Şehit Aileleri Öfkelendi
-
god bunu yazdı:
-----------------------------Razorback bunu yazdı:
-----------------------------
god bunu yazdı:
-----------------------------nekadar güzel bi resim. umarım nicelerini görürüz
İyi masum askerlerimizi haber bültenlerinde 45 saniyeliğine izlemeye devam edelim madem.
-----------------------------tvye çıkmak için ölmüyo bizim askerimiz. vatan için ölüyo ve öldürüp ölmeye de devam edecek. asker ölümden korkmaz diğer kancıklar gibi. ben de yakında askere gidiyorum ve kelle koparmak için gidiyorum. böyle barış olacaksa olmaz olsun
o köpekler dağlardan ve meclisten temizlenmedikçe bu hesap kapanmayacak
O zaman sana allah rahmet eylesin ne diyeyim uğurlar olsun. -
Razorback bunu yazdı:
god bunu yazdı:
god bunu yazdı:
-----------------------------nekadar güzel bi resim. umarım nicelerini görürüz
İyi masum askerlerimizi haber bültenlerinde 45 saniyeliğine izlemeye devam edelim madem.
-----------------------------tvye çıkmak için ölmüyo bizim askerimiz. vatan için ölüyo ve öldürüp ölmeye de devam edecek. asker ölümden korkmaz diğer kancıklar gibi. ben de yakında askere gidiyorum ve kelle koparmak için gidiyorum. böyle barış olacaksa olmaz olsun
o köpekler dağlardan ve meclisten temizlenmedikçe bu hesap kapanmayacak
O zaman sana allah rahmet eylesin ne diyeyim uğurlar olsun.
-----------------------------Atalarımız vatan için canlarını seve seve verdi. ve halen seve seve canını vermeye hazır milyonlarca insanımız vardır.Herpside şerefiyle görevini tamamlamıştır.Hepsi vatana karşı kutsallığından dolayı bu görevi yerine seve seve getirir. işte sizin farkınız burda. siz kendinizi Türk milletinin bir vatandaşı olarak Türk milletine dair olan hiçbirşeyi sevmiyorsunuz. apaçık belli ediyorsunuz...en az benim kadar sevmesseniz bu ülkeyi kendinizi soyutladığınız noktayı gösteriyorsunuz. Ben Türküm yada Türk milletinin bir vatandaşıyım. benim etnik kökenin yahu mezhebim hiç önemli değildir deyip sadece Türkiyenin bir vatandaşıyım bu memleket benim memleketim seviyorum bu toprakları her yerini karış karış çünkü altında yatan aziz şehitlerimiz var. onların emaneti bizim borcumuzdur diyebilmelisiniz.
30 yıldır verilen mücadele bi hiç değildir. aslada olmayacaktır. amaç siyasi uzantı olarak demokrasi ayağına yatıp ülkeyi baltalamaktır. ve her seferinde dur denilip ya pkknın partisi kapanmıştır yada asla razı gelinmemiştir.Şimdi ise Kürt şovenistler ve şeriatçi din bezirganları birleşmiş Vatan savunmasına karşı olmamış gibi gösterip Batının planını uyguluyorlar.
Bir milletin tek tarihi vardır. başka tarihi olmaz.Ben devletin başında olsam geberin lan bok sürüleri sizi mi düşüneceğim. gerekirse yine şehit veririz lakin Devletin dik duruşu asla eğilemez derim. imzamdada Devlet asla teröristle anlaşma yapmaz diye belirtmişim.Dünyanın hiçbir ülkesinde devlet teröristle anlaşma yapmamıştır yapamazda..bazı sütübozuklar yüzünden ezik duruşundan kaynaklanan birşey varsa derhal müdahale edilmelidir.
Apo denen bebek katilini serbest bıraksa bu beceriksiz emperyalist hükümet bazı kendini ben kürtüm diye belirten şahıslar sevinir. oysa bilmez 10 yıl boyunca kürt köylerini basıp bebekleri çoluk çocuk demeden genç yaşlı demeden kendi soylarını katlettiğini ve onları eşkiyanın elinden zor şartlar altında Türk Askerinin kurtardığını. bilemez işte. işine gelmez. birde kendini müslüman görüp Allah deyip katilleri savunur görüntüsü gösterip bu iş olucak bu sefer olucak diye sevinirler.
Bu açılım denen şeye koministler bile amerikanın bir planı olduğunu savunup kürtlere karşı hiç bi yararı getirmeyeceğini belirtmişken neyin açılımına destek veriyorsunuz. bu sinsi planın amerikanın ıraktan çekilip arkada bir başıbozuk düzen bırakmamasından başka bişey değilki.
bebek katiliyle anlaşma yapan hükümet sadece. Asker bu işin devlet meselesi olduğunu asla kabul etmediki.
En çokta TÜRK e saldırmanın dayanılmaz hafifliği ne kadarda kolaymış...bu günlerimiz şahittir. gelecekte hatırlayacağız.
ve bir yazı okumuştum Şehit Anaları hakkınızı helal ediyormsunuz diye herkese tavsiyemdir okusun
http://www.turksolu.org/sehit/13.htm
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan Üzerine Gelmeniz Sorunları Çözecekse, Buyrun Geliyim Boynumu Vurun. :)
Evladımı Veren benmiyim demişsiniz, Hepinize isim vermeden Yanıt Vermeye Çalışacam. Sadece Pkk Türklerimi Vuruyordu dersem Sanırım Cevap Olarak Yeterlidir. Ama Anlamayan Gözler Ve Kulaklar İçin Sadece Cevap Yıkım Ve Savaş İstemidir.
Birde Nabza Göre Şerbet Vermesini Biliyorum Diyen Vatandaş Var, Güzel Konuşmak Sanattır, Anlatmak istediğini Anlatmayı Becerebilmek, İnsanların Özlük Haklarına Saldırmadan Tartışmasını Bilmek Suç ise Tamam Ben Suçluyum. Ayrıca Ark Niyetle Söylenmiş Bir Söz Ne Diyebilirimki...
ShockMan Neden Kürtlere Laf Söylesin Bir Kısım Irkçı Kesim Memnun Olsun Diye Maymunlukmu Etsin, Bumu İstem.! ShockMan Türklerede Laf Söyletmez. ShockMan Irkçılık Karşıtı Bir Şahsiyettir.! Bu Kadar İlgi Ve Alakanız İçin Teşekkür ederim. :)
Ne Diyebilirimki, Ben Kızmıyorum Hiç Birinize. Ama Ülkedeki Sorunları Tartışıyoruz Burada, Birbirimizi Kırmaya Gelmedik Arkadaşlar.
DipNot: Yanlış Hareket Eden Kürtleride Eleştiririm, Yanlış Hareket Eden Türkleride Eleştiririm. Kimseye Bir Zararım Yoktur. Kimseye Kinim Yoktur. Kinci Bir Şahsiyet Değilim. Sadece Bu Ülkedeki İnsanların Ezilmesini Görmeyi İstemeyen Biri Olarak Yazıyorum. Mümkün Mertebe Kimseyi Kırmak İstemiyorum. Kimseyi Kendime Düşman Edinmek İstemiyorum. Tartışmalarımdan Memnun Olanlar Var, Olmayanlar Var. İstemeyen Benimle Tartışmasın, İsteyen Tartışabilir, Benden En Ufak Hakaret Görmez.
Son Olarak Bu Ülke Hepimizin, Turancılık Yayılımcılık, Gibi Kavramlar ile, Kürtçülük ve Faşizmin Her Alanındaki Faaliyetler ile Kimsenin Kirletmeye Hakkı Yoktur.!
Bak hoca yazımı nasıl anladın bilmiyorum ama tekrarlıyorum.İyi oku:
"Evladını kaybeden sen misin? Onlara karşı bir yorumda bulunmak senin haddine değil! Anlayamazsın da acısını!
O şehit anası bizim anamız.Konuşmak onun en büyük hakkı! Hiçbir gerekçe onun susması gerektiği fikrini savunamaz!
Bu durumda şölenle karşılanan orospu çocuklarına laf etmiyorsunda iki şehit anasını mı eleştiriyorsun?"Burada sadece Türkler ölüyor diye bir şey mi demişim?
İsteyen seninle tartışır, istemeyen tartışmaz oldu canım görürsem söylerim.Sen şehit annelerini eleştirir haldeyken bunu bize söyleyemezsin!
Son olarak bu ülke de faşizm yok denecek kadar az.Ama sana göre vatanını milletini sevenler faşist ise evet ben de faşistim.
Dipnot: Turan düşüncesine faşizmin bir alanı diyipte milleti kendine güldürme.Git Turancılığı araştır biraz.Unutma Atatürk'de Turancıydı ve faşist değildi.Faşist rejimin ülke sınırları belli olmaz.Bunun aksine "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" sözünü hatırlatırım.Yani Turancılığı araştırırken faşizmi de araştır!
-----------------------------Bak Hoca Çekildiğimi Beyan etmiştim ama Sen Zorla Ağzımı Tartışmaya Açtın... Dipnotunda Dikkatimi Büyük Bir Yanılgın Çekti. Yok Şimdi Bi Okuyan Olur. Ben Öyle Bişey yazdım Sanır... Turancılığı Senin İfade ettiğin Şekilde Anlatmamışım. Turancılık PanTürk İslam Yayılımı Olayıdır. Osmanlı Devletinde Uygulanır Ve Tüm Fethedilen Ülkelerdeki İnsanlara Ne Dillerine Nede Yaşam Ve Kültürel Zenginliklerine Halel Getirmeden Uygulanırdı. Yani Osmanlıdan Kalma Bir Uygulama, Amacı Diğer Milletlerin Kültürleri ile Mozayik Oluşturmak Olan Turancılık Anlayışının Faşizm ile Uzaktan Yakından Alakası Yoktur.
Ve Ben Önceki Beyanatımda da Aynen Böyle Yazmışım. Şizofren Tarzı Tartışmak Hoş Bişeymi Attack Kardeş. Çok Aybediyorsun, İftira etmeden Tartışalım. Nerede Senin Dediğin Gibi Yazmışsam Alıntısını Sayfa Linki ile Birlikte Yapmalısın o zaman.. Birde Şunuda İyi Bilesin Ben Şehitleride Şehit Ailelerinide Eleştirmedim. Bilmem Nerelerden Getirip Element Uydurmayın yahu.!! Onların Acısını Anlayamazmışım, Niye Ben Robotmuyum.?
Aslında Pek Çok Yerde Benzer Yazımlar Şahsıma Yapılmış Ama En Saçması Bu Olduğu İçin Dikkat Çekmiş Oldum...!
Not: Gelince Alıntı yapma. Yeter Gına Geldi. Ben Çekildiğimi Beyan Etmiştim. Neyse Bişey Olmaz.. Belkide Algılama Yanılgısına Düştün. Daha Hassas Olursan Sevinirim. Ben Çekildim.. Selametle Kal.
-
http://www.turksolu.org/sehit/13.htm güzel baslıklar var bu günü anlatan güzel yazı
-
Gündemi domuz gribiyle vede cem garipoğluyla hatta ve hatta kadın programları ve magazin programlarıyla meşgul etmeye devam etsinler o zaman. Kim kimin ne yaptığını çok iyi biliyor.İnternette de sansüre başlandı ama nereye kadar bu milletin hükümetin ne yapmak istediğinden haberdar olmaya hakkı vardır..Çünkü milet seçip başa getirmiştir.. Umarım anlatabilmişimdir..
-
Razorback bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------@Shockman
Artık insanlar hakkında bişeyler düşünmeye basladı senin.Bence şu günlerde sus biraz yorum yapma bu konulara.
Evet mesela ben bişeyler düşnümeye başladım Shockman hakkında.Savaştan gına gelmiş kan çatışma duymaktan bunalmış.Acı gerçekleri veya geçerli fikirlerini yüzünüze vurduğunda gocunduğunuz tek çıkış yolunun suçlayıcılık olduğunu düşündüğünüz pırıl pırıl bi abim kendisi.Abi bencede sen yorum yapma bu konulara boşver..
-----------------------------ALLAH ınız yokmu sizin?
http://img149.imageshack.us/img149/4093/9nrpkkkellesixm4wr7.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_ral1qPJaZds/Ra6JVfyQKSI/AAAAAAAAAC0/S6W-TL4NykA/s400/pkk2.jpg
Bu dünyada kimse masum değil be one minute...
Savaşın sonunu sadece ölüler görür. PLATON
-----------------------------Sen Türk askerini mi karalıyon şimdi napıyon ?
Ellerinde tuttukları sivil halkın yada herhangi bir ordu askerinin kafası değil,has terörist kafasıdır.Senin canına kastediyor adam sen uyurken saldırıyor sana, seni öldürmeye calısıyor.Belki sen olsan öldürdükden sonra beynine kadar parçalarsın o kinle.Kaldı ki teröristlerin bu yönde de videoları vardır.Youtubede izledim pkklı itler şehit cenaze fotoları ile slayt yapmıslar slaytın arkasına kürtce müzik koymuslar övünüyorlar bunla.Onuda geçtim sen galiba kundankdaki bebekden 10 yasındaki cocuga kadar kursuna dizilmiş kişileri görmedin.He senin simdi bu yazıdan sonra nasıl birşey söleyeceğini bilmiyorum.Belkide haklı oldugum için lafın yoktur susarsın.
-
bayzin bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------@Shockman
Artık insanlar hakkında bişeyler düşünmeye basladı senin.Bence şu günlerde sus biraz yorum yapma bu konulara.
Evet mesela ben bişeyler düşnümeye başladım Shockman hakkında.Savaştan gına gelmiş kan çatışma duymaktan bunalmış.Acı gerçekleri veya geçerli fikirlerini yüzünüze vurduğunda gocunduğunuz tek çıkış yolunun suçlayıcılık olduğunu düşündüğünüz pırıl pırıl bi abim kendisi.Abi bencede sen yorum yapma bu konulara boşver..
-----------------------------ALLAH ınız yokmu sizin?
http://img149.imageshack.us/img149/4093/9nrpkkkellesixm4wr7.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_ral1qPJaZds/Ra6JVfyQKSI/AAAAAAAAAC0/S6W-TL4NykA/s400/pkk2.jpg
Bu dünyada kimse masum değil be one minute...
Savaşın sonunu sadece ölüler görür. PLATON
-----------------------------Sen Türk askerini mi karalıyon şimdi napıyon ?
Ellerinde tuttukları sivil halkın yada herhangi bir ordu askerinin kafası değil,has terörist kafasıdır.Senin canına kastediyor adam sen uyurken saldırıyor sana, seni öldürmeye calısıyor.Belki sen olsan öldürdükden sonra beynine kadar parçalarsın o kinle.Kaldı ki teröristlerin bu yönde de videoları vardır.Youtubede izledim pkklı itler şehit cenaze fotoları ile slayt yapmıslar slaytın arkasına kürtce müzik koymuslar övünüyorlar bunla.Onuda geçtim sen galiba kundankdaki bebekden 10 yasındaki cocuga kadar kursuna dizilmiş kişileri görmedin.He senin simdi bu yazıdan sonra nasıl birşey söleyeceğini bilmiyorum.Belkide haklı oldugum için lafın yoktur susarsın.
Ben Türk Askerini falan karalamıyorum ben ezilen ölen anasına küfür yiyen eline el bombası tuttulup pimi çekilen sonrada eğitim zaiyatı diye gösterilen bu çaresiz piyade arkadaşlarımın sonuna kadar yanındayım.Benim derdim rütbelilerle kardeşim.Mutlaka iyi insanlarda olabilir rütbeli olarak görevini en iyisiyle yapanda olabilir ama yıldızlarına güvenerek astlarını aşşalayan hayvan muamelesi yapan o rütbelilerle işim.O kundaktaki çocukları öldürten karanlık işlerle işim 10000 tane köyü boşaltan devletle benim işim.Cezaevlerinde işkenceyle zorbalıkla öldürülen zavallı insanlarla,kuyulara atılan failimeçhullerle benim işim.Devlet madem haklı neden suç işlemiş insanları öldürüyor kimliklerini açıklamıyor veya yargılamıyor bayzin.Benim sana öksürcek o kadar çok lafım sitemim o kadar dolu öfkem varki bunu ancak karşımda demli çayımızı içerken gözbebeklerine bakarken konuştuğum vakit anlayabilirsin. -
rozarbacck salak salak konusma
şehit annesinin son söylediği laf: Keşke benim olumda asker yerine pkk lı olsaydı şimdi ewine gelip kahraman gibi karşılanırdı
bunu pkklılar gelip kahraman gibi karsılandıktan sonra soledi
bence annenin hiç bi sucu yok bunu soleten acılımı yapan hükümettir, şehitlerin diğer tarafta alıcağı var bence
-
Sen önce sütünü iç büyü sonra gel bana kafa tut aslanım.Erken bu işler için.Sen dersini çalış okulunu oku adam ol önce hadi bakim.Öyle konuşurkende akıllı davran kelimelerini seçerek konuş.
-
Razorback bunu yazdı:
Sen önce sütünü iç büyü sonra gel bana kafa tut aslanım.Erken bu işler için.Sen dersini çalış okulunu oku adam ol önce hadi bakim.Öyle konuşurkende akıllı davran kelimelerini seçerek konuş.
-----------------------------:D
sadece gülüyorum çünkü tamamnane salakça konustugunun farkına vardırtıtrdığım için kendi ezikliğini başkasına yüklüosun