folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss Den Çıkan Müritlerin Psikolojisi

Öss Den Çıkan Müritlerin Psikolojisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------
    SWAT bunu yazdı:

doktora x dersek hemşire 2x hastada 50x olur

x+2x+50x=318 x=6

bu cozum dogurudur.Soruyu anladıktan sonra cok basit bi soru..acıklama yapayım bir hastanın hem hemsireye hem doktora ihtiyacı vardır...yani 1 doktor ve 2 hemsire aynı 50 hastaya baksınlar diye dusunursek 6 doktor 12 hemsire 300 de hasta var.

böyle saçma bişey olamaz yaa

3213546531 saattir mat. hocamla msn de tartışıyoruz.

1 doktor 50 hastaya bakar

2 hemşire de 50 hastaya bakar

ozaman

6 doktor 300 hasta ya bakar

12 hemşire 300 hastaya bakar bunları taraf tarafa topayacak olursak 600 hasta + 12 hemşire + 6 doktor olur

ama siz sadece oradaki 300 hastayı topluyosunuz. yanlış bu akdumun sorusu.

eğer doktorlar ve hemşireler aynı hastalara bakıyo deseydi doğru olurdu dediğiniz ama öyle bişey demiyor.

ak böle sorunun yaa sinr krizleri yaşattı sınavdan beri

Aynı şeyler banada oldu hocamda sorudaki puştluk şeyde.bi hemşire doktorun tek başına yaptığı işi yapamaz anladınmı mesela 50 tane hastayı sabit tutçan bunlara bi tane doktor vercen 2 tanede hemşire vercen ;) sorunun soruluş tarzında yanlışlık var bi doktora 50 hasta,bi hemşireyede 25 hasta dememsi gerekio normalde.sorunun normal halinn aynen böle bişi olması gerekio 50 tane hastaya 1 doktor 2 tanede hemşire düşen bi hastanede 318 kişi varsa kaç tane doktor vardır.o zmn insanın kafası bulanmaz ve soruyu rahatlıkla çözer ;) ben sadece 1. bölüm çözdüğüm için rahattım baya bi uğraştım bu soruyla en sonunda çaktım durumu :D 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Bu ne amk ya , liseden beri 40'ı aşamadım matematikte , bari bu sene deli gibi çalışır düzeltir diyordum da , anında soğuttunuz :|

İllâ böyle alışılmışın dışında , daha bir marjinal soru üreteceğim diye yanlış soru üretiyorlar embesiller ... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Chingis bunu yazdı:

Bu ne amk ya , liseden beri 40'ı aşamadım matematikte , bari bu sene deli gibi çalışır düzeltir diyordum da , anında soğuttunuz :|

İllâ böyle alışılmışın dışında , daha bir marjinal soru üreteceğim diye yanlış soru üretiyorlar embesiller ...

Harbiden çalışan arkadaşlara yazık oldu bence :D ben o kdr çok çalışmadım millet(say1 cilerden bahsediorum) deli gibi fonksiyon polinom çarpanlara ayırma fln ama sınavda hiç biri yoktu.türkçede anlatım bozukluğuna deli gibi çalıştılar ama bi tane soru vardı o da ztn çok basitti.burdaki anlatım bozukluğu nasıl giderilir diodu.ama ma1 de harbi sıçmışlar saçma sapan sorular.beni en çok delirten o otobüs bekleyen kız :@ o gelen arabanın uzaklığı ne amk onu sölede yapam dimi :D

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    Öss'den cıkarken beynimde yankılanan arka plan fon sesi ; Ölüm ölüm dedigin nedirki gülüm,ben senin için yaşamayı göze almısım.

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    SWAT bunu yazdı:

doktora x dersek hemşire 2x hastada 50x olur

x+2x+50x=318    x=6

bu cozum dogurudur.Soruyu anladıktan sonra cok basit bi soru..acıklama yapayım bir hastanın hem hemsireye hem doktora ihtiyacı vardır...yani 1 doktor ve  2 hemsire aynı 50 hastaya baksınlar diye dusunursek 6 doktor 12 hemsire 300 de hasta var.

böyle saçma bişey olamaz yaa

3213546531 saattir mat. hocamla msn de tartışıyoruz.

1 doktor 50 hastaya bakar

2 hemşire de 50 hastaya bakar

ozaman 

6 doktor 300 hasta ya bakar

12 hemşire 300 hastaya bakar bunları taraf tarafa topayacak olursak 600 hasta + 12 hemşire + 6 doktor olur

ama siz sadece oradaki 300 hastayı topluyosunuz. yanlış bu akdumun sorusu.

eğer doktorlar ve hemşireler aynı hastalara bakıyo deseydi doğru olurdu dediğiniz ama öyle bişey demiyor.

ak böle sorunun yaa sinr krizleri yaşattı sınavdan beri

yok hocam yanlıs degil soru sorulus tarzı kafa karıstırıcı sadece..doktor ve hemşireler aynı hastaya bakıyo demek zorunda da degil eger ayrı hastalara baksalardı onu belirtirdi guzel bi soru sormuslar..Neyse canın saolsun  1 soru dan bişey olmaz sıkma canını bu kadar ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    hemşire, kamyon falan demişiniz XD gecmiş olsun kardeşlerime umarım  herkes istediği yere gider

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar bana tutarlı bi puan hesaplama sitesi yazar mısınız?3 farklı yerde hesapladım 3 ünde de farklı çıktı :/

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek
    türkçe matematik sosyal kolaydı ama fene bakamadım sinirden sadece biyolojileri yaptım

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ea 1 257 sayisal1 249 yaptim ve meslek lisesiyim ona ragmen giremiyorum hemsire sorusunun cevabida 6.okul puani 95 falan gelio ve ilk girisim keske duz liseye falan gitseydim.

https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

valla benim iyidi 270 say2 gelecek orijinal sorularla donatmışlar özgün ve güzel

.

mat1 ve 2 ye hayran kaldım :D hem saçma sorularına hemde mükemmel sorularına  

Toplam Hit: 14839 Toplam Mesaj: 139