Şehit Aileleri Öfkelendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

pkk = Partiya Karkerên Kurdistan

Kürdistanı destekleyen adama açılım yapılmaz..

Kürtler destekliyorsa onlarada açılım yapılmaz..

Bu açılımı kürdistanı destekleyenlere değil, Türkiye yi sevenlere yapmak lazımdı

---

Erdoğan sağolsun kime yaptığını gösterdi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

bu işte kaç kşinin parmağı varsa ben hiç birine hakkımı helal etmiyorum.DİNİ BÜTÜN arkadaşlar ya...

Teşekkürler %47 ...

başka adam yok diye gidip en şerefsizini buldunuz.

--

kürdistan diye birşey olmazmışmış..5 sene önce bunları söylesek o zamanda olmaz diyordunuz.Olay olup bitene kadar anlayamıyorsunuz..

+1

O da yok.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Politikacılar ve askerler derslerini zamanında iyi çalışmış olsaydı bütün bunlar olmayacaktı..

Kürt açılımı; Kürtleri temsil etmeyen bir terör örgütünü muhatap alarak uygulanmaya mecbur bırakıldı..

Halka her Kürt vatandaşının pkklı olmadığını anlatamadığımız gibi her Kürt vatandaşada pkk nın onların savunucusu olmadığı anlatamadık.

şimdi herkes "boşunamı şehit oldular"diye  sorup duruyor bu soruyu..

onlar Şehit olmakla şehitliği kazandılar onları boşverin..

siz asıl acı çeken tek ayağı olmayan tek gözü ve kolu olmayan abdullah çavuşun acısını düşünün..

20 sinde al askere bunlar düşmanın de ver eline silahı savaş de yanındaki Kürt ahmetle birlikte savaşsın pkk ya karşı..

sonrada pkk ya af çıkar .. hep Türkiye ve pkk dendi yada Türk Kürt dendi ama hiçbiri kral çıplak diyemedi.

suçlu arıyorsanız bu dönemin hükümetine değil , pkk kurulduğu zaman 3 5 çapulcu diyip es geçen ve kabul etmesenizde oraya hizmet götürmeyenlere bakın.

gidin askerliğini doğuda yapmış Kürtlere sorun ..onlarında zoruna gidiyordur pkk lıların serbest bırakılması ama yapacak bir şey yok..

zararın neresinden dönersen kardır..ve Barış herzaman iyidir.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:

Politikacılar ve askerler derslerini zamanında iyi çalışmış olsaydı bütün bunlar olmayacaktı..

Kürt açılımı; Kürtleri temsil etmeyen bir terör örgütünü muhatap alarak uygulanmaya mecbur bırakıldı..

Halka her Kürt vatandaşının pkklı olmadığını anlatamadığımız gibi her Kürt vatandaşada pkk nın onların savunucusu olmadığı anlatamadık.

şimdi herkes "boşunamı şehit oldular"diye  sorup duruyor bu soruyu..

onlar Şehit olmakla şehitliği kazandılar onları boşverin..

siz asıl acı çeken tek ayağı olmayan tek gözü ve kolu olmayan abdullah çavuşun acısını düşünün..

20 sinde al askere bunlar düşmanın de ver eline silahı savaş de yanındaki Kürt ahmetle birlikte savaşsın pkk ya karşı..

sonrada pkk ya af çıkar .. hep Türkiye ve pkk dendi yada Türk Kürt dendi ama hiçbiri kral çıplak diyemedi.

suçlu arıyorsanız bu dönemin hükümetine değil , pkk kurulduğu zaman 3 5 çapulcu diyip es geçen ve kabul etmesenizde oraya hizmet götürmeyenlere bakın.

gidin askerliğini doğuda yapmış Kürtlere sorun ..onlarında zoruna gidiyordur pkk lıların serbest bırakılması ama yapacak bir şey yok..

zararın neresinden dönersen kardır..ve Barış herzaman iyidir.

tabi sorun pkk ile bağlantı kuran erdoğanda değil onları buna iten asker ve siyasetçilerde hea ??

-

Asıl sorun olur olmadık herkesin oy kullanmasında..O kadar cahil insana oy kullandırırsan bu olur.Önce cahilleri eğit sonra demokrasiyi yay...

Üniversite meznları arasında akpnin oyu düşük.Fakat bizim ilkokul mezunu tarikatçi dede dünden razı akpye..

Şimdi birde kürtler seviniyor ohh ne güzel destek....

--

Yarın öbür gün kürdistan adımları atıldığında

"erdoğanı buna itenlere suç bulmak gerek" 

dersiniz siz..klişeleriniz var onların dışına çıkamıyorsunuz..

---

Ben görürüm sizi bi 10 sene sonra.Chp zamanında içki içen, akp zamanında tarikatçi, mhp zamanında  en koyu kürt düşmanı, dtp zamanında özgürlükçü düşünceci adamlar olu verirsiniz ...

Tarikatlerimiz, arkasındaki ülkeler ve amerika sağolsun !!!

Tabi sizin bunları görmeniz için bi 10-20 seneye ihtiyacınız var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

zumsük okumadanmı yazıyorsun?

asker ve siyasetçiler erdoğanı buna zorladı şeklinde anlamışsın galiba.

şu anki TSK ve Hükümet buna mecbur bırakıldı..

bunun sebebide geçmişte derslerini iyi çalışmayan (yada dışa fazla bağımlı olan) hükümetler ve TSK görevlileridir demek istedim anladın?

siz siz dediğiniz kim ? hükümet TSK ve bizmi?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    öfkeleniyolar da ne oluyo. seçimler geliyo yine ak partiye veriyolar oylarını. ah şu boş beyinler..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:

zumsük okumadanmı yazıyorsun?

asker ve siyasetçiler erdoğanı buna zorladı şeklinde anlamışsın galiba.

şu anki TSK ve Hükümet buna mecbur bırakıldı..

bunun sebebide geçmişte derslerini iyi çalışmayan (yada dışa fazla bağımlı olan) hükümetler ve TSK görevlileridir demek istedim anladın?

siz siz dediğiniz kim ? hükümet TSK ve bizmi?

tamamen doğru anladım.Bundan öncekilerin suçu mu ?? Bundan öncekiler nasıl geldi başa ? millet seçmedi mi ? 

Siz siz dediklerimde ısrarla erdoğanı haklı bulmaya çalışanlardır.

bir kaç sene geçince diyecekler ki ( erdoğandan sonrakiler için ) erdoğan zamanında yapılan yanlışlar..Kim seçti bu adamları görüyoruz.

Ben Türkiye cumhuriyetinin  demokrasiyi, barışı, cumhuriyeti vs.. en iyi kurucusu zamanında, Atatürk zamanında yaşandığını sonra gittikçe kötüleştiğini savunuyorum

Meclise girenlerin yarısından fazlasının hakkında suç duyurusu varsa bu bence bizim ayıbımız..Kaldırın dokunulmazlıkları.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:
    şayet kürt açılımıysa adı buysa Kürtlere Yönelik olması gerekmiyor mu? bu açılım kürt açılımı denilip pkk ya yapılıyorsa bu kürtlere yapılmış bir hakarettir o zaman kürtleri pkk ile eş değer tutulmasıdır bu açılım  ben kürtler ile pkk nın ayrımını yapan bir kişiyim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Tamamda Sanki Ülkede Kürtleri Temsil Eden Pkk ile Bağlantısı Olmayan Bir Kurummu var.. Buyrun bide buradan yakın. 

O zaman bende derim ki Kürtler bunun için adım atmazsa birileri de çıkar Tüm kürtler pkklıdır der Kürtlerde buna eyvallah demek zorunda hepimiz pkklıyız demek zorunda çünkü pkklı olmadığına dair bir hal hareket göremesssem bende bunu derim

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bryce
    Bryce's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

tamamen doğru anladım.Bundan öncekilerin suçu mu ?? Bundan öncekiler nasıl geldi başa ? millet seçmedi mi ? 

Siz siz dediklerimde ısrarla erdoğanı haklı bulmaya çalışanlardır.

bir kaç sene geçince diyecekler ki ( erdoğandan sonrakiler için ) erdoğan zamanında yapılan yanlışlar..Kim seçti bu adamları görüyoruz.

Ben Türkiye cumhuriyetinin  demokrasiyi, barışı, cumhuriyeti vs.. en iyi kurucusu zamanında, Atatürk zamanında yaşandığını sonra gittikçe kötüleştiğini savunuyorum

Meclise girenlerin yarısından fazlasının hakkında suç duyurusu varsa bu bence bizim ayıbımız..Kaldırın dokunulmazlıkları.

bencede !!!

RESPECT !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Benim düşüncem, ki böyle olmasını umud ediyorum; sonuç itibariyle bu ülkenin polisi var, askeri var, mit i ve bizim bilmediğimiz bu ülke için çok şeyler yapmıs görevlileri var. Hiç birisi istemez bu şerefsizlerin dağdan inip elini kolunu sallamasını. Bu çok zekice kurgulanan stratejik bir harekat. Dağdakileri indiriyorlar, onlara kimlerin destek verdiğini, nerelerde barındıklarını ve mühimmatları kimlerin sağladığı gibi önemli bilgileri sorup salı veriyorlar. Maksat ilk etapda diğer teröristlerinde dağdan inmesini sağlamak. Yurt dısından getirtemedikleri teröristleri de ülke içine alıp bilgi almak ve yurt dısındaki görevlerini sona erdirmek. Hepsini yadabüyük kısmını indirdikten sonra bunların hiç birisinin etkin görev yapmasına izin vermeden bir müddet sonra zamanla gereken cezaları verilecek ama hiç göze batmadan, zira inenlerin hepsini su saatten sonra izlerler. Ve böylece pkk denen olusumu medyanın da desteği ile çok sistemli bir çalışma sonucunda bitiriyorlar...

Yoksa TSK gibi bir kurum anında bu açılım için darbeyi başlatırdı. Hiç bir emniyet gücü bu konu hakkında bir şey yapmıyorsa, medyada bunu destekliyorsa emin olun hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Bu açılım sonunda ne olur ?

Öncelikle Türkiyenin gücü artacaktır. Son zamanlarda komsuları ile yaptığı anlaşmalar sayesinde gücüne güç kattı. Özelliklede Obama nın başkanlığı döneminde israil e destek vermeyen bir ABD dönemi sürecinde israil bize şu an muhtaç konumda. Ne kadar teknoloji iyi olsa da, ortadoğu projesi için bizden mutlaka yardım alması gerekiyor o yüzden de biraz çıkışlar yapsada, tekrar Türkiye ile anlaşma sürecine girecektir. AK Parti dönemindeki kurmaylar ve yönetim bunun farkında olduğu için, komsuları, amerika, rusya ve iran ile güc birliiği yaparak hem israiln Türkiye üstündeki söz hakkını azaltıyor hemde avrupaya mesaj gönderiyor.

Ülkemizde de açılım sonunda, öncelikle mhp partisi bitecektir. Tek ideolojisi milliyetçilik olan parti, son zamanlardaki sağ sol olaylarının durması ile ve pkk nın da bitmesi ile yapacağı başka bir strateji olmadığından yavaş yavaş çöküşe girecektir. 

DTP nin de ideolojisi kürt halkının hakları olduğu için o da zamanla istekler yerine getirilince ve mhp gibi insani duygular üzerine strateji geliştirdiği için şuanki gücünü kaybedecektir.

Velhasıl sevmesemde, Tayyip bu ülkeye gelmiş en zeki başkanlardan birisi, ülke onun sayesinde yıllardır yapılamayanların gerçekleştirilmesi ile gücüne güç katacak...

.
Toplam Hit: 16708 Toplam Mesaj: 107