Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.
-
hacı sen napıyorsun ya bir fareyle bu kadar ugrasılır mı?Hacım cıktığı klozetin önüne 5 10 tane fare kapanı yerleştir sistemli bir şekilde bir de kamera koy çeksin,bizde biraz vahşet görmüş oluruz.(belki, galiba sanırım,neden olmasın :D)
-
hoca ilk post dada sölemiştim ya ölmez diye sana zehirle :) acayip hayvanlar şu fareler hele lağım fareleri ben kediden kaçmayanını gördüm kediye döndü saldırınca :D neyse şu alçı olayını dene duymuştum bende birde elektrik verme olayını diyor nasıl olcak bende bilmiyorumda olabilir yani ayrıntılı anlatsın onu dene
-
gerçek yaşanmış bir olay.
çok sıkıntılı ve mağdursanız deneyin.adamın bir tanesi farenin tekini yakalayıp kapatıyor kafese. aç bırakıyor süreki. tam öleceğine yakın başka bir farenin etini atıyor, farede yiyiyor haliyle. bir kaç hafta boyunca bu şekilde devam ediyor. sonrasında eleman bu fareyi kanalizasyona salıyor:) gerisini düşünün işte. -

splinter usta evinize kadar gelmiş hacı siz adamı zehirlemişsiniz olucak işmi...
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca ilk post dada sölemiştim ya ölmez diye sana zehirle :) acayip hayvanlar şu fareler hele lağım fareleri ben kediden kaçmayanını gördüm kediye döndü saldırınca :D neyse şu alçı olayını dene duymuştum bende birde elektrik verme olayını diyor nasıl olcak bende bilmiyorumda olabilir yani ayrıntılı anlatsın onu dene
-----------------------------hocam şöyle artık demirmi olur metalmi olur bi levha bulcak sonra bi ucu prize giren öbür ucu boşta bi kablo ayarlıycak o kablonun açık ucunu biraz sıyırcak plastiği telleri çıkarcak elektrik bantıyla sağlamca koyacak onu metal levhanın üzerine levhayada peynirimi ekmeğimi pizzayımı neyi koyuyorsa artık sonra takacak fişe fare gelince cin çarpmışa dönecek :D Tek sorun var koyduğumuz şey yanar mı acaba elektrikten kömürleşmesin yani peynir onun içinde bişey düşünmek lazım altın fikirlerinizi koyun işin içine ? :D şöyle 2 parmaklık bi tahta koyup onun üzerine koyabilir mesela %100 deyecek metale fare :D 220 voltu alınca gözlerinden ateş fışkırır pişer kalır orda :D
-
yanak bunu yazdı:
Hocam bi kova-teneke falan bul yanına farenin merdiven hesabı tırmanıp içine girebileceği tahta sopa bişey daya konvanın içine reçel-bal falan kokusuna gelebileceği yapış yapiş bi malzeme dök sopadan tırmanıp kovadaki reçele düşer dahada s.ksen çıkamaz biraz masraflı ama içinde sadistlik varsa kovayı suyla doldur boğuluşunu seyret :)
hacı mıktım sene beklemeyın bogulmasını tam tamına 2 gun beklettık bı bok olmadı sudan cıktıktan yarım saat sonra canlandıı kapanda sen canlı canlı yakala hacı sonra senın ıcın ıskence yontemlerı buluruz artık :D -
EpheSuS bunu yazdı:
hocam şöyle artık demirmi olur metalmi olur bi levha bulcak sonra bi ucu prize giren öbür ucu boşta bi kablo ayarlıycak o kablonun açık ucunu biraz sıyırcak plastiği telleri çıkarcak elektrik bantıyla sağlamca koyacak onu metal levhanın üzerine levhayada peynirimi ekmeğimi pizzayımı neyi koyuyorsa artık sonra takacak fişe fare gelince cin çarpmışa dönecek :D Tek sorun var koyduğumuz şey yanar mı acaba elektrikten kömürleşmesin yani peynir onun içinde bişey düşünmek lazım altın fikirlerinizi koyun işin içine ? :D şöyle 2 parmaklık bi tahta koyup onun üzerine koyabilir mesela %100 deyecek metale fare :D 220 voltu alınca gözlerinden ateş fışkırır pişer kalır orda :D
----------------------
hocam kuşlarda tele konuyor ama çarpılmıyor bu ipnelerde de o tarz bir ayak yapısı olabilir. üstüne biraz da su döküp işi garantilemek gerekir bence:D ayrıca benim az önceki yazdığım yöntem daha süper:D
-
lepusmorris bunu yazdı:
gerçek yaşanmış bir olay.
çok sıkıntılı ve mağdursanız deneyin.adamın bir tanesi farenin tekini yakalayıp kapatıyor kafese. aç bırakıyor süreki. tam öleceğine yakın başka bir farenin etini atıyor, farede yiyiyor haliyle. bir kaç hafta boyunca bu şekilde devam ediyor. sonrasında eleman bu fareyi kanalizasyona salıyor:) gerisini düşünün işte.
-----------------------------Kesin Sıçan kimliğini değiştirip Kopek olarak intikam almaya gelir XD ...
-
EpheSuS bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------hocam şöyle artık demirmi olur metalmi olur bi levha bulcak sonra bi ucu prize giren öbür ucu boşta bi kablo ayarlıycak o kablonun açık ucunu biraz sıyırcak plastiği telleri çıkarcak elektrik bantıyla sağlamca koyacak onu metal levhanın üzerine levhayada peynirimi ekmeğimi pizzayımı neyi koyuyorsa artık sonra takacak fişe fare gelince cin çarpmışa dönecek :D Tek sorun var koyduğumuz şey yanar mı acaba elektrikten kömürleşmesin yani peynir onun içinde bişey düşünmek lazım altın fikirlerinizi koyun işin içine ? :D şöyle 2 parmaklık bi tahta koyup onun üzerine koyabilir mesela %100 deyecek metale fare :D 220 voltu alınca gözlerinden ateş fışkırır pişer kalır orda :D
-----------------------------iyide hocam şimdi kabloyu aldın açtın ikii ucuda fazı mı nötr ümü değdiricen ayrıca ikisinide bağlarsan şartel atmazmı az da olsa elektrik den anlıyorum ama :S çözemedim
lepusmorris hocam sen ne anlattın ya:S
-
alcan abi bi mancınık :D