocamla msn de tartışıyoruz.
1 doktor 50 hastaya bakar
2 hemşire de 50 hastaya bakar
ozaman
6 doktor 300 hasta ya bakar
12 hemşire 300 hastaya bakar bunları taraf tarafa topayacak olursak 600 hasta + 12 hemşire + 6 doktor olur
ama siz sadece oradaki 300 hastayı topluyosunuz. yanlış bu akdumun sorusu.eğer doktorlar ve hemşireler aynı hastalara bakıyo deseydi doğru olurdu dediğiniz ama öyle bişey demiyor.
ak böle sorunun yaa sinr krizleri yaşattı sınavdan beri
-----------------------------Aynı şeyler banada oldu hocamda sorudaki puştluk şeyde.bi hemşire doktorun tek başına yaptığı işi yapamaz anladınmı mesela 50 tane hastayı sabit tutçan bunlara bi tane doktor vercen 2 tanede hemşire vercen ;) sorunun soruluş tarzında yanlışlık var bi doktora 50 hasta,bi hemşireyede 25 hasta dememsi gerekio normalde.sorunun normal halinn aynen böle bişi olması gerekio 50 tane hastaya 1 doktor 2 tanede hemşire düşen bi hastanede 318 kişi varsa kaç tane doktor vardır.o zmn insanın kafası bulanmaz ve soruyu rahatlıkla çözer ;) ben sadece 1. bölüm çözdüğüm için rahattım baya bi uğraştım bu soruyla en sonunda çaktım durumu :D
ne boka yarıyo o hemşireler peki doktorsuz bi bok yiyemiyor :D belki hastanın seruma ihtiyacı var :| hemşire serum takar :| aha işte bak doktorsuz iş yapabiliyorlar :|aihm gidecem la ben bu soruyla :D
-
la o doktor sorusu yanlış diede bi dedikodu çıkmış:D