Şehit Aileleri Öfkelendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tamamda Sanki Ülkede Kürtleri Temsil Eden Pkk ile Bağlantısı Olmayan Bir Kurummu var.. Buyrun bide buradan yakın. 

Pkk'lıları  kendi temsilciniz olarak göreceğinize kendi kendinizi temsil etseniz? Hem neden temsil edilme ihtiyacı var? Ülkedeki lazları kim temsil ediyor?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:
    Tamamda Sanki Ülkede Kürtleri Temsil Eden Pkk ile Bağlantısı Olmayan Bir Kurummu var.. Buyrun bide buradan yakın. 

Pkk'lıları  kendi temsilciniz olarak göreceğinize kendi kendinizi temsil etseniz? Hem neden temsil edilme ihtiyacı var? Ülkedeki lazları kim temsil ediyor?

Bunu Bana neden diyorsunki.? Snki Ben Organize ediyorum yahu. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

@Shockman

Artık insanlar hakkında bişeyler düşünmeye basladı senin.Bence şu günlerde sus biraz yorum yapma bu konulara.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

@Shockman

Artık insanlar hakkında bişeyler düşünmeye basladı senin.Bence şu günlerde sus biraz yorum yapma bu konulara.

Alnım Ak Yüzüm Ak... Boş Beyin ile İşkembeden Sallayanlara İmzamı Taktim ediyorum o zaman. Çok Ayıp Bayzin Hocam Ne Demek Sus yahu... Neden Susayımki. Bu Söylemin Çok Ayıp Olmuş.

Yıllardır Hep Aynı Terane, Ne Oldu Sonuç, Daha Çok Giden Dağ Gibi Gençler, Her ne Ad Takıyorsanız Yada Takıyorlarsa Taksınlar. Bu İnsanları Yönetemiyor Oluşumuzun, İnsanlarımızı Bir Arada Tutamıyor Oluşumuzun Sonucudur. Neden Bir Araya Gelme Hususunda İnsanlar Gayet İtici Hareket Ederler. Neden Neden Neden.?

Bende Buna Takmış Durumdayım.!

Bi Saniye Biraz Daha Açarmısın Konuyu.? İnsanlar Hakkımda Bişeyler Düşünmeye Başladı Derken. Ne Demek İstedin sen.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    AKP,CHP,MHP hepsini A4 cinsi bi kağıt gibi buruşturup çöpe atmak gibi bir şey.ABD de 2 parti var.Almanya da 3-4 tane parti var,ve koalisyon halindeler,ama hepsi almanya diyor anlaşıyor.Kişiselleşeyim.İdeolojik çizgilerime uyan yok hepsi bir konuyla yaklaşıyorlar hala insanlara.olsaydı Genç Parti de bulunmak isterdim yok etti ABD kolu.şu sıralar Mustafa Sarıgül hareketi var Vizyonunu görmek için zaman lazım.Ben gibi eminim boşlukta ve kararsız insanlar vardır.sadece ekonomisi ve dunyada istediği gibi  at koşturacak bir türkiye vizyonu oluşturabilecek bir hareket görürsem ordayım.şimdi mi İnsanları uyutmanın en güzel yolu din ile insanları uyuşturmak Hristiyan aleminden gelme bir deyimdir.şu an türkiyenin başına gelenler gibi rüzgarın önünde savrulan bir ülke dalga neresinden vurursa o yöne meyil alan bir ülke etkisi temelleri sınırları menzili nereye kadar belli olmayan bir ülke şanlı geçmişi olan bir ülke olsada geleceği görünmeyen bir ülke.hesap ve matematik sevmeyen bir ulus.bu konular başımı şişirdi.Ben sadece uyumak için geçen gün aldığım bir kitapla uyku çağırıp yatarım.Kafamdakilerin kalanı yarına devreder sadece.Herkese iyi geceler.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Şehit ailelerin ve Gazilerimizin gönülleri kırıldı bi kere istediği kadar stratejik olsun , tek alternatif bumuydu sanki ?

bakın taze bi örneği daha

"Gazinin isyanı: Ben sizin kardeşiniz değilim"

" Biz sizin kardeşiniz değiliz. Sizin kardeşleriniz dağdan inenlerdir. Önlerine kırmızı halı serip, bayram havasında karşıladığınız teröristlere yaptığınız muameleyi bizlere yapmıyorsunuz. Bize verdiğiniz değer işte bu. Bu yüzden verdiğiniz madalyaları iade edeceğiz" şeklinde konuştular.

İlgili Link | Video

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Şehit anası ne diyor bak ey tayyibülbül. bu ülkenin gerçek sahipleri ne diyor bak.

Türk milletinin sessiz kalması boşuna değildir. gerektiğinde ne yapacağını gösterir.

Ahirette şehitlerimizin yüzlerine bakmaktan utanıyorum!...

Emirreis hocam yabancılarının istekleriyle yapılan hiçbir iş hayırlı değildir.ülke menfaatine yararı yoktur.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    nasil sinir olmasinlar haberleri izlemeyi canimiz istemiyor,gunlerdir eşek yerine koyuluyoruz resmen.eli kanli katiller geldi bu ulkenin hakimleri,savcilari onunde,terorist basindan sayin diye bahsetti,o hakim ve savcilar anca okuz okuz bakdilar,gelmeleri buyuk bir lutufmus,masumlarmis gibi pismanlik yasasindan yararlanmiyoruz,soz konusu bile degil dediler,goguslerini gere gere senlikler mitingler yaptilar,sanki vatan kahramanlarida cepheden donduler birakin bunlari yapmayi,bikac yil once bunlar olacak diye anlatsaydiniz,hapsi boylardini, simdi gelinen noktaya bakin.biz universitede parasiz egitim dedik,yok e karsi cikdik,ankara DAL da,dgm lerde bulduk kendimizi.bunlara bi madalya takmadiklari kaldi, cok doluyum neyse,daglarda artik olumler yasanmiycak diyorlar evet yasanmiycak cunki artik olumler sehirlerde yasanacak,bu pervasizlik bu yuzsuzluk devam edip,dedikleri gibi senlikler mitingler yapmaya kalkarlarsa,bicak milletin bogazina dayanacak..

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    yoruldum bu göt evlatlarının yaptıklarına küfretmeye.gelsin şu secimelrde bitsin bu işkence

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

potansiyel virüs ablanın dediği üzere yarın bi gün içerde bunlarla iç savaş çıkacağı sinyali bellidir.

otobüs üstünde şov yaparken benim amcamın eşkiyayı alnının ortasından vurma hakkı vardır.

edit : şehit analarımızı susturma planlarına düşmüştür şimdi emperyalist akepeliler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 15554 Toplam Mesaj: 107