folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şeriat Mı İstediniz Alın Size Şeriat..Türkiye Neden Şeriata Geçmemeli ?

Şeriat Mı İstediniz Alın Size Şeriat..Türkiye Neden Şeriata Geçmemeli ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------

bir şekilde topluma ayar uyduracaksın konumuz Atatürk falan değil bu konu açıltığı zaman çok kişi ban yiyo mesele o değil benim tartıştığım asıl mesele nikahsız  evlenmeden ilişkiye girenin taşlanarak öldürülmesi. bence taşlanarak  veya başka bir şekilde öldürülmesinden yanayım. Erkek için mesele olmuyo tabi toplumumuz ataerkil bi toplum olduğu için erkeğe kesinlikle bir zarar gelmiyo lakin birde olaya kadın tarafından bak bakalım onun bir abisi bir annesi bir babası var bu kadının diğer insanları utandırmaya ne hakkı var yaşarken öldürmeye ne hakkı var belkide o insanların ölümüne sebep olacak buna hakkı varmı. Özgürlük özgürlük diyosun özgürlüğün asıl tanımını yaparmısın bana ? toplum dışlıyo diye annesi babası utanıyo deme bana. Resmen türk milletine şerefsiz üçkağıtçı yavşak diyosun Asıl şerefsiz adi olan kızkardeşinin yada annesinin böyle birşey yapmasından utanmayandır tamammı.

Öncelikle şu koyu yazdığım yeri iyice oku e mesjalarımı oku.Şerefsiz yavşak diyeceğim bir milletin eğitilmesi için uğraşmam, yada bu yönde bir çabam olmaz.

Dediğim söze bak : Eğer sen toplum olarak o çocuğu suçlu olarak görürsen o çocukta suçlu olduğunu düşünür.Annesinin babasının yaptıklarını çocuğun üstüne yüklemeyin.Bana burda edebiyat yapıyorsun yok çocuk üzülürmüşte yok çocuk derdini çekermişte...Kim yüzünden çekecek derdini  benim gibi kardeşim o annenle babanın hatası sen kendi hayatına bak diyen adamlar yüzünden mi yoksa senin gibi ananı taşlayalım, o.ospu o, zevkine düşkün k*ltak diyenler yüzünden mi.

Savunduğum bu.Hea sen çocuğa bunları diyenler şerefsiz, üçkağıtçı yavşak , o yüzden topluma böyle demiş olursun diyeceksende açıklayayım o senin düşüncen.

Öte yandan özgürlüğün açıklamasını istemişsin ;

Devlet bazında özgürlük;

bireyin, diğer insanların haklarını ve özgürlüklerini ihlal etmeden, devletin rejimini ve ülkenin birlik, düzenini ihlal etmeden, devletin yasalarını çiğnemeden istediğini yapabilmesidir.

Tanıştırayım bu özgürlüktür.Demokrasi ile yönetilen bir ülkedeki özgürlük.Bu başka hiç bir rejimde mevcut değildir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

sana bişey sorcam o zaman sence nikahsız evlenmeden bir erkeğin kadında ilişkiye girmesi normalmidir?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

sana bişey sorcam o zaman sence nikahsız evlenmeden bir erkeğin kadında ilişkiye girmesi normalmidir?

devlet katında bir problem yok.

Öte yandan geleceğin nokta normal dediğimde "kızkardeşinle yapsalar nasıl olur" gibi bir nokta olacağından yorumsuz kalmak daha mantıklı.

İsteyen istediğini yapsın bu SENİ ilgilendirmez.Sen git dinini yaşa, kimseyle nikahlanmadan cinsel ilişkiye girme. işte bu özgürlüktür

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

CEO bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

devlet katında bir problem yok.

Öte yandan geleceğin nokta normal dediğimde "kızkardeşinle yapsalar nasıl olur" gibi bir nokta olacağından yorumsuz kalmak daha mantıklı.

İsteyen istediğini yapsın bu SENİ ilgilendirmez.Sen git dinini yaşa, kimseyle nikahlanmadan cinsel ilişkiye girme. işte bu özgürlüktür

tamam sensin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abdulahy
    Abdulahy's avatar
    Erkek

Devleti oluşturan bireylerdir.Millet devlet için değil devlet millet içindir.Bu noktadan sonra her şey milletin isteğine bağlıdır;

Millet komünizm mi istiyor o zaman rejim komünist olur yok millet şeriat mı istiyor o zaman rejim şeriat olur...Her şey milletin özgür iradesi sizin burda tartışmanız hiç bir şeyi değiştirmicek.Zaten millette hangisini istiyorsa ona uygun eğilimli partiyi seçiyor şekil 1a:İktidar bunun tartışılcak bir şeyi yok 6 sayfa olmuş konu tartıştığınız şey aslında mavi sarıdan daha güzeldir gibi bişey...

Kendimi tutamadm yazdm bişiler herkese ii geceler...^^

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Abdulahy bunu yazdı:

Devleti oluşturan bireylerdir.Millet devlet için değil devlet millet içindir.Bu noktadan sonra her şey milletin isteğine bağlıdır;

Millet komünizm mi istiyor o zaman rejim komünist olur yok millet şeriat mı istiyor o zaman rejim şeriat olur...Her şey milletin özgür iradesi sizin burda tartışmanız hiç bir şeyi değiştirmicek.Zaten millette hangisini istiyorsa ona uygun eğilimli partiyi seçiyor şekil 1a:İktidar bunun tartışılcak bir şeyi yok 6 sayfa olmuş konu tartıştığınız şey aslında mavi sarıdan daha güzeldir gibi bişey...

Kendimi tutamadm yazdm bişiler herkese ii geceler...^^

işte millet şunu öğrenmeli ;

Kendi istedikleri REJİMde başkalarıda rahat edebilecek mi ?

Partide problem yok ama rejim sorunludur.

Tekrar diyorum varsa içimizde akpi ve şeriatçı birileri unutsun.akp yanlış yerdne giriyor.ASkeri kanat olmadan darbeler başarılı olmaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarantine
    Quarantine's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Komünizm, faşizm, şeriat gibi çeşitli rejimlerde bir kısmın istediği olur, sadece onlar mutlu olur diğerlerine devletsel açıdan bir özgürlük, eşitlik sağlanmaz.

Örnek mi ? İran

http://haber.mynet.com/adetay/dunya/bu-iki-kadin-idam-edilecek/468288

Buyrun..Din değiştirdi diye öldürülecekler...

Neyin ne olduğu bellidir. Bir şeye bu şudur demekle o şey şu olmaz. Iranın yönetim şekli şeriat olmadığı gibi;

Islam da bazılarının islam dediği şey değildir. Islam Islamdır.

...........................
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Quarantine bunu yazdı:

Neyin ne olduğu bellidir. Bir şeye bu şudur demekle o şey şu olmaz. Iranın yönetim şekli şeriat olmadığı gibi;

Yönetim şekli olan islam cumhuriyetini git bi araştır.

Din şu saatte bile bir çok tarikatin, partinin, insanın oyuncağı olmuş durumda normal rejimlerde böyle saçmalıkların olması

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarantine
    Quarantine's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Quarantine bunu yazdı:

Yönetim şekli olan islam cumhuriyetini git bi araştır.

Din şu saatte bile bir çok tarikatin, partinin, insanın oyuncağı olmuş durumda normal rejimlerde böyle saçmalıkların olması

Araştırmaya ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Yazdıklarıma dikkat et. Islam birilerinin islam şudur demesi ile islam olmaz. Dinde zorlama yoktur.

Peygamber efendimiz kimseye zorla islamı kabul ettirmemiştir. Elinden geldiğince islamı anlatarakinsanları islama davet etmiştir.

burada bahsi geçen ülkenin yaptıklarının islam diniyle bağdaştığını iddia edenler sen ve senin gibilerdir ki burda niyet islamı kendi istedikleri gibi göstermektir.

Ama ne olursa olsun islam islamdır. Ne dersen de benim cevabım aynı. Islam senin gördüğün - iddia ettiğin değil, Islam Islamdır.

sen git araştır. Medyanın oyununa gelecek yaşta ve cahillikte değilim çok şükür...

...........................
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yine herkes Islam alimi olmus.Sallayan sallayana  anasini satim.Bir kiside cikip dememiski aga bu nedir ?

Simdi ben acikca soyle bir yorum yapabiliyorum.Inancli insalarin %99'u inandigi dinden bi haberdir.Sokaktan 10kisiyi cevirip inancini sorun sonrada inandigi dine dair kutsal kitabi okuyup okumadigini sorun.Benim ulastigim sonuca ulasacaksiniz.

Simdi bu ceza olayina gelirsek.Kuran'da bazi olaylardaki ceza kistaslari yazilmis ama yazilmayanlarda hadis kitaplarinda yer almistir.Islam dunyasinin en guvenilir hadis kaynaklarindan birisi olan "Tirmizi" de Musluman birisinin din degistirmesiyle ilgili hadisler vardir,Tirmizi  Islam dunyasinin en guvenilir hadiscilerinden birisidir yani sadece hadis kitabinin ismi degildir ayrica en buyuk hadiscilerdendir.

Peki bu hadis nedir.Bircok hadis kitabi gibi Termizi de bende mevcut, ama bastan sona okumadim.Kabaca bazi konulara gozgezdirirken 2.ciltte bu din degistirme olayiyla ilgili bir hadis var.Konuyu goruncede paylasayim dedim.

Hadis soyle , ozetle yaziyorum birebir degil. "Muslumanken muslumanligi terkeden birisinin cezasi: 3gun bu terk dusuncesinden vazgecmesini beklemek ve onermek , vazgecmedigi taktirde olumle cezalandirmaktir."

Yani Islam hukukunda bu olayin cezasi olumdur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 14632 Toplam Mesaj: 108