Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
ad1s89 bunu yazdı:
hacı kedi besle anasını belliyorlar valla :D bizim bi kedi var 1-2 ay önce falan yavruları büyümeye başlayonca abartısız söylüyorum muhtelif boylarda 11 tane fareyi dizmiş yavruların önüne :D fare yılan çiyan hiç affetmiyorlar valla:D
-----------------------------o kedi bizim eski apartmandaki fareyi görmemiş fare splintır usta gibi a.q gören kedi yolunu değiştirio:)
-----------------------------:D yok hacı harbi bizim kedi diye demiyorum ama pisikopatın teki splinter mplinter dinlemez valla :D herif köpeği bile yıldırdı köpek yolunu değiştiriyor bizim avereli görünce :D
fareler ile mücadeleye karşı kedi kiralanır :p
http://img823.imageshack.us/img823/2044/22032008008.jpg
-
Hocam biliyorum ben o fareleri :| Bizim bahcede vardi bi tane, kedi vardi bi tane attim farenin oraya kediyi. kedi kacti valla :| sonra ustune carsaf attik arkadasim ustunde zipladi cope atti :D İgrenc :|
-
baktık zehir öldürmüyo şerefsizi, yapışkan aldık. şimdi bi tahtanın üstüne sürecez bakalım işe yarayacak mı. uzun süredir de ortalıkta gözükmüyo öldü mü o da belli değil. bugun bu işi çözmek lazım :(
-
ultrAsker bunu yazdı:
baktık zehir öldürmüyo şerefsizi, yapışkan aldık. şimdi bi tahtanın üstüne sürecez bakalım işe yarayacak mı. uzun süredir de ortalıkta gözükmüyo öldü mü o da belli değil. bugun bu işi çözmek lazım :(
-----------------------------hocam hadi sana güzel bi taktik vereyim büsküvi al iyice kırıkla içine saten alçı karıştır kuytu köşelere koy büsküvinin kokusuna mutlaka gelir alçılı alçılı yedimi bağısaklarında donar alçı ve the end :)
-
Metal bi levha bul ve radyonun kablosunu radyoya bağlı olduğu yerden kes sonra kablonun uçlarını açtır adam gibi bağla metal levhaya tak bide prize koy üzerine peyniri canlı kızartma olsun pezevenk :D
-
Farelerden tiksinmem ama görünce öldürürüm heralde ya ilk okul 3 yada 4e gidiyordum sokakta arkadaşlarla fare kovalıyoruz üzerine bastığımı hiç unutmam detaya girmicem :D:D
-
resimli hali yokmu hocam before and after hesabı :D
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------Aynen bunu istiyoruz :D
-
EpheSuS bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------şimdi çıkıyorum operasyona gazamız mübarek olsun :D
http://www.youtube.com/watch?v=EfTi8ZvYsco
:D
-
ultrAsker bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------şimdi çıkıyorum operasyona gazamız mübarek olsun :D
http://www.youtube.com/watch?v=EfTi8ZvYsco
:D
-----------------------------Hadi görelim seni hocam :D