folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.

Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bi kova-teneke falan bul yanına farenin merdiven hesabı tırmanıp içine girebileceği tahta sopa bişey daya konvanın içine reçel-bal falan kokusuna gelebileceği yapış yapiş bi malzeme dök sopadan tırmanıp kovadaki reçele düşer dahada s.ksen çıkamaz biraz masraflı ama içinde sadistlik varsa kovayı suyla doldur boğuluşunu seyret :)

hacım bu yöntemi sevdim deneyecem. ölmedi arkadaşlar şerefsiz fare hala takılıyo :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

hocam şöyle artık demirmi olur metalmi olur bi levha bulcak sonra bi ucu prize giren öbür ucu boşta bi kablo ayarlıycak o kablonun açık ucunu biraz sıyırcak plastiği telleri çıkarcak elektrik bantıyla sağlamca koyacak onu metal levhanın üzerine levhayada peynirimi ekmeğimi pizzayımı neyi koyuyorsa artık sonra takacak fişe fare gelince cin çarpmışa dönecek :D Tek sorun var koyduğumuz şey yanar mı acaba elektrikten kömürleşmesin yani peynir onun içinde bişey düşünmek lazım altın fikirlerinizi koyun işin içine ? :D şöyle 2 parmaklık bi tahta koyup onun üzerine koyabilir mesela %100 deyecek metale fare :D 220 voltu alınca gözlerinden ateş fışkırır pişer kalır orda :D

Bunu yapar yapmaz sigortayı attırırsın... Adaptörle falan da yaparsan bu sefer demir epey kızacaktır kablo mablo bırakmaz, 30 saniyeye hepsi yanar onun :) Ayrıca faturayı kim ödeyecek?? :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:

EpheSuS bunu yazdı:

hocam şöyle artık demirmi olur metalmi olur bi levha bulcak sonra bi ucu prize giren öbür ucu boşta bi kablo ayarlıycak o kablonun açık ucunu biraz sıyırcak plastiği telleri çıkarcak elektrik bantıyla sağlamca koyacak onu metal levhanın üzerine levhayada peynirimi ekmeğimi pizzayımı neyi koyuyorsa artık sonra takacak fişe fare gelince cin çarpmışa dönecek :D Tek sorun var koyduğumuz şey yanar mı acaba elektrikten kömürleşmesin yani peynir onun içinde bişey düşünmek lazım altın fikirlerinizi koyun işin içine ? :D şöyle 2 parmaklık bi tahta koyup onun üzerine koyabilir mesela %100 deyecek metale fare :D 220 voltu alınca gözlerinden ateş fışkırır pişer kalır orda :D

----------------------

hocam kuşlarda tele konuyor ama çarpılmıyor bu ipnelerde de o tarz bir ayak yapısı olabilir. üstüne biraz da su döküp işi garantilemek gerekir bence:D ayrıca benim az önceki yazdığım yöntem daha süper:D

hocam kuşların çarpılmama sebebi telden giden akımın tek yönlü olması diye biliyorum :S

@Ephesus

hacı o çok zahmetli iş ama son çareye saklıyorum altın vuruş :D

ayrıca az önce kontrole gittiğimde fare gökten uçtu arkadaşlar. evet doğalgaz borusuna tırmanmış tepeye, biraz kıpırdadık içerde, aşaya doğru serbest düşüş yaptı :D splinter usta geyiklerini ciddiye almaya başlayacam artık. mutant çıktı şerefsiz :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

ayrıca az önce kontrole gittiğimde fare gökten uçtu arkadaşlar. evet doğalgaz borusuna tırmanmış tepeye, biraz kıpırdadık içerde, aşaya doğru serbest düşüş yaptı :D splinter usta geyiklerini ciddiye almaya başlayacam artık. mutant çıktı şerefsiz :(

Tam ayağına denk geleydide yapıştırsaydın voleyi duvara doğru :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hocam unla alçıyı karıştırıp koysana ama su bırakma hiç bir şekilde birde bu şerolar su içince zehirlenmiyor haberin olsun bak zehirli buğday kullan 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

roccocan bunu yazdı:

%20splinter%20usta%20

splinter usta evinize kadar gelmiş hacı siz adamı zehirlemişsiniz olucak işmi...

lan akşamdan beri bizim su kaplumbağaları intikam diye bağırıp yeminler ediyolardı tevekkeli değil bu yüzdenmiş demek :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

roccocan bunu yazdı:

%20splinter%20usta%20

splinter usta evinize kadar gelmiş hacı siz adamı zehirlemişsiniz olucak işmi...

lan akşamdan beri bizim su kaplumbağaları intikam diye bağırıp yeminler ediyolardı tevekkeli değil bu yüzdenmiş demek :|

hacım öldürdün böyle yorum mu olur ahahahaha :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

lağam fareleri kadar hayattan kopmuş bi hayvan yok hacı, bokların içinde kafa 1001 oluyo uçuyo sanki mahallede görmüştük göt korkusundan yaklaşamıyoduk taş atıyoduk hayvan banamısın demiyodu hala bişeyler arıyo modunda.

torpil felan at içeri :P

ne bu ya swat mı oynuyo adam :D

ev arkadaşı : tamam yerimdeyim

arkadaş 1 : torpil atıyorum

telsiz : hedef yok edildi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

Stargazer bunu yazdı:

roccocan bunu yazdı:

%20splinter%20usta%20

hacım öldürdün böyle yorum mu olur ahahahaha :D

arada freedooom diye bağıranlarda vardı da yem verince sustular :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

lağım faresine zehir işlemezz

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
Toplam Hit: 38092 Toplam Mesaj: 220