Öss Den Çıkan Müritlerin Psikolojisi
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------ben ölesine giridim sınava 40 yaşında adamlar girdi sınava baktım 10 15 dk sonra hepsi bırakıp çıktılar.
-----------------------------zorunlu olarak 1 saat kalmak gerekmiyormu..öle biliyordum ben..
-
Züküldüm : (
Hesaplamama göre(En Kötü İhtimal):
Tahmini TEST-1 Ö.S.S Puanınız ( 2 Yıllık Meslek Yüksek Okulları ) Puan türü Puan Sözel ağırlıklı puan 246,4745 Sayısal ağırlıklı puan 254,9835 Eşit ağırlıklı puan 253,74375
Tahmini TEST-2 Ö.S.S Puanınız ( 4 Yıllık Fakülteler )Puan türü Puan Sözel ağırlıklı puan 195,15125 Sayısal ağırlıklı puan 227,0475 Eşit ağırlıklı puan 209,007 Tekrar hesaplamak için buraya tıklayınız
Ana sayfaya dönmek için buraya tıklayınızAyrıca Fen-2 ne kadar kolayıma geldiyse Matematik 2'de o kadar tersime geldi.
Hay a.q. Soruların tipinde bişey yoktu edebiyatı farklıydı...
Sosyal'da özellikle coğrafya paso ezber a.q.
Takma penis girsin götüme :(
-
Top muyum bu kadar heyecanlanıyorum yaw : (
İnanılmaz panik heyecan yaptım sınavda ya...
-
Walla hesaplamadım hesaplamak nasip olmadı yaa şimdi yemiyor 2 3 gün bekliycem sonra bakıcam netlere :) ama bi 240 bekliyorum min. sanırım bide fen1i fulledim bütün sorulardan eminim. Dikkatsizlik hatası olmazsa full fen 1 :))
-
Dayı sen peygamber misin sorulara bakmadan alacağın puanı tahmin ediyosun :D
-
Ö Se Ye Me götümü ye :D amk böle soruların ben o kız otobüs bekliomuş ya hnae onun ben ta amk :D geaometri sorularını hazırlayanında aynı şekilde.neseki 227 aldım inş. bu sene oldu yane :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Takma penis girsin götüme :(
-----------------------------Töbe töbe. Bu öss adamı yolda çıkarır
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
1sene daha bosa gitti bunu anladım en cokta 1 sene boyunca tahribatta uzak kaldıgıma yanarım aq :(
-----------------------------
üzülme büyüyünce unutursun -
hayırlısı neyse odur.sıkmayın canınızı seneyede ben griom :=)
-
sıkmayin tatli caninizi, gecti gitti, olmadi calismaya baslayin.. gelecek seneye daha rahat gireceksiniz emin olun...
kendinii taniyin basarilia olabileceginiz alanlara yonlenin, sinav harici... :)