folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.

Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam öldürüp bıraktıysan oraya hayatının en büyük yanlışını yapmışsın. ben hayatımda böyle iğrenç koku görmedim. bizim bağ evinde kanepenin içinde ölmüş köşede bi yerde abowwww önce ufaktan gelmeye başladı bulamadık yerini sonra durulmaz hale geldi tüm eşyaları çıkardık tek tek aradık bulduk sonunda 1 hafta gitmedi kokusu evden. 1 ay sonrada baska bi fare aynı yere yavrulamıs puşt. kanepenin altından yatak örtüsü alıcam bi kaldırdım kanepeyi 3 tane yavru cıyak cıyak bağrıyorlar. sizi a.q larım dedim ikisini kuyruklarından tuttum. önce aile bireylerinin yanına götürdüm. dışarda misafir vardı oturuyorlardı. misafirlerin üstüne atar gibi yaptım. milleti korkuttum iyice sonra hızlıca duvara fırlattım. sersemlediler  sonra meşin topla ikisinide duvara yapıştırdım. 3. sünüde beslemeye karar verdim ama çok pisti. 2 gün besledim 3. sü gün bizim itin önüne attım ne yaptı bilmiyorum :))

ohoo sen soykırım yapmışın resmen :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

abi en baştada demiştim zehirle ölmez (tabi normal dışarda satılan fare zehirinden bahsediyorum siyanür filan anlamam) kediden tırsmaz hatta kedi tırsar kapan bilmiyorum en azından sıkışır hareket edemeyebilir oyüzden farklı bişiler denemeli ki kulağa filan da dikkat etmeli hocam

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:

ad1s89 bunu yazdı:

hacı kedi besle anasını belliyorlar valla :D bizim bi kedi var 1-2 ay önce falan yavruları büyümeye başlayonca abartısız söylüyorum muhtelif boylarda 11 tane fareyi dizmiş yavruların önüne :D fare yılan çiyan hiç affetmiyorlar valla:D

o kedi bizim eski apartmandaki fareyi görmemiş fare splintır usta gibi a.q gören kedi yolunu değiştirio:)

:D :D splintır usta gibi :D oyh :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Öncelikle profesyonel teçhizatlar kullanman gerekiyor. Bunlara değinmeden önce insan ve fare arasında ki tarihi bir hatırlıyalım.

Ne zaman ki insanlar tarıma başladı fareler tahıl madenleri için savaşmaya başladı ki bu tahminlerimize göre 4ooo-5ooo sene ediyor.Yani dünya üzerinde ki en büyük savaşlardan birisidir.İnsanlık ilk başlarda sopa, taş vb cihazlar kullanmıştır.

TAŞ

Bu silah sistemleri uzun süre düşmana karşı konuşlandırılmıştır.Bu süre zarfı içerisinde fareler ise biyolojik silahlar argesi yapmıştır...

Hızlı üreme sistemleri , uyuşturucu ağız salgısı , süper askerler(atik , çok hızlı koşabilen ve refleks abidesi fareler (ki fare cephesinin en önemli silahlarındandır.) )

Bir biyolog fare.

İnsanlık bu savaştan başarıyla çıkamayacağını görünce üstün zekasını kullanarak müttefik edinmeyi düşünmüştür ve bu müttefik çok etkili , doğuştan atik bir hayvandır.Tabi kide kedi.İnsanlar tarafından evlere alınan üstün fare yok edici organizma. Farenin biyolojik atağına karşı insanlık dost atağında bulunmuştur.

Görüldüğü üzere çok üstün savaşçı özellikleri olan insan müttefiki.

Bu süre zarfı MS 20 yy. kadar devam etmiştir.Bir denge ortamı olduğundan ne fare insanı yenebilmiş nede insan fareyi yenebilmiştir.

20 yy şehir düzenin yer alan atık sus sistemi farelerin bir biyolojik evrim daha geçirme şansını elde etmesini sağlamıştır.Logar faresi , sıçan gibi isimleri mevcuttur.

İnsanlık tarafından esir alınmış bir 20yy süper fare askeri.

buna karşılık insanlık son müttefiki kedinin yetersiz kaldığını 2o yy faresine karşı çelimsiz kaldığını görmüştür ve yeni bir silah arayışına yönelmiştir.Kimyasal silah.Zehir, kökten kurutma.Bu yöntemler çoğu zaman başarı elde ederken 2o yy faresi bu zehire bağımlılık kazanmış duruma gelmiştir.İnsan savaşı kaybetmektedir. Görüldüğü yerde imhası için bir çok silah mevcuttur ancak farelerin bunlar yüzyıllarca önce ürettiği hızlı üretim teknolojisi yenilmezdir.

Artık fareler evlerimize kadar girmiştir.Bu savaşı yenmek üzeredirler.Yinede insan farelere karşı bir umuda sahiptir.Bunu daha öncede farelere karşı kullanmıştır insanlık, ancak bu kayıtlara insanlar arası bir savaşta kullanıldı olarak geçmiştir.Son umuttur.Dünya bize yar olmuyursa fare ırkınada olmayacaktır...

We will win it.

Direniiiişşş.....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

all gırdın gırdın

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

bilimsel döküman yazasım geldi lan :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Günümüz faresine karşın modern yasal silahlar

Günümüz faresinin zırhı bulunmadığı için havalı tüfe idealdir

Bir havalı tüfek 

Havalı tüfekler farelerin anasını dürtebilecek pelet denilen mermiler atarlar.

Peletler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

son durumu bildir hoca :D

Avukat/Hukukçu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Fareler bir cephe daha kazandı galiba :/ yok oluruz mına haa :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ya beyler vallahi hayattan soğudum. sıçanın yavrusu olduğunu düşündüğüm bitanesi de gelip gelip tuvaletten ciyaklıyo. ufak bişey :D sonra gidiyo kafasına göre. splinter usta ise dün geceden beri ortalıkta görünmedi. en son o borudan uçarken gördüğümüz ustamızın ne yaptığını bende merak ediyorum. artık kokusunu falan geçtim gebersinki temizleyelim şurayı. mutfağa girdi hayatımızı mahvetti :( paso dışardan yiyioz D: yetti gari bu gece toplanıp kamikaze yapmayı planlıyoruz

Ya İstiklal Ya Ölüm :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 38082 Toplam Mesaj: 220