Şu Çılgın Kürtler
-
yalandunya Ulan senin gibi beyni yıkanmış kırolar bu toprakları sahiplenir ya ona biterim işte.Olm Türk tarihini oku bakalım Türkmenlerden önce burdamıymışsınız..Senin gibiler uyduruktan bir sürü Kürt kaynaklı kitap okuyunca böyle oluyor..Emperyalist kaynaklı yazılan bu kitaplar birkaç kürdün eline tutuşturulunca değerleniyor birden..Tuğrul Babanın hiç de ortamı yatıştırmaya çalıştığı falan yok neyse onu söylüyor gerçekleri söylemek de suç size.Ama o lafları anlayana işte sözüm senin gibiler zaten onları anlayamaz neyse işte.Yok Kürtçe falan bir sürü saçmalık..Cevap vermeme gerek kalmamış sağolsun kardeşlerim çok güzel cevaplamışlar.İşte senin gibi birkaç ezik de doğruluğunda şüphe olmasa da birşeyler saçmalayacak ya boş konuşup duruyor gecenin bu saatinde..
-
Empeyalist kitapları okumam .Sadece kahramnlık serüveni yazan Türk tarih kitaplarını da okumam.Çünkü o kitaplar da Selahattin eyyubî Türk olarak addedilirken Dünya Literatürü'nde Kürt olrak geçmiştir!
-
Bak kardeşim..Dünya literatüründe Kürt devleri yoktur..Bu Emperyalist devletlerin işine geldiği için uydurulmuş,sizin gibi sazanlarında yediği birşeydir! Senin dünya literatüründen kastın Kürt camiası olsa gerek..Dünya literatüründe diye bir saçmalık olur mu.Bu ne saçmalıktır Yarabbim.Dünya literatüründe Selahattin Eyyübi Türk diye geçmiştir,Ne kürdü..Adam Tikrit"li diye adamı yaptın Kürt.Komiksin olm sen..Ne dünya literatürü.Ayrıca Eyyubi soyuda Türktür!! Ki Selahattin Eyyubi de bu soydandır..
http://www.yorumyaz.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=19 Ayrıyetten bu yazıyı da oku ki Tarihi yanlış öğrenme.. -
Zyrex boşver bildikleri kendilerinden öteye geçemez ve bildikleriyle ancak kendilerini kandırırlar.. Yeter ki biz kendimizi bilelim boşver onu bunu..
-
Arkadaşlar yazılan bazı olaylar acıda olsa gerçektir. Ama burda birileri adeta, naziler gibi(en iyi kürt ölü kürttür vb sözlerle) adeta ne dediklerini veya niçin dediklerini bilmeden futursuzca laflar söylüyor. Ben de baştan söyleyeyim ki, ben kürt değilim. Ama şunuda bilirim ki, 1. dünya savaşı ve önceleri, cepheye giden kişi sadece türk değildi, sadece kürt değildi, sadece laz değildi, sadece vb leri değildi. Herkes vatan, millet ve devlet aşkı için dilleri benzemesede duyguları ve düşünceleri aynıdı. Geçmişte Selahaddini Eyyubiler vardı (kürt lider), gece gündüz kudüs aşkı ile yanan, adını tarihe yazdıran ve asla silinmeyecek bir kişidir, şu anda dahi, masum ve suçsuz insanların ölümden kaçmak için Selahaddinleri dört gözle bekliyor. Bugün ise ne acıki, ırakta, barzani talabani vb gruplar adeta, abd, israil, ingiltere vb haçlı ülkelerine kucak açmış, ordaki kadınların namusları, insanların toprakları ve canları hiç bir nedeni olmaksızın ellerinden alınmıştır. Yine şu günlerde ne acıki yaşadığımız olay, ekmeğini yediği, havasını aldığı, vatanına silah sıkan pkk alçaklarınıda her gün görüyoruz. Kim olursa olsun, ne olursa olsun, dini, dili, ırkı, rengi, saçı, siması, konuşması, lehçesi vb. neyi farkı olursa olsun, bu vatan altında yaşayan veya yaşamayan, bu ülke için canını gözünü yummadan vermeye hazır olan, bayrağı canı gibi seven, vatan ve millet sevgisi olan, devletin bekaası ve geleeği için herşeyinden vazgeçen, ister sol, ister sağ, bizim kardeşimiz, dostumuz ve canımızdır. Saygılar...
-
LycRa doğru söylüyorsun da işte böyle saçmalık sürüsü yazılar görünce kendimi tutamıyorum.Gerçekten de devletin bu konuda şuçlu olduğunu düşünmeye başlıyorum ardından..Boş yere bu cahillik,yanlış bilgilenme vs oluşmaz
Şu forumda bir tane Laz,Çerkez,Tatar(1 tane var galiba:)) yok mu Allah aşkına..Bunlar niye ben Türküm demeye utanmıyor da siz utanıyorsunuz..sen Türksen Türksün ama ben Kürdüm diyerek niye kaşınıyorsun,ayrılık yaratıyorsun?..Laz da dadaş da bir çok arkadaşım var.Bunların hepside siz kaşınan kürtler konusunda hem fikir.Sizin gibi hıyarlar olduğu sürece Türk milleti hep istemediğiniz kötü gözle bakacak siz kürtlere..Daha kendi tarihiz konusunda hem fikir değilsiniz birde Ertan gibiler burda naralar atıp utanmadan üstüne üstlük Türk milletinin de tarihini anlatıyor bana..Yalandünya birde demiş ki Türkün kahramanlıları vs. Dünya da bana gösteremezsin ki kendi kahramanlıklarını mutevazilik olsun diye anlatmayan,abartmayan! millet olsun.Bu dünyanın her yerinde böyledir..Sen dünya da değilde kendi mahhallende yaşadığın için bildiğin gibi değil bu işler..Örnek Yunanistan,Bulgaristan kitaplarında Türklerin yaptığı işkencelerden savaşlardan katlinden flan bahseder..Bir başka örnek Bulgaristan da Türk öğrencilerine Türkler hakkında küfür söyletilir bu ne içindir karnede 6 görebilmek içindir..Oysa Türk milleti böylemi herkese hoşgörülü davranır.Milli güvenlik kitaplarındaki küçük konu hariçi ders kitaplarında diğer milletlere dair ibareler yoktur..SEN ONU BIRAK Türk kitabında,Türkleri öldüren Kürterin isimlerini de geç Kürt kelimesi geçmez.Bu böyledir.Her zaman devletin kendi çıkarları gözetilir.Dua edin ki küçük gördüğünüz,beğenmediğiniz Türk Devleti size kucak açıyyor ve tarihinizi de olmak üzere herşeyinizi öğretiyor ve size sahip çıkıyor..Bu kadar şerefsizlik yapan bir millete Türklerden daha hoşgörülü davranacak bir ırk daha tanımıyorum.. -
karemcim admaın adını doru yaz önce
eyyubiler deil eyyubi -
Antioksidan kardeş ben eyyubiler derken, o ve ona benzer asil kişilerin olduğunu belirtmek istedim(imla olarak yanlış tabi. Yinede teşekkür).--------
Zyrex, sen ne demeye çalışıyorsun veya ne dediğinin farkındamısın bilmiyorum ama, söylediğin şu kelime dahi (Bu kadar şerefsizlik yapan bir millete Türklerden daha hoşgörülü davranacak bir ırk daha tanımıyorum.. ) çok kaba ve çirkin geliyor. Sen bazı alçak ve hain olan kişiler yüzüne, bir ırkı, bir gurubu, bir milleti karalama hakkına sahip değilsin.
Şunuda bilesinki, yarım asırdır, kürtü-türke, türkü-kürte kırdırmak isteyen kişilerden çok bu vatana ve devlete zarar verecek laflar söylüyorsun. -
Bende sana söylüyorum ki.Bunun sorumlusu siz Kürtlersiniz.Siz PKK konusunda Türkler gibi düşünseniz bu olay böyle olmayacak.PKK konusunda çoğu kürt Türklerden farklı düşünüyor bu sessiz destekleyişinden,ideolojisinden vs herşeyinden ama herşeyinden olsun anlaşılıyor..
bu kısımdaki yazımı oku..Sana söylediğim şey çok mu ağır geldi ozman niye böyle düşünüyorum sebebini bul ve çoğunluk Kürt milletinin davrandığı gibi davranmayıp PKK için birşeyler yap çünkü PKK yı bitirecek olanlar yine sizlersiniz.Yazımı oku anlarısn. -
Zyrex şimdi ben seninle neyi konuştuğumu veya neyi tartıştığımı dahi unutmak üzereyim nerdese. Sana şunu söyleyeyim ki ben senin bu konuda yazdığın düşüncelerini kelimesi kelimesini ve hatta anlamadığımda iki defa daha okudum. Anlaşılan o ki, benim ilk yazımdan sonra yazdığın cevap bana gelmiş yeni anladım. İstersen yazdıklarımı oku oku ve hatta ezberle. Ben kürt olmadığımı baştan söyledim. Olsamda kocunacak ve korkacak bir yanım yok bunu çok ii bilesin. Ayrıca benim adını dahi duyduğumda nefret ettiğim, pkk yı kiminle aynı kefeye koymaya kalkıyorsun anlamış değilim. Sana tekrar sölim ozaman, eğer ki, 100 kürt içinde 99 u pkk lı olsa senin o bir kişiyi de bu adi ve köpeklerin içine atarak karalama hakkın yoktur yoktur yoktur. Saygılar...
Toplam Hit: 21285 Toplam Mesaj: 171