Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.
-
tesla bobini kullanarak acayip kızartma yapılır ama ... elektrik faturası kabarık gelir ...
-
evet arkadaşlar arkada gördüğünüz boru farenin serbest düşüş yaptığı borudur. baktık ordan uçmayı seviyo tuzağı oraya götürdük :D birde yerde bi yapışkan var ama oraya sümüğünü atmadı henüz :D
http://img10.imageshack.us/img10/2839/dsc02750n.jpg
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
.....
...lepusmorris hocam sen ne anlattın ya:S
nasıl ama seninde hoşuna gitti dimi:D -
lepusmorris bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
.....
nasıl ama seninde hoşuna gitti dimi:D
-----------------------------bir şey anlamadım ki gitsin adam saldı sonra ne oldu :S arkası yarın gibi
-
allaaa şimdi orda biyerde ölür bu bide leş gibi kokar :D dikkat et de devamı gelmesin :D
-
sunyy2003 bunu yazdı:
lepusmorris bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------.....
-----------------------------bir şey anlamadım ki gitsin adam saldı sonra ne oldu :S arkası yarın gibi
hocam fareyi sürekli fare etiyle besliyor ya. hep açlıktan ölceğine yakın yediriyor az bişey. bir süre sonra hayvanın temel gıdası oluyor fare eti. kanalizasyona saldığında da onu diğer fareleri yiyor:D -
lepusmorris bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
lepusmorris bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
.....
hocam fareyi sürekli fare etiyle besliyor ya. hep açlıktan ölceğine yakın yediriyor az bişey. bir süre sonra hayvanın temel gıdası oluyor fare eti. kanalizasyona saldığında da onu diğer fareleri yiyor:D
-----------------------------pardon ya :S şimdi çaktım ala ala beynimin içinde sorunlar dönüyor sanırım :)
-
Olay yorumlar falan süper ya :D
Hocam ben buldum napcanı.
Şimdi alıyosun bi tahta falan bişey. ortaya peyniri koyuyosun. peynirin etrafina biraz tiner. orda yerse burnuna tiner dolsun kafayı bulur. peynirin altınada yapışkan dök bolca peynir yapışsın baya dök ama. sonra fare onu almaya çalışırken eliyle mi ağzıylamı neresiyle alıyosa yapışır o. bi atak yapıp gebertirsin. daha direnirse o mutfağı kapatın adam haketmiş artık :D -
eve kaplan yavrusu al.o da kedi gillerin büyüğü
-
bence simdiden senet fln imzalat hocam, bunlar sülalecek gelecek belliki, ev kirasini gec vermesinler :)