Şehit Aileleri Öfkelendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------
    ulan komşum bile beni şikayet etse en az bir hafta nezarette yatıyorum. bu o.c ları kaç yıldır bize bizim paralarımızla kalleş bir şekilde mermi sıkıyo bir gece bile yatmıyo. Türkiye de ne yazıkki yargı kolu tamamen çöktüğü apaçık ortada. Tek yol darbe .. !! (başta tayyibin asılması)

Aslında buda Doğru bir bakış açısı. Enteresanlıkların Biri Bin. Olduk Gariplikler Ülkesi. Hayret verici Olaylar Gözlerimizin içine Baka baka Yapılıyor. Adam Mevki Sahibidir Oğlu Askere Gitmesin diye Para Karşılığı Askerlik Yasası Çıkarır. Kızı Lise Sonda Okuyo, Yeni Yasalardaki Vaziyetten etkilenmesin diye, Yasada Kızı İçin Değişiklik İster. İsterde ister. 

Ağlarsa Bu Ülkede Halkın Anası Ağlar. Mevki Şöhret Sahibi Kişiler Halktan Kişiler Asla Olmadılar. Olmayacaklarda.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

işin bir diğer kötü tarafı ise bu adamlar durduk yere dağdan inmediler istedikleri koşullar neler onları ilerleyen zamanlarda göreceğiz. yakında çıkar kokusu zaten. bakalım nasıl bir ayrıcalık tanıyacaklar dağdan inen köpeklere. bu ülkede benim verdiğim parayla vergiyle düşmanlarım bir mevkiye geliyosa yazıklar olsun derim ben abi... peki bizim verdiğimiz o kadar şehit nolcak o kadar ana kuzularının hesabını kim soracak. ben neden askere gidiyorum ? bunların cevabını verebilirlermi acaba baştaki aq partili ibneler :@ :@ Askere gitmeyene vatan haini olarak bakmasın kimse o zaman kaçabildiğimiz kadar kaçalım askerden. ben orda durduk yere üç beş şerefsizin yüzünden şehit oluyosan ve bu olayın ardından üzülen tek ailem ve yakınlarım oluyosa neden gidiyim ben askere. neden öliyimki. orda teslim olanların birini çıkıpta askerin biri vursa öldürse o askerin halini perişan eder bu devlet. böyle devlet uğruna neden ölüyoruz o zaman.. :@ :@ (kimse yanlış anlamasın devletimi vatanımı sevmediğimden değilde şehit olan o kadar askerlerimizin kanı yerdemi kalacak onun için sinirliyim )..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hep Kötü düsünmeyin Aqp yancısıda degilim yazdıklarım kendi düsüncelerim:

teror u dagdan indirip ellerinden silahları alıp sehir e salıyorlar ama bi yandan guzel bisi bu neden derseniz Eger Gercekten bütün teroristlere bunu yapsalar 

bi süre sonra Hepsini Tek tek yakalayıp içeri tıkama düsünceside olabilir ? yada benmi yanlış düsünüyorum.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Öyle bir duruma geldi ki Şehit ailesi ile terörist ailesi aynı kefeye kondu ölen şehitler öldükleriyle kalmıştır bu hükümet döneminde bunu gördü herkes ayrıca iç savaş filan çıkmaz şayet çıkacaksada çıksın şu durum iç savaştanda beter bir millet eşkiyaya boyun eğiyorsa zaten o ülke bitmiştir  askeri öldüren teröriste bir madalya takılmadığı kaldı başbakan gitsin özür dilesin terörist ailelerinden sizide dağa kadar yorduk diye evladınızın canı isterse göndeririz asker tek tek öldürürler yeterki siz kızmayın demediği kaldı bu açılım fiyasko bu açılımdan bir cacık olmaz  açılım pişmanlık yasasından ceza indirimi sağlanıp ve bu süreç içerisinde ateşkes sağlanıp tüm pkklılar teslim olmaları sağlanıp hayatlarını kurtarmış olmamalarıdır ben açılım diye bunu anlarım başka tavize gererk yok bu ülkenin teröristine başka açılım yapılamaz hee şayet bu açılım kürt açılımıysa açılım kürtlere yapılması geerkirdi ama görüyorum ki pkklılara yapılıyor nasıl iştir anlamadım bu kürt açılımı değil pkk açılımı dır

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

hep Kötü düsünmeyin Aqp yancısıda degilim yazdıklarım kendi düsüncelerim:

teror u dagdan indirip ellerinden silahları alıp sehir e salıyorlar ama bi yandan guzel bisi bu neden derseniz Eger Gercekten bütün teroristlere bunu yapsalar 

bi süre sonra Hepsini Tek tek yakalayıp içeri tıkama düsünceside olabilir ? yada benmi yanlış düsünüyorum.

kesinlikle sen yanlış düşünüyosun dostum. pkk ya resmen af çıkardılar. adam bıçaklayan 3 yıl , gasp yapan 9 yıl, pkk ya karışıp binlerce baskının ve pis işlerin içinde olanların hepsi serbest. Açılım dedikleri buysa alsın g_tüne s.ksun ondan sonra açsın :@

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

bunlar indiya sanki artık bi b.k olmayacak demeye kalmadan yine saldırdı şerefsizler! Hakkari çukurca askeri üsse 10 havan topu atmışlar yaralı askerimiz var!

http://www.yazete.com/Teroristler-askeri-usse--color-redsaldirdi--_27182.html

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Öyle bir duruma geldi ki Şehit ailesi ile terörist ailesi aynı kefeye kondu ölen şehitler öldükleriyle kalmıştır bu hükümet döneminde bunu gördü herkes ayrıca iç savaş filan çıkmaz şayet çıkacaksada çıksın şu durum iç savaştanda beter bir millet eşkiyaya boyun eğiyorsa zaten o ülke bitmiştir  askeri öldüren teröriste bir madalya takılmadığı kaldı başbakan gitsin özür dilesin terörist ailelerinden sizide dağa kadar yorduk diye evladınızın canı isterse göndeririz asker tek tek öldürürler yeterki siz kızmayın demediği kaldı bu açılım fiyasko bu açılımdan bir cacık olmaz  açılım pişmanlık yasasından ceza indirimi sağlanıp ve bu süreç içerisinde ateşkes sağlanıp tüm pkklılar teslim olmaları sağlanıp hayatlarını kurtarmış olmamalarıdır ben açılım diye bunu anlarım başka tavize gererk yok bu ülkenin teröristine başka açılım yapılamaz hee şayet bu açılım kürt açılımıysa açılım kürtlere yapılması geerkirdi ama görüyorum ki pkklılara yapılıyor nasıl iştir anlamadım bu kürt açılımı değil pkk açılımı dır

Valla İşler Biraz Karışık Aslında. Benimde Kafam Pek Çok Noktada Karışıyor. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    kafam durdu Cekiliyorum koseme ... artık bünyem  kaldırmıyor.. bosuna 15 ay nobet tutmusum uykusuz kalmışım.. Gereksizmiş Hepsi

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    şayet kürt açılımıysa adı buysa Kürtlere Yönelik olması gerekmiyor mu? bu açılım kürt açılımı denilip pkk ya yapılıyorsa bu kürtlere yapılmış bir hakarettir o zaman kürtleri pkk ile eş değer tutulmasıdır bu açılım  ben kürtler ile pkk nın ayrımını yapan bir kişiyim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    şayet kürt açılımıysa adı buysa Kürtlere Yönelik olması gerekmiyor mu? bu açılım kürt açılımı denilip pkk ya yapılıyorsa bu kürtlere yapılmış bir hakarettir o zaman kürtleri pkk ile eş değer tutulmasıdır bu açılım  ben kürtler ile pkk nın ayrımını yapan bir kişiyim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Tamamda Sanki Ülkede Kürtleri Temsil Eden Pkk ile Bağlantısı Olmayan Bir Kurummu var.. Buyrun bide buradan yakın. 

Toplam Hit: 15548 Toplam Mesaj: 107