Şehit Aileleri Öfkelendi
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------Bende kesinlikle Osman paşayı düşünüyorum ama şunu bilmiyorum hocam yani sonucda Osman paşa asker.Hadi pkkyı bitirdi ama ekonomik krizleri vs idare edebilecek mi.
@Ugurben
Ne yarması bilader ne sacmalıyon ? Eğer siz bunu kabullenirseniz Türkiye işte o zaman bölünür.Yorum atmadan önce düşünün de atın.Aklınıza ne geliyorsa yazmayın direk.
-----------------------------Öncelikli olarak Tarım ve Maden işletmeciliği var.Plan projeleri falan hazırlanıyor.Tarım konusunda hazırlanmıştı sanırım hatta :|
Türkiye ekonomisini kendi içine dönük bir ekonomi yapmayı hedefliyor benim anladığım... Ayrıca orduyu 600binden 200bine indirecek.Yani tahmini milli gelirden %60'ı TSK'ya gideceğine %20'si falan gidecek...
Yani diyeceğim o ki sırf o yüzden kuşkulanıyorsan hiç kuşkulanma (=
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------@Shockman
Artık insanlar hakkında bişeyler düşünmeye basladı senin.Bence şu günlerde sus biraz yorum yapma bu konulara.
Evet mesela ben bişeyler düşnümeye başladım Shockman hakkında.Savaştan gına gelmiş kan çatışma duymaktan bunalmış.Acı gerçekleri veya geçerli fikirlerini yüzünüze vurduğunda gocunduğunuz tek çıkış yolunun suçlayıcılık olduğunu düşündüğünüz pırıl pırıl bi abim kendisi.Abi bencede sen yorum yapma bu konulara boşver.. -
Razorback bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
Artık insanlar hakkında bişeyler düşünmeye basladı senin.Bence şu günlerde sus biraz yorum yapma bu konulara.
Evet mesela ben bişeyler düşnümeye başladım Shockman hakkında.Savaştan gına gelmiş kan çatışma duymaktan bunalmış.Acı gerçekleri veya geçerli fikirlerini yüzünüze vurduğunda gocunduğunuz tek çıkış yolunun suçlayıcılık olduğunu düşündüğünüz pırıl pırıl bi abim kendisi.Abi bencede sen yorum yapma bu konulara boşver..
-----------------------------Canımsın Kardeşim ben darılmadım kimseye, onlarda haklı, dava öyle böyle dava değil. Acı çekenide var, Kaygılı olanıda var. Ama İsterdimki Tartışşmayı tadında yapabileydik. Teşekkür ederim. Güzel Sözlerin için. Gözlerinden Öpüyorum.
-
Razorback bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
Evet mesela ben bişeyler düşnümeye başladım Shockman hakkında.Savaştan gına gelmiş kan çatışma duymaktan bunalmış.Acı gerçekleri veya geçerli fikirlerini yüzünüze vurduğunda gocunduğunuz tek çıkış yolunun suçlayıcılık olduğunu düşündüğünüz pırıl pırıl bi abim kendisi.Abi bencede sen yorum yapma bu konulara boşver..
-----------------------------ALLAH ınız yokmu sizin?
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Razorback bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------OneMinute Bak Gerçekten Densizlik etmeye başladın.. Bulaşma bana. Çık dışarı birilerini döv gel. rahatlarsın belki. Allahıınız Yokmu felan, Sınırları aşıyorsun ama.!
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Razorback bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
http://img149.imageshack.us/img149/4093/9nrpkkkellesixm4wr7.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_ral1qPJaZds/Ra6JVfyQKSI/AAAAAAAAAC0/S6W-TL4NykA/s400/pkk2.jpg
Bu dünyada kimse masum değil be one minute...
Savaşın sonunu sadece ölüler görür. PLATON -
nekadar güzel bi resim. umarım nicelerini görürüz
-
god bunu yazdı:
-----------------------------nekadar güzel bi resim. umarım nicelerini görürüz
İyi masum askerlerimizi haber bültenlerinde 45 saniyeliğine izlemeye devam edelim madem.Bu savaşı sen istiyosun biz değil.Çözümsüzlüğün tek çözümü adı üstünde SAVAŞ. -
ŞANLI TÜRK ASKERİ AÇILIMA BÖYLE KAPAK YAPAR ;) KOMANDOLAR......
İZLE; www.facebook.com/video/video.php?v=101399183215748&ref=share
-
Razorback bunu yazdı:
god bunu yazdı:
-----------------------------nekadar güzel bi resim. umarım nicelerini görürüz
İyi masum askerlerimizi haber bültenlerinde 45 saniyeliğine izlemeye devam edelim madem.
-----------------------------tvye çıkmak için ölmüyo bizim askerimiz. vatan için ölüyo ve öldürüp ölmeye de devam edecek. asker ölümden korkmaz diğer kancıklar gibi. ben de yakında askere gidiyorum ve kelle koparmak için gidiyorum. böyle barış olacaksa olmaz olsun
o köpekler dağlardan ve meclisten temizlenmedikçe bu hesap kapanmayacak