Şehit Aileleri Öfkelendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    -----------------------------

ShockMan bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:
    şayet kürt açılımıysa adı buysa Kürtlere Yönelik olması gerekmiyor mu? bu açılım kürt açılımı denilip pkk ya yapılıyorsa bu kürtlere yapılmış bir hakarettir o zaman kürtleri pkk ile eş değer tutulmasıdır bu açılım  ben kürtler ile pkk nın ayrımını yapan bir kişiyim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Tamamda Sanki Ülkede Kürtleri Temsil Eden Pkk ile Bağlantısı Olmayan Bir Kurummu var.. Buyrun bide buradan yakın. 

tamamda niye uzatıyorsun konuyu , nedemeye çalışıyorsun açık konuş bari. Kürtleri temsil nedemek ?? Bu ülkedeki milleti temsil eden bir Türk Devleti, meclisi, hükümeti var ;  partiler kurumlar vb etnik kimliklerin dini cemaatlerin, azınlıkların vb temsilcisi borazanı olamazlar. Senin laflarından da ben şunu anlıyorum ki , varlık yokluk savaşına yaklaştığımız bu zamanlarda , ağzından bal damlasa bile kendine kürt diyen hiç kimseye ya da niyetine güvenemeyiz. 

Neden Xz Neden Bu Kadar sana Dokunduki Bu Söz.. Kürtler Pkk ile Yada Dtp ile Neden Gündeme Geliyor Diyenlere Yanıt Vermiştim. Onlar Öyle Diyorlar. Kürtleri Temsil Edecek Kimseye Müsamaha Gösterilmiyorki, Ahha Seninde Çıkışın Net Olarak Gösteriyorki, Temsil Namı Hesabına Kim Öne Çıkarsa, Dtp den Pkk Dan farkı Kalmayacak. Kürtler ile İlgili Her şeyi Karalıyoruz Pervasızca. Nasıl Olacak Bu İş...

Nasıl Bu İki Milleti Bir Araya Getirecez... Ama Seni Bu Enterese Etmez, Varsa Yoksa O Bitmek Tükenmek Bilmiyen Turancılık İlkenizi Dikte Etmeniz Gerekiyor Ya... Bunu Dikte Edenler Dikte Ettikçede Canı Yanan Çevreler İlle Olur, Derken Çatışmalar Şehitler Ve Sonu Gelmeyen Dipsiz Kuyu Misali, Kabuslar... 

Bu Ülke İnsanları Daha Ne Kadar Güne Kabusla Uyanmaya devam edecek.. Turancılık Osmanlıda Kaldı. Dünyaya Yayılım Amacı Güden. Türk Kültürünü Yayma Amacı Güden Bir Çalışma idi. O zamanlar Hakkıyla Uygulanırdı. Fethedilen Ülkelerin Hiç Birinin Dil, Din, Kültürel Varlıklarına Asla Halel Getirilmezdi. Ama Osmanlı Mozayiği Aşılanır ve Birleşik Kültür Mozayiği Kurulurdu..

Neyse Açık Konuş Dedin. Daha ne diyeyim. Budur olan Biten. Şimdilik Kafamdan Geçtiği Kadar. Arkadaşım Bura Türkiye, Atatürk Kurdu, Büyük Bir Mücadele ile Kazandık Vatanımızı... Birbirimizi Embesiller Gibi İtip Kakmaktan Biran Önce Vazgeçmeliyiz. Bu Sözden Kimsenin Göbeği Şişmemelidir. Bunu Tesis eden, Birliği Kurmak İçin Çabalayn Kim Olursa Olsun Gözümün Nurudur...!

Varmı Fikrimde Kimseyi Öldürmek. Varmı Fikrimde Kimseye Zarar vermek. Bazılarının Korkuları var Diye Benide Karalayabilirler. Ama Bu İş Çocuk Oyuncağı Olmaktan Çıkalı Epey bir Hayli Zaman Aştı. Yeter Artık Yeter. Çok Dua Ettim Allah Kabul Etti. Sanırım En Sonunda Özlenen Barış Gelecek. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:
    şayet kürt açılımıysa adı buysa Kürtlere Yönelik olması gerekmiyor mu? bu açılım kürt açılımı denilip pkk ya yapılıyorsa bu kürtlere yapılmış bir hakarettir o zaman kürtleri pkk ile eş değer tutulmasıdır bu açılım  ben kürtler ile pkk nın ayrımını yapan bir kişiyim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Tamamda Sanki Ülkede Kürtleri Temsil Eden Pkk ile Bağlantısı Olmayan Bir Kurummu var.. Buyrun bide buradan yakın. 

tamamda niye uzatıyorsun konuyu , nedemeye çalışıyorsun açık konuş bari. Kürtleri temsil nedemek ?? Bu ülkedeki milleti temsil eden bir Türk Devleti, meclisi, hükümeti var ;  partiler kurumlar vb etnik kimliklerin dini cemaatlerin, azınlıkların vb temsilcisi borazanı olamazlar. Senin laflarından da ben şunu anlıyorum ki , varlık yokluk savaşına yaklaştığımız bu zamanlarda , ağzından bal damlasa bile kendine kürt diyen hiç kimseye ya da niyetine güvenemeyiz. 

Neden Xz Neden Bu Kadar sana Dokunduki Bu Söz.. Kürtler Pkk ile Yada Dtp ile Neden Gündeme Geliyor Diyenlere Yanıt Vermiştim. Onlar Öyle Diyorlar. Kürtleri Temsil Edecek Kimseye Müsamaha Gösterilmiyorki, Ahha Seninde Çıkışın Net Olarak Gösteriyorki, Temsil Namı Hesabına Kim Öne Çıkarsa, Dtp den Pkk Dan farkı Kalmayacak. Kürtler ile İlgili Her şeyi Karalıyoruz Pervasızca. Nasıl Olacak Bu İş...

Nasıl Bu İki Milleti Bir Araya Getirecez... Ama Seni Bu Enterese Etmez, Varsa Yoksa O Bitmek Tükenmek Bilmiyen Turancılık İlkenizi Dikte Etmeniz Gerekiyor Ya... Bunu Dikte Edenler Dikte Ettikçede Canı Yanan Çevreler İlle Olur, Derken Çatışmalar Şehitler Ve Sonu Gelmeyen Dipsiz Kuyu Misali, Kabuslar... 

Bu Ülke İnsanları Daha Ne Kadar Güne Kabusla Uyanmaya devam edecek.. Turancılık Osmanlıda Kaldı. Dünyaya Yayılım Amacı Güden. Türk Kültürünü Yayma Amacı Güden Bir Çalışma idi. O zamanlar Hakkıyla Uygulanırdı. Fethedilen Ülkelerin Hiç Birinin Dil, Din, Kültürel Varlıklarına Asla Halel Getirilmezdi. Ama Osmanlı Mozayiği Aşılanır ve Birleşik Kültür Mozayiği Kurulurdu..

Neyse Açık Konuş Dedin. Daha ne diyeyim. Budur olan Biten. Şimdilik Kafamdan Geçtiği Kadar.

orospunun tövbesi s*k* görünceye kadarmış artık bu saatten sonra kimseden iyimser bir tavır beklemeyin. ilk okul 1 e giden çocuk bile neyin ne oldunu anladı.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

Neyse Açık Konuş Dedin. Daha ne diyeyim. Budur olan Biten. Şimdilik Kafamdan Geçtiği Kadar.

orospunun tövbesi s*k* görünceye kadarmış artık bu saatten sonra kimseden iyimser bir tavır beklemeyin. ilk okul 1 e giden çocuk bile neyin ne oldunu anladı.

Terbiyeli Konuş, Ağzından Akan Salyaları Görür Gibiyim. Söz Konusu Kürt Oldumu Barışı Bile Götünüzden Görürsünüz. Senden ve Senin Gibilerden Karşılanacak Tavır Anca Yeni Şehitlerden İbarettir. Allah Ülkemi Ne İdüğü Belirsiz Şeytanlardan Korusun....  Kürdün Ne Orospuluğunu Gördün. Sen ne Diyorsun. OneMinute edebinde kal. O Kadar İleri Gitme.!

Bu Barış Sağlandıktan sonrada, Faşist Kesim, Enik Gibi Ortalığı Karıştırmazsa Bir Daha Kimse Kürt Türk Meselesi Duymayacak. İyi Niyetine Kimsenin İnanmıyormuş, Lafa Bak. Çok Kanın Kaynıyorsa Dağdalar Buyrun Diyecem ama, Şansına Küs Hadır İniyolar Hepsi Aşşağı..

Bu Gün Tv de Tayyibi İzledim, Dikkatlice İzledim. Adamın Samimiyetine İnanıyorum. Bu adam Bu Yarayı İyileştirecek Kanaatindeyim. Tayyibi Günahım Kadar Sevmem Ama Bu Adam Piskopattır Yapar. Yapar o. O Her Dediğini Yapmıştır, Bunuda Yapacak. Ülkemizde Artık Pkk Adını Duymayacağız.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

inmiyorlar. amerika emrediyor iniyor. işi kalmadı artık dağda.sen eğer dağdakine millet diyorsan gözümden düşmüşsündür. cevap bile yazacak bir vasıf yoktur ortada.barış elçisi diyorsun resmen hoca. peki biz noluyoruz ? savaşçı işgalci oluyoruz sanırım.ihanet ortada. hükümetin ettiği ihaneti halk iyi anlamıştır. şu an sessiz bir duruş var içerde.

ihaneti görüyoruz.barış filan hikaye. sen tut asker öldür yurttaş öldür ondan sonra ben barışçıyım de :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

inmiyorlar. amerika emrediyor iniyor. işi kalmadı artık dağda.sen eğer dağdakine millet diyorsan gözümden düşmüşsündür. cevap bile yazacak bir vasıf yoktur ortada.barış elçisi diyorsun resmen hoca. peki biz noluyoruz ? savaşçı işgalci oluyoruz sanırım.ihanet ortada. hükümetin ettiği ihaneti halk iyi anlamıştır. şu an sessiz bir duruş var içerde.

ihaneti görüyoruz.barış filan hikaye. sen tut asker öldür yurttaş öldür ondan sonra ben barışçıyım de :)

Kaygusuz Hocam Sana Günah Keçisimi Lazım.?

Yahu Ağzımızın Tadıyla Tartışsak Olmazmı, Hani Fikrimi Açık Olarak Diyen Biriyim Bilen Bilir. Ben Dağdakilere Millet dedimmi Şimdiye Kadar. Allah Aşkına. İhaneti Bilmiyen Bir İnsanamı Benziyorum. Ne Dersin, Gözlemlemelerin ile Beni Bi Tanımlasana Hocam Rica ediyorum.?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:

Peki Oneminute, Yapıcı Olarak Bana Bunu Şehit Analarınıda Rencide Etmeden Nasıl Durdurabileceğimizi Anlatabilirmisin.? Yıllardır Kimseden Bir Girişim Olmadı. İlk Defa Türkiyede Böyle Bişey Oluyor. Beklemek Sonucunu Görmek Gerekmezmi. Yada Senin Daha İyi Fikrin Vardır Sanırım. Bu Kadar Hiddetli Girdiğine Göre. Ben Böyle Düşünüyorum.?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@ ShockMan

Resim Söylemek İstediklerimi Anlatıyor Zaten...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:

@ ShockMan

Resim Söylemek İstediklerimi Anlatıyor Zaten...

Malesef Resimde Saçmalamışsın... Resim Bir Kanıt Değildir. Resim Senin Hislerini Anlatıyor Sadece. Ayrıca Hitleri Anladım. Tamam Onun Arı Bir Irkı Vardı. Saddama Ok Çekmişsin Onun Nedeni Ne Olabilir.?

Saddam Araptır. Ve Arapların Hepsi Arı Değiller... Her neyse. Sen Duygularınla Hareket Eden Birisin. anlaşıldı.? Mantığını Kullansan Olmazmı.?

Bide Diğer Bir Tablo Var, Resim Söylemek istediklerini Anlatıyor demişsin. Söylemek istediklerin Malesef Türkiyeyi Müreffeh Uygarlığa Götürmüyor, Götürmeyecekte. Uygulamaya yarayabilecek Bir Fikir Söylersen. Mutlaka Ama Mutlaka Bir şekilde Uygulanacaktır. Mutlaka Diyorum Çünkü İletilebilecek Fikirleri Değerlendirebilecek Merciler Var Türkiyede. ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    tüm bunlardan sonra önümüzdeki seçimde kim ne oy alacak çok merak ediyorum

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 15551 Toplam Mesaj: 107