Şehit Aileleri Öfkelendi
-
BAYZİN...
Ya kusura bakmada sen havanda su dövüyorsun.Hadi Turancılık düşüncesi neysede Türkiyede faşizm yok gibi bir olay.Bizim polis sen kürtsün diye seni hiç durup dururken jopladı mı ? Kürtsün diye bir ortama seni almamazlık yapıyorlar mı ? Kürtsün diye Türklerin mahallesine sokmamazlık yapıyorlar mı ? Hayır !
O zaman faşizm nutukları atmayalım lütfen.He bunların yapıldıgı ülkeler var Amerika,Almanya,İngiltere.Onlar ayrı.Türkiyede yoktur faşizm yada olsa bile minimum derecededir.Turancılıga zaten bakarsan faşizm olmadıgını bilirsin.Kaldı ki ben kendi ülkemde rahat rahat milliyetcilik yapamayacaksam,ben kendi bayrağımı evime astıgım zaman 3-5 tane capulcu bana faşist diyecekse o zaman bu ülkede kimler 2. sınıf vatandaş olmaya baslamıs demektir düşünün.
-----------------------------+ 1
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan Üzerine Gelmeniz Sorunları Çözecekse, Buyrun Geliyim Boynumu Vurun. :)
Evladımı Veren benmiyim demişsiniz, Hepinize isim vermeden Yanıt Vermeye Çalışacam. Sadece Pkk Türklerimi Vuruyordu dersem Sanırım Cevap Olarak Yeterlidir. Ama Anlamayan Gözler Ve Kulaklar İçin Sadece Cevap Yıkım Ve Savaş İstemidir.
Birde Nabza Göre Şerbet Vermesini Biliyorum Diyen Vatandaş Var, Güzel Konuşmak Sanattır, Anlatmak istediğini Anlatmayı Becerebilmek, İnsanların Özlük Haklarına Saldırmadan Tartışmasını Bilmek Suç ise Tamam Ben Suçluyum. Ayrıca Ark Niyetle Söylenmiş Bir Söz Ne Diyebilirimki...
ShockMan Neden Kürtlere Laf Söylesin Bir Kısım Irkçı Kesim Memnun Olsun Diye Maymunlukmu Etsin, Bumu İstem.! ShockMan Türklerede Laf Söyletmez. ShockMan Irkçılık Karşıtı Bir Şahsiyettir.! Bu Kadar İlgi Ve Alakanız İçin Teşekkür ederim. :)
Ne Diyebilirimki, Ben Kızmıyorum Hiç Birinize. Ama Ülkedeki Sorunları Tartışıyoruz Burada, Birbirimizi Kırmaya Gelmedik Arkadaşlar.
DipNot: Yanlış Hareket Eden Kürtleride Eleştiririm, Yanlış Hareket Eden Türkleride Eleştiririm. Kimseye Bir Zararım Yoktur. Kimseye Kinim Yoktur. Kinci Bir Şahsiyet Değilim. Sadece Bu Ülkedeki İnsanların Ezilmesini Görmeyi İstemeyen Biri Olarak Yazıyorum. Mümkün Mertebe Kimseyi Kırmak İstemiyorum. Kimseyi Kendime Düşman Edinmek İstemiyorum. Tartışmalarımdan Memnun Olanlar Var, Olmayanlar Var. İstemeyen Benimle Tartışmasın, İsteyen Tartışabilir, Benden En Ufak Hakaret Görmez.
Son Olarak Bu Ülke Hepimizin, Turancılık Yayılımcılık, Gibi Kavramlar ile, Kürtçülük ve Faşizmin Her Alanındaki Faaliyetler ile Kimsenin Kirletmeye Hakkı Yoktur.!
-----------------------------
Bak hoca yazımı nasıl anladın bilmiyorum ama tekrarlıyorum.İyi oku:
"Evladını kaybeden sen misin? Onlara karşı bir yorumda bulunmak senin haddine değil! Anlayamazsın da acısını!
O şehit anası bizim anamız.Konuşmak onun en büyük hakkı! Hiçbir gerekçe onun susması gerektiği fikrini savunamaz!
Bu durumda şölenle karşılanan orospu çocuklarına laf etmiyorsunda iki şehit anasını mı eleştiriyorsun?"Burada sadece Türkler ölüyor diye bir şey mi demişim?
İsteyen seninle tartışır, istemeyen tartışmaz oldu canım görürsem söylerim.Sen şehit annelerini eleştirir haldeyken bunu bize söyleyemezsin!
Son olarak bu ülke de faşizm yok denecek kadar az.Ama sana göre vatanını milletini sevenler faşist ise evet ben de faşistim.
Dipnot: Turan düşüncesine faşizmin bir alanı diyipte milleti kendine güldürme.Git Turancılığı araştır biraz.Unutma Atatürk'de Turancıydı ve faşist değildi.Faşist rejimin ülke sınırları belli olmaz.Bunun aksine "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" sözünü hatırlatırım.Yani Turancılığı araştırırken faşizmi de araştır!
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan Üzerine Gelmeniz Sorunları Çözecekse, Buyrun Geliyim Boynumu Vurun. :)
Evladımı Veren benmiyim demişsiniz, Hepinize isim vermeden Yanıt Vermeye Çalışacam. Sadece Pkk Türklerimi Vuruyordu dersem Sanırım Cevap Olarak Yeterlidir. Ama Anlamayan Gözler Ve Kulaklar İçin Sadece Cevap Yıkım Ve Savaş İstemidir.
Birde Nabza Göre Şerbet Vermesini Biliyorum Diyen Vatandaş Var, Güzel Konuşmak Sanattır, Anlatmak istediğini Anlatmayı Becerebilmek, İnsanların Özlük Haklarına Saldırmadan Tartışmasını Bilmek Suç ise Tamam Ben Suçluyum. Ayrıca Ark Niyetle Söylenmiş Bir Söz Ne Diyebilirimki...
ShockMan Neden Kürtlere Laf Söylesin Bir Kısım Irkçı Kesim Memnun Olsun Diye Maymunlukmu Etsin, Bumu İstem.! ShockMan Türklerede Laf Söyletmez. ShockMan Irkçılık Karşıtı Bir Şahsiyettir.! Bu Kadar İlgi Ve Alakanız İçin Teşekkür ederim. :)
Ne Diyebilirimki, Ben Kızmıyorum Hiç Birinize. Ama Ülkedeki Sorunları Tartışıyoruz Burada, Birbirimizi Kırmaya Gelmedik Arkadaşlar.
DipNot: Yanlış Hareket Eden Kürtleride Eleştiririm, Yanlış Hareket Eden Türkleride Eleştiririm. Kimseye Bir Zararım Yoktur. Kimseye Kinim Yoktur. Kinci Bir Şahsiyet Değilim. Sadece Bu Ülkedeki İnsanların Ezilmesini Görmeyi İstemeyen Biri Olarak Yazıyorum. Mümkün Mertebe Kimseyi Kırmak İstemiyorum. Kimseyi Kendime Düşman Edinmek İstemiyorum. Tartışmalarımdan Memnun Olanlar Var, Olmayanlar Var. İstemeyen Benimle Tartışmasın, İsteyen Tartışabilir, Benden En Ufak Hakaret Görmez.
Son Olarak Bu Ülke Hepimizin, Turancılık Yayılımcılık, Gibi Kavramlar ile, Kürtçülük ve Faşizmin Her Alanındaki Faaliyetler ile Kimsenin Kirletmeye Hakkı Yoktur.!
-----------------------------Ya kusura bakmada sen havanda su dövüyorsun.Hadi Turancılık düşüncesi neysede Türkiyede faşizm yok gibi bir olay.Bizim polis sen kürtsün diye seni hiç durup dururken jopladı mı ? Kürtsün diye bir ortama seni almamazlık yapıyorlar mı ? Kürtsün diye Türklerin mahallesine sokmamazlık yapıyorlar mı ? Hayır !
O zaman faşizm nutukları atmayalım lütfen.He bunların yapıldıgı ülkeler var Amerika,Almanya,İngiltere.Onlar ayrı.Türkiyede yoktur faşizm yada olsa bile minimum derecededir.Turancılıga zaten bakarsan faşizm olmadıgını bilirsin.Kaldı ki ben kendi ülkemde rahat rahat milliyetcilik yapamayacaksam,ben kendi bayrağımı evime astıgım zaman 3-5 tane capulcu bana faşist diyecekse o zaman bu ülkede kimler 2. sınıf vatandaş olmaya baslamıs demektir düşünün.
-----------------------------Hocam Çok Girmeye Gerek yok. Genel Hatları ile Konuşuyoruz Burada. Evine Bayrak Asmışında üç Beş Çapulcu Gelmiş Bişeymi Demiş Falan Filan. Sorun Bu Değil Sende Üç Beş Çapulcuyu Döversin. Olur Biter. Ne İşimiz Olur Bizim Çapılcular la. Sorun Ciddi Boyutta. Ülke Geleceği Bu Tarihi Atılmış Adımda.
Şimdi Adım Neden Tarihi. Türkiye 30 Yıldır, İdeolojik Bir Savaşın İçerisinde, İdeolojisi Yıkım Olan Bir Örgüt ile Burun Buruna. Ve Bu Örgüt Tüm Dünyadan Destek Alan Bir Örgüt Konumuna Gelmiş. Tayyibin Ne yapmaya Çalıştığını Anlıyorum. Örgütün Tasviyesine Yönelik Bir Karar Almıştır. Ve Bence Alınabilecek En Cesaret Gerektiren Karar Ve Riski Oynamaktadır.
Risk Diyorum Çünkü Her Taraftan Kışkırtabilecekleri Umarım Hesaba Katmıştır. Şayet Kışkırtmalar ile Barış Girişimi Baltalanırsa, Örgütün Tasfiyesi Hayal Olur, Ve Örgüt Yeni Ve Daha Etkili Bir Boyut Kazanarak, Türkiyenin Geleceğini Tamamen Riskli Kumarlara Bırakmamıza Sebep Olan Oyunlara Sürükleyecektir.
Her Neyse Dava Derin Dava. Uzarda Uzar...
-
Seni dinledim Shockman Ahmet türk ün basın sözcüsü gibi bir açıklama benim gibi hiç kimseyi tatmin etmiyor.Devletçi ve birleştirici yaklaşımların yok bölücü yaklaşımlarla çözüm yanlısı olmak sinir bozucu.
-
zümsük yukarıda guzel yazmıs bak 5 sene ıcınde hatta 5 sene surmes bıle turkıyeyı yaracaklar kardesım demedı demeyınnn
-
arkadaşlar yapılan yorumların hepsini okumaya çalıştım ve büyük bir çoğunluk tayyip den şikayetçi bende dahil. peki önümüzdeki seçimde bu olanlara son vermesi için kimi seçmek lazım? sizce kim bu olanlara son verebilir? bir de bunu düşünmek lazım. ben osman pamukoğlu diye düşünüyorum. siz kimi düşünüyorsunuz?
-
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar yapılan yorumların hepsini okumaya çalıştım ve büyük bir çoğunluk tayyip den şikayetçi bende dahil. peki önümüzdeki seçimde bu olanlara son vermesi için kimi seçmek lazım? sizce kim bu olanlara son verebilir? bir de bunu düşünmek lazım. ben osman pamukoğlu diye düşünüyorum. siz kimi düşünüyorsunuz?
-----------------------------Bende kesinlikle Osman paşayı düşünüyorum ama şunu bilmiyorum hocam yani sonucda Osman paşa asker.Hadi pkkyı bitirdi ama ekonomik krizleri vs idare edebilecek mi.
@Ugurben
Ne yarması bilader ne sacmalıyon ? Eğer siz bunu kabullenirseniz Türkiye işte o zaman bölünür.Yorum atmadan önce düşünün de atın.Aklınıza ne geliyorsa yazmayın direk.
-
bayzin bunu yazdı:
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar yapılan yorumların hepsini okumaya çalıştım ve büyük bir çoğunluk tayyip den şikayetçi bende dahil. peki önümüzdeki seçimde bu olanlara son vermesi için kimi seçmek lazım? sizce kim bu olanlara son verebilir? bir de bunu düşünmek lazım. ben osman pamukoğlu diye düşünüyorum. siz kimi düşünüyorsunuz?
-----------------------------Bende kesinlikle Osman paşayı düşünüyorum ama şunu bilmiyorum hocam yani sonucda Osman paşa asker.Hadi pkkyı bitirdi ama ekonomik krizleri vs idare edebilecek mi.
benim aklıma da takılan şey o ama yanlış hatırlamıosam tv8 de programa çıkmıştı orda izledim sonuna kadar önceliği tarıma flan verecekmiş çiftçiye satılan mazottan vergi alınmıcakmış Atatürkt'e savaştan sonra ülke ekonomisini düzeltmek için tarıma önem vermişti tabi sadece bunlar ölçü olmaz ama idare edebilir gibi düşünüyorum hatta bor rezervlerinide kullanabilmek için projeler flan hazırlamışlar hayata geçebilirse o projeler çok iyi idare edebilir diye düşünüyorum. -
osman pamukoğlu vazgeçsin iktidar sevdasında dan onu milliyetçi Atatürkçü çizgide olan(sözde değil özde) bir partide milletvekili ve bu partinin iktidarında kabinede milli savunma bakanı olarak görmek ister gönlüm ama o parti çok çok zor iktidar olması yazık chp nin ve mhp nin oylarını bölüyor başka bir şey değil verdiler gazı parti kurdurdular ama olmadı kendiside dedi bunu zaten ben siyaset yanlısı siyasetçi bir adam değilim halkın belli bir kesimi istedi de kurduk dedi bu partiyi
-
Ben Çekiliyorum O Zaman Arkadaşlar, Ortalık Dimag Kirliliğinden Geçilmiyor. Yahu Kimisi Şehit Ailelerini Eleştiremezsin demiş, demişki Ben Şehit Ailelerini Eleştiren Bir Yazı Henüz Yazmadığım Halde Demiş. Kimisi Beni Ahmet Türkün Basın Sözcüsü İlan Edecek Kadar İleri Gitmiş. Her neyse Sefa Kalın. Fikrimizi Dediğimize Fikrimizce İfşa ettiğimize Pişman Ettiniz. Siz Bildiğiniz Teraneyle Yola Devam edin. Bende Her Zamanki Gibi Seyirci Modunda Seyredecem.
Benim Asıl Gayem Bir Tartışmayı Sizler le Paylaşabilmek. İştirak etmek. Ama Çarpıtılmak Gerçekten Çirkin Bir Vaziyet. Neyse Esen Kalın.