Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.
-
bu tur durumlarda ugrasmaya gerek yok eczanelerde kurumayan yapıstırıcı var.3-4 tl birsey
sur bir tahtaya.uzerine az bir ekmek yemek kırıntısı.zamana bırak.uzerinden gecerken yapısıp kalacak.
not denenmiştir.fare nufusu cok sehit verdi bu sekilde
-
arkadaşlar bu şerefsizin evladı fare ölmemiş. dün gece kendisiyle uzun uzun bakıştık. ayrıca mutfakta hafiften bir koku başlamış. ama ölü kokusu degil pislemiş her yere. şimdiden temizlikçi kadın çağırıcaz diye kararlaştırdık bizi aşar o temizlik :D lanet olsun hayvan dayanıklı çıktı. 2. posta zehiride saldım ortalığa. kısmet.
merak eden arkadaşlar için foto koyacam ama dün gözgöze geldiğimde inceleme fırsatı buldum. üstü hafiften siyah tüy altlara doğru grileşiyo falan. böyle ilginç bi yapı :D
etik değil diyen arkadaşada : onlarında yaşama hakkı var ama benim evimde yaşama hakları yok. madem öyle salıyım senin eve etik değil diye takıl onlarla :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bu şerefsizin evladı fare ölmemiş. dün gece kendisiyle uzun uzun bakıştık. ayrıca mutfakta hafiften bir koku başlamış. ama ölü kokusu degil pislemiş her yere. şimdiden temizlikçi kadın çağırıcaz diye kararlaştırdık bizi aşar o temizlik :D lanet olsun hayvan dayanıklı çıktı. 2. posta zehiride saldım ortalığa. kısmet.
merak eden arkadaşlar için foto koyacam ama dün gözgöze geldiğimde inceleme fırsatı buldum. üstü hafiften siyah tüy altlara doğru grileşiyo falan. böyle ilginç bi yapı :D
etik değil diyen arkadaşada : onlarında yaşama hakkı var ama benim evimde yaşama hakları yok. madem öyle salıyım senin eve etik değil diye takıl onlarla :D
-----------------------------hacı bıldıgın lagım faresı gırmıs senın eve :D bız fabrıkada gorurduk onları cok fenalar kuyrugundan kemer yap mısalı :D sen en ıyısı bı kapan al canlı canlı yakala sonrada tav oldugun bı kız arkadasının kapısının zılını cal acar acmaz kapıyı salıver gıtsın fare oraya muhtesem eglence cıkar hacı :D
-
evet beyler bayanlar sorunumuz daha da büyüdü :D bu fare zehirden dolayı ölmüyor :S
az önce ciyak ciyak sesler geliyodu aha dedim ölüyo heralde. meğer sesler bunun çıktığı tuvaletten geliyomuş yeni bi misafirimiz var :( tuvaletin kapagı kapalı oldugu halde çıkmış şerefsiz kimbilir ne kadar büyük :D tabi kapıyı açamadım hemen altına da siperleri yerleştirdim. lanet olsun.
belediyeyi arasak yardım ederlermi :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------evet beyler bayanlar sorunumuz daha da büyüdü :D bu fare zehirden dolayı ölmüyor :S
az önce ciyak ciyak sesler geliyodu aha dedim ölüyo heralde. meğer sesler bunun çıktığı tuvaletten geliyomuş yeni bi misafirimiz var :( tuvaletin kapagı kapalı oldugu halde çıkmış şerefsiz kimbilir ne kadar büyük :D tabi kapıyı açamadım hemen altına da siperleri yerleştirdim. lanet olsun.
belediyeyi arasak yardım ederlermi :D
-----------------------------hacı bunlar sulalecek gelcekler ben sana sölim sen en yakın bi zamanda evi değiştir. cıyaklıyosa o onun manitasıdır kesin yakında bunlar cocuk fılanda yaparlar ahahaha:D
-
hacı o gelincik fln değil eminsin dimi?
biliyosn gelincikler kin güderler, zarar verdiğin zaman öcünü alırlar illaki. buda gelincik olup, zehir yedirdiğin için sülalesini çağırmş olmasın sizE? :d
-
Kusura bakma kardes ama baya bi guldum olaylara ve yorumlara :D:D:D:D:D
Al eline sopayi giris baska turlu olmaz..Ilac milacta kar etmez onlara adamlar lagamdaki okadar bakteri ve virusten olmuyor veba virusuu bile kar etmiyor, o findik fareleri icin yapilan ilaclar ona antibiyotik gibi gelir :D..
Tuvaletin deligine nalburlarda asatilan plastik kapaklar var delige koyulan onlardan al yerlestir....
Bide savas esnasinda denim jeans giy pacalarinida bagla malum karsi atakla karsilasa bilirsin...
Gazan mubarek olsun...
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------oha bune Fare olamaz bu :)
-
gecedendir takip ediyorum amma ugrastirdi ha fare seni.
ben olsam yakaladigmda faztazi yapar a.s. :)
-
fare kapanı kur diyeceem ama o lağım faresiyse kurt kapanı kurman gerekebilir :D
sözlükte bi yazı buldum korkutucu :D;
çok sevgili uludağ sözlük yazarlarını korkutmak istemem ama gözümle görmesem inanmayacağım bir olayı aktarmayı kendime misyon edinmiş durumdayım; eski yapıdaki binaların sahip olduğu kanalizasyon boruları aslında pürüzsüz olup zamanla 20 yıllık bir süreçte tırtırlı bir hal almakta imiş. söz konusu bu borular fareler içinde dayanılmaz bir tırmanma şeridi sağlayarak kanalizasyondan daha zengin olan evlere girebilmeleri için bir fırsat oluşturmuşlardır. ve dün itibariyle 5. kattaki bir evin klozetinde görmüş olduğum bu fare bugün 9.kata bütün saldırılara rağmen * hala daha varlığını sürdürerek tüm binanın tam anlamıyla büyük bir göt korkusu yaşamasına sebebiyet vermektedir.
şahsımca bu fare, sürdürdüğü bu çetin mücadelesi sebebiyle yaşamayı hak etmekte. ama insanoğlu işte...