Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
hoca yapıştırıcıdan kaçması imkansız gibi bişi, en az 10 tane yakalamışımdır yapıştırıcıyla, siz yeter ki doğru yerlere koyun bi kaç tane tuzak hazırlayın, kapı eşiğine koyun , girdiği yerin önlerine falan yapıştırıcı tuzağınıı hazırlayın ama yapıştırıcının ortasına peynir fındık falan atın ama elinizle koymayın eldivenle koyun yoksa insan kokusunu alıyor ve yeme yaklaşmıyor...
-----------------------------doğru ... en sağlam yöntem bu bence ... ben böyle yakalanmış bi fare görmüştüm varya derisinin alt kısmı tamamen yapışmış hareket bile edemiyodu ... kürekle kazıdılar lan :S ... şöyle büyük bi tahta parçası bul üstüne yapıştırıcıyı sür uygun yere yerleştir sonra bekleme moduna geç ... yalnız yapıştırıcı öle "404 uhu" ya da "derby" felan diil ... eczanelerde satılıyor galiba macun dediklerini duymuştum ... neyse sen git sorununu anlat onlar bilir ...
-
Serdarr bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
hoca yapıştırıcıdan kaçması imkansız gibi bişi, en az 10 tane yakalamışımdır yapıştırıcıyla, siz yeter ki doğru yerlere koyun bi kaç tane tuzak hazırlayın, kapı eşiğine koyun , girdiği yerin önlerine falan yapıştırıcı tuzağınıı hazırlayın ama yapıştırıcının ortasına peynir fındık falan atın ama elinizle koymayın eldivenle koyun yoksa insan kokusunu alıyor ve yeme yaklaşmıyor...
-----------------------------doğru ... en sağlam yöntem bu bence ... ben böyle yakalanmış bi fare görmüştüm varya derisinin alt kısmı tamamen yapışmış hareket bile edemiyodu ... kürekle kazıdılar lan :S ... şöyle büyük bi tahta parçası bul üstüne yapıştırıcıyı sür uygun yere yerleştir sonra bekleme moduna geç ... yalnız yapıştırıcı öle "404 uhu" ya da "derby" felan diil ... eczanelerde satılıyor galiba macun dediklerini duymuştum ... neyse sen git sorununu anlat onlar bilir ...
-----------------------------yapıştırıcı dediğim 404 diil herhalde.gittim ecnazeden fare yapıştırıcısı aldım.
-
yapışınca üstüne ispirto döküp yakın lan :F
çok sadist bi fikir farkındayım yuhahaha
çok uğraştırdı ama sizi haketti splinter :F
-
ben dedim dimi gelecek ta*ak geçecek sizle diye :D
-
onun cesetini burada görmek istiyoruzzz kana muhtacızz iyice satanist olduk :D
-
ZAFER!!!!!!
arkadaşlar splinter ustayı öldürdük.
kendisi cüssesine göre büyük işler başardı.
leşinin fotografını ve 2 adet vidyosunu eklicem en kısa zamanda
bu yolda destek olan herkese teşekkürler...
Dipnot: fareyi kendisinden feci şekilde tırsan ev arkadaşım öldürdü. kendisini sizin huzurunuzda tebrik ediyorum.
-
caps caps caps isterükkk !!!11bir!1!!bir
-
ultrAsker bunu yazdı:
ZAFER!!!!!!
Dipnot: fareyi kendisinden feci şekilde tırsan ev arkadaşım öldürdü. kendisini sizin huzurunuzda tebrik ediyorum.
-----------------------------ala ala ala te te :D beklenen an geldi fotografları isterük bole yan acıdan fılan cekın :D splinteri merak edıyom :D vay be geberdı sonunda :D zafer marşını çalak tbt acılısına da splinter ustayı sonunda oldurduk yazak kacgundur mılet bu konunun takıbınde :D
-
of be en sonunda bende buradan sizlere teşekkür ediyorum 3-4 gündür manyak sardırdınız bizide :) sayenizde eğlendik nasıl öldürdüğünüzü ve capsları bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------ZAFER!!!!!!
-----------------------------şimdi sıçtınız! onun intikanını almaya gelirler ninja yemini bu başka şeye benzemez kaçın oğlum o evden :D