folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.

Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

BeYaZZZ bunu yazdı:
    -----------------------------

Lağım faresi ile mücadele bireysel ve ilkel yakalama yöntemleri ile olumlu bir sonuç vermez. Lağım faresi ve tüm fare türleri yasal ve profesyonel çalışan ilaçlama şirketleri tarafından yapılan ilaçlamalar ile kesin çözüm alınır. Fare ilaçlaması sıvı kokulu ve sıvı kokusuz ilaçlar ile yem tarzı ilaçlar kullanılmaktadır. Fare ilaçlamasında en etkili çözüm yollarından biri de istasyon uygulmasıdır. Özellikle işyerlerinin en çok tercih ettiği istasyon uygulaması hakkında çağdaş ilaçlama şirketimizden bilgi alabilirsiniz.  

Lağım faresi diğer fare türleri gibi sık ürer ve canlı doğurur. Her üremelerinde 7-8 tane yavru doğururlar. Son derece hızlı bir üreme yeteneğine sahip olan lağım fareleri yılda 8-10 defa doğurabilir.  

hacı sen en ıyısı bı ılaclama sırketıyle anlas bunlar  iletişim kurabılen hayvanlarmıs dıger arklarınıda cagırıolarmış :D

---------------

Hocam bizim işyeride şirketle anlaştı istasyon kurdular 3 senedir o istasyon duruyo ayda 1-2 defa gelip kontrol ediyolar ama sayılarında azalma falan yok zehirliyolarmı besliyolarmı anlamadık :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

opresyondalar sanırım su anda :D beklemedeyız fareyı oldurunce fotografları merak edıyorum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

ultrAsker ara sıra ses ver. hayatından endişe etmeye başladık:D

siplintırın tersi pistir:)))

hocam ne zaman ölecek bu fare yav. siteye her girdiğimde bu konuya bi göz atar oldum:D

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:

BeYaZZZ bunu yazdı:

Lağım faresi ile mücadele bireysel ve ilkel yakalama yöntemleri ile olumlu bir sonuç vermez. Lağım faresi ve tüm fare türleri yasal ve profesyonel çalışan ilaçlama şirketleri tarafından yapılan ilaçlamalar ile kesin çözüm alınır. Fare ilaçlaması sıvı kokulu ve sıvı kokusuz ilaçlar ile yem tarzı ilaçlar kullanılmaktadır. Fare ilaçlamasında en etkili çözüm yollarından biri de istasyon uygulmasıdır. Özellikle işyerlerinin en çok tercih ettiği istasyon uygulaması hakkında çağdaş ilaçlama şirketimizden bilgi alabilirsiniz.  

Lağım faresi diğer fare türleri gibi sık ürer ve canlı doğurur. Her üremelerinde 7-8 tane yavru doğururlar. Son derece hızlı bir üreme yeteneğine sahip olan lağım fareleri yılda 8-10 defa doğurabilir.  

hacı sen en ıyısı bı ılaclama sırketıyle anlas bunlar  iletişim kurabılen hayvanlarmıs dıger arklarınıda cagırıolarmış :D

---------------

Hocam bizim işyeride şirketle anlaştı istasyon kurdular 3 senedir o istasyon duruyo ayda 1-2 defa gelip kontrol ediyolar ama sayılarında azalma falan yok zehirliyolarmı besliyolarmı anlamadık :)

istasyon muhabbeti ne ayak nasıl bir şey hocam

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

istasyon muhabbeti ne ayak nasıl bir şey hocam

---------------------------- 

1 adet plastik kutu 2 adet fare çapında delik içinde şişe takılmış mavi-yeşil zehirli yem bu kadar...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nirvana1912
    nirvana1912's avatar
    Erkek
    koskoca ninja kaplumbağalara reislik yapmış bi ecdadın soyundan gelen bi hayvan nasıl öldürülür? Fare öldüren bizden değildir.Hepimiz fareyiz,alayına gideriz.

Anlayamazsınız...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

mrb arkadaşlar.ben ultraskerin ev arkadaşıyım.neyse direk özet geçeyim bu günü. Bugün ben dışarkeyken burak(ultrasker) dışarı çıkıp 2 adet fare kapanı ve en ucuzundan salam almış.onları itinayla mutfağa yerleştirmiş ancak fare elinin tersiyle geri çevirmiş bu gıdayı da. İlk gün demekki pizzayla karnını tıka basa doyurmayacaktık itin... Bu arada yarın için çok pis planım var. Sıçanın minik yavrusu klozetten çıkıp viyakladığı an alnının çatına viledayı indirecem ve leşini de mutfağın ortasına bırakacam. Bunu gören farenin gözünün içine bakıp 1vs1 düelloya davet edicem. Maç saatinde sakatlığımı bahane edip Burak'ı sahaya sürebilirm. Yan çizibilitem var yani.

Gazamız mübarek olsun...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

mrb arkadaşlar.ben ultraskerin ev arkadaşıyım.neyse direk özet geçeyim bu günü. Bugün ben dışarkeyken burak(ultrasker) dışarı çıkıp 2 adet fare kapanı ve en ucuzundan salam almış.onları itinayla mutfağa yerleştirmiş ancak fare elinin tersiyle geri çevirmiş bu gıdayı da. İlk gün demekki pizzayla karnını tıka basa doyurmayacaktık itin... Bu arada yarın için çok pis planım var. Sıçanın minik yavrusu klozetten çıkıp viyakladığı an alnının çatına viledayı indirecem ve leşini de mutfağın ortasına bırakacam. Bunu gören farenin gözünün içine bakıp 1vs1 düelloya davet edicem. Maç saatinde sakatlığımı bahane edip Burak'ı sahaya sürebilirm. Yan çizibilitem var yani.

Gazamız mübarek olsun...

bitirin o küçük fahişeyi :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

Gazamız mübarek olsun...

ne fareymiş hiçde sevmem bu pislikleri elinde sonunda acıkıcaktır lanet şey o wc ye giremezsinizde artık :)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ramon
    Ramon's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

Gazamız mübarek olsun...

Kan davasına dönmesin olay, dikkat et

Toplam Hit: 36179 Toplam Mesaj: 220