folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.

Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

bu tur durumlarda ugrasmaya gerek yok eczanelerde kurumayan yapıstırıcı var.3-4 tl birsey

sur bir tahtaya.uzerine az bir ekmek yemek kırıntısı.zamana bırak.uzerinden gecerken yapısıp kalacak.

not denenmiştir.fare nufusu cok sehit verdi bu sekilde

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu şerefsizin evladı fare ölmemiş. dün gece kendisiyle uzun uzun bakıştık. ayrıca mutfakta hafiften bir koku başlamış. ama ölü kokusu degil pislemiş her yere. şimdiden temizlikçi kadın çağırıcaz diye kararlaştırdık bizi aşar o temizlik :D lanet olsun hayvan dayanıklı çıktı. 2. posta zehiride saldım ortalığa. kısmet.

merak eden arkadaşlar için foto koyacam ama dün gözgöze geldiğimde inceleme fırsatı buldum. üstü hafiften siyah tüy altlara doğru grileşiyo falan. böyle ilginç bi yapı :D

etik değil diyen arkadaşada : onlarında yaşama hakkı var ama benim evimde yaşama hakları yok. madem öyle salıyım senin eve etik değil diye takıl onlarla :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar bu şerefsizin evladı fare ölmemiş. dün gece kendisiyle uzun uzun bakıştık. ayrıca mutfakta hafiften bir koku başlamış. ama ölü kokusu degil pislemiş her yere. şimdiden temizlikçi kadın çağırıcaz diye kararlaştırdık bizi aşar o temizlik :D lanet olsun hayvan dayanıklı çıktı. 2. posta zehiride saldım ortalığa. kısmet.

merak eden arkadaşlar için foto koyacam ama dün gözgöze geldiğimde inceleme fırsatı buldum. üstü hafiften siyah tüy altlara doğru grileşiyo falan. böyle ilginç bi yapı :D

etik değil diyen arkadaşada : onlarında yaşama hakkı var ama benim evimde yaşama hakları yok. madem öyle salıyım senin eve etik değil diye takıl onlarla :D

hacı bıldıgın lagım faresı gırmıs senın eve :D bız fabrıkada gorurduk onları cok fenalar kuyrugundan kemer yap mısalı :D sen en ıyısı bı kapan al canlı canlı yakala sonrada tav oldugun bı kız arkadasının kapısının zılını cal acar acmaz kapıyı salıver gıtsın fare oraya muhtesem eglence cıkar hacı :D

THE BeYaZ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

evet beyler bayanlar sorunumuz daha da büyüdü :D bu fare zehirden dolayı ölmüyor :S

az önce ciyak ciyak sesler geliyodu aha dedim ölüyo heralde. meğer sesler bunun çıktığı tuvaletten geliyomuş yeni bi misafirimiz var :( tuvaletin kapagı kapalı oldugu halde çıkmış şerefsiz kimbilir ne kadar büyük :D tabi kapıyı açamadım hemen altına da siperleri yerleştirdim. lanet olsun.

belediyeyi arasak yardım ederlermi :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

evet beyler bayanlar sorunumuz daha da büyüdü :D bu fare zehirden dolayı ölmüyor :S

az önce ciyak ciyak sesler geliyodu aha dedim ölüyo heralde. meğer sesler bunun çıktığı tuvaletten geliyomuş yeni bi misafirimiz var :( tuvaletin kapagı kapalı oldugu halde çıkmış şerefsiz kimbilir ne kadar büyük :D tabi kapıyı açamadım hemen altına da siperleri yerleştirdim. lanet olsun.

belediyeyi arasak yardım ederlermi :D

hacı bunlar sulalecek gelcekler ben sana sölim sen en yakın bi zamanda evi değiştir. cıyaklıyosa o onun manitasıdır kesin yakında bunlar cocuk fılanda yaparlar ahahaha:D

THE BeYaZ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

hacı o gelincik fln değil eminsin dimi?

biliyosn gelincikler kin güderler, zarar verdiğin zaman öcünü alırlar illaki. buda gelincik olup, zehir yedirdiğin için sülalesini çağırmş olmasın sizE? :d

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Kusura bakma kardes  ama  baya bi guldum  olaylara  ve yorumlara  :D:D:D:D:D

Al eline sopayi  giris  baska  turlu  olmaz..Ilac  milacta  kar etmez  onlara  adamlar  lagamdaki  okadar  bakteri ve  virusten  olmuyor   veba  virusuu  bile  kar  etmiyor,   o  findik fareleri  icin  yapilan ilaclar ona  antibiyotik gibi  gelir :D..

Tuvaletin  deligine  nalburlarda  asatilan  plastik  kapaklar var delige koyulan   onlardan  al  yerlestir....

Bide  savas esnasinda  denim jeans  giy  pacalarinida  bagla  malum karsi  atakla  karsilasa bilirsin...

Gazan mubarek  olsun...

http://www.youtube.com/watch?v=EfTi8ZvYsco

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

oha bune Fare olamaz bu :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

gecedendir takip ediyorum amma ugrastirdi ha fare seni.

ben olsam yakaladigmda faztazi yapar a.s. :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

fare kapanı kur diyeceem ama o lağım faresiyse kurt kapanı kurman gerekebilir :D

sözlükte bi yazı buldum korkutucu :D;

http://www.biotemi.com/resimler/kemirgen.jpg

çok sevgili uludağ sözlük yazarlarını korkutmak istemem ama gözümle görmesem inanmayacağım bir olayı aktarmayı kendime misyon edinmiş durumdayım; eski yapıdaki binaların sahip olduğu kanalizasyon boruları aslında pürüzsüz olup zamanla 20 yıllık bir süreçte tırtırlı bir hal almakta imiş. söz konusu bu borular fareler içinde dayanılmaz bir tırmanma şeridi sağlayarak kanalizasyondan daha zengin olan evlere girebilmeleri için bir fırsat oluşturmuşlardır. ve dün itibariyle 5. kattaki bir evin klozetinde görmüş olduğum bu fare bugün 9.kata bütün saldırılara rağmen * hala daha varlığını sürdürerek tüm binanın tam anlamıyla büyük bir göt korkusu yaşamasına sebebiyet vermektedir.

şahsımca bu fare, sürdürdüğü bu çetin mücadelesi sebebiyle yaşamayı hak etmekte. ama insanoğlu işte...

memento mori.
Toplam Hit: 36093 Toplam Mesaj: 220