folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.

Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

beyaz oldumu milletin koynuna girio...tuvaletten çıktımı  ööööö o.ç. ayıp ayıp..hayvanların hepsi sevilmelii..

-hadi lan ordan..

-tamam zaten ben beyazlarıda sevmem. :) fare mi ?... hepsini öldürün.. :))

Not : Alaka yok ama  Kertenkele lere dokunmayın.. :@ çok tatlılar ya :)

yorgun senarist .]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

emre_gss bunu yazdı:
    -----------------------------

beyaz oldumu milletin koynuna girio...tuvaletten çıktımı  ööööö o.ç. ayıp ayıp..hayvanların hepsi sevilmelii..

-hadi lan ordan..

-tamam zaten ben beyazlarıda sevmem. :) fare mi ?... hepsini öldürün.. :))

Not : Alaka yok ama  Kertenkele lere dokunmayın.. :@ çok tatlılar ya :)

hacı farelerden hiç haz etmem beyazı siyahı turuncusu farketmez. benden uzak dursunlar :D fırsatını bulsa hepsi o bok çukuruna girer :d

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

hacı kedi besle anasını belliyorlar valla :D bizim bi kedi var 1-2 ay önce falan yavruları büyümeye başlayonca abartısız söylüyorum muhtelif boylarda 11 tane fareyi dizmiş yavruların önüne :D fare yılan çiyan hiç affetmiyorlar valla:D

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Zehirleyip öldürmen iyi. Bende doğradın ezdin falan sandım a.k

Neyse iyi bir son fare için. Karnını doyurarak ölmüş :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bence onun öldüğüde meçhul he bazıları fena dayanıklı oluyor zehire :S çok ciddiyim o büyük farelerden bende acayip iğrenirim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

qra51 bunu yazdı:

yazık lan fareye :D pis cani 

sende bi' katilsin artık :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

fare kuytuda olduyse 2 gune kalmaz senin eve girilmez hacı bir keresinde o bahsettigin tarzda bir fare bizim ark. yaptıgımız bir bodrum katı guzel bir mekanımız vardı bilgisayarı fln koymustuk oyle takılırdık dun boyu fare bir girdi tabii içerde ne ararsan var baya karısık ortam neyse ara ara yok amk bir iki gun sonra bu yavrulamış ordalık fareden geçilmiyordu amk bastık zehiri 10 dk sonra geldik bir tane bile zehir kalmamış piyasada bir iki saat sonra aradık bir iki yane yavru bulduk ölü başka yok sonra bir koku aldı amk mecbur her tarafı temizlemek zorunda kalmıştık :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zatkaros
    zatkaros's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

Evet müridler mürideler gece gece yaşadığım ekşını sizlerle paylaşmak istedim. uykusuz müridlere de okuyacak bişey çıkar :D

saat 12:30 sulaarında arkadaşla odamda iken mutfaktan çeşitli tıkırtılar duyduk. tabi hemen kıllandık 'kedi mi girdi lan?!?' diye. hemen gittim baktım. oç farenin çöpleri karıştırdığını gördüm sinirim tepeme zıpladı. bi yandan da insan iğreniyor baya büyük bişey öyle ufak fındık faresi olsa eyvallah :D bildiğin lağımdan fırlamış. dolabın arkasına saklandıktan sonra arkadaşla küçük bi mide bulantısı yaşadık :D snra lan nası girmiş bu camdan mı derken camın da kapalı olduğunu farkettik. şerefsiz tuvaletten çıkmış (kullanılmayan bi tuvalet var). burada bizimde ihmalimiz söz konusu tabi o tuvaletin kapağını kapatmamıştık. içinde de su yok nası oluyosa o kısmı da hiç anlamadım :D tuvaletin kapısı kapalıydı lakin bunlar en ufak deliklerden bile geçebilen hayvanlar olduğundan kapının altından sıvışmış. karnı acıkmış tabi pisliğin hemen çöpe. ordaki pizza çöpüne dadanmış :D mutfağın kapısını kapadıktan sonra birimizin elinde tahta birimizin elinde vileda bekliyoruz. dolabı oynatıyoz çıksında kafasına geçirelim diye. arkadaşta iğrendiğinden+korktuğundan sandalye getirmiş onun tepesinden viledayla nişan alıyor. ben ortalıkta geziniyorum ortaya çıksın diye bekliyorum. en sonunda fırladı şerefsiz ben bi hamle yaptım ıskaladım arkadaşta aynı şekilde derken ayağıma doğru kaptıran fare, beni de sandalyenin üstüne zıplattı. mutfagımızda da perde yok biri görse öyle ahahaa ulan 2 tane dingil mutfakta sandalyenin tepesinde. ne yapabilirsin orda :D neyse efenim bu p.ç fare kendine saklanaack başka bi yer buldu. tabi bizde baktıkki öldüremeyecez zaten kocaman bişey. koşturdum fare zehiri almaya. pizzanın yanına çekirdek hamburger cips tarzı şeylerde atarak fare zehirini boşalttık. mutfak kapısının altına siperleride yerleştirdikki çıkamasın. az önce kontrole gittim pizza parçasını çekmiş şerefsiz dolabın arkasına doğru ama orda kalmış. zehirlerinde neredeyse hepsini yemiş. gebermiştir yani anlıcanız ancak umarım kuytu bi köşede gebermemiştir. gece gece boş yere aksiyon yaşattı bize. renksiz hayatıma renk isterken böyle bişey kastetmemiştim allahım :( :D 

paylaşıma repler gelsin gece gece bana bu kadar yazıyı yazdıran fareyede teşekkürü borç bilirim.

Doğayla yaşamayı öğrenmelisin dostum.

Dünya da nasıl senin yaşama hakın varsa onlarında yaşama hakı vardır.

Hayvanlara iğrenmiş   vs vs gibi etik laf demende hakın yok .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

zatkaros bunu yazdı:

ultrAsker bunu yazdı:

Evet müridler mürideler gece gece yaşadığım ekşını sizlerle paylaşmak istedim. uykusuz müridlere de okuyacak bişey çıkar :D

saat 12:30 sulaarında arkadaşla odamda iken mutfaktan çeşitli tıkırtılar duyduk. tabi hemen kıllandık 'kedi mi girdi lan?!?' diye. hemen gittim baktım. oç farenin çöpleri karıştırdığını gördüm sinirim tepeme zıpladı. bi yandan da insan iğreniyor baya büyük bişey öyle ufak fındık faresi olsa eyvallah :D bildiğin lağımdan fırlamış. dolabın arkasına saklandıktan sonra arkadaşla küçük bi mide bulantısı yaşadık :D snra lan nası girmiş bu camdan mı derken camın da kapalı olduğunu farkettik. şerefsiz tuvaletten çıkmış (kullanılmayan bi tuvalet var). burada bizimde ihmalimiz söz konusu tabi o tuvaletin kapağını kapatmamıştık. içinde de su yok nası oluyosa o kısmı da hiç anlamadım :D tuvaletin kapısı kapalıydı lakin bunlar en ufak deliklerden bile geçebilen hayvanlar olduğundan kapının altından sıvışmış. karnı acıkmış tabi pisliğin hemen çöpe. ordaki pizza çöpüne dadanmış :D mutfağın kapısını kapadıktan sonra birimizin elinde tahta birimizin elinde vileda bekliyoruz. dolabı oynatıyoz çıksında kafasına geçirelim diye. arkadaşta iğrendiğinden+korktuğundan sandalye getirmiş onun tepesinden viledayla nişan alıyor. ben ortalıkta geziniyorum ortaya çıksın diye bekliyorum. en sonunda fırladı şerefsiz ben bi hamle yaptım ıskaladım arkadaşta aynı şekilde derken ayağıma doğru kaptıran fare, beni de sandalyenin üstüne zıplattı. mutfagımızda da perde yok biri görse öyle ahahaa ulan 2 tane dingil mutfakta sandalyenin tepesinde. ne yapabilirsin orda :D neyse efenim bu p.ç fare kendine saklanaack başka bi yer buldu. tabi bizde baktıkki öldüremeyecez zaten kocaman bişey. koşturdum fare zehiri almaya. pizzanın yanına çekirdek hamburger cips tarzı şeylerde atarak fare zehirini boşalttık. mutfak kapısının altına siperleride yerleştirdikki çıkamasın. az önce kontrole gittim pizza parçasını çekmiş şerefsiz dolabın arkasına doğru ama orda kalmış. zehirlerinde neredeyse hepsini yemiş. gebermiştir yani anlıcanız ancak umarım kuytu bi köşede gebermemiştir. gece gece boş yere aksiyon yaşattı bize. renksiz hayatıma renk isterken böyle bişey kastetmemiştim allahım :( :D 

paylaşıma repler gelsin gece gece bana bu kadar yazıyı yazdıran fareyede teşekkürü borç bilirim.

Doğayla yaşamayı öğrenmelisin dostum.

Dünya da nasıl senin yaşama hakın varsa onlarında yaşama hakı vardır.

Hayvanlara iğrenmiş   vs vs gibi etik laf demende hakın yok .

Sende bokun gittiği çukurdan çıksan sanada iğrenç derler kaçarlar hocam :D

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 36099 Toplam Mesaj: 220