folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şu Çılgın Kürtler

Şu Çılgın Kürtler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast
    suiQast's avatar
    Erkek
    abe susuyoz susuyoz damarımıza basıolar katl edeceklermiş:P

Dınya guleke, bêhn bıke û bıde hevalê xwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    suiqast artistlik yapma lan.
    ben katletcem seni gördün hadi.varmı aq nolcak ?

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Kürt-Türk kardestir
    geri lafın a.q
    delichoban adamım ama diyim sen sakin ol :) seni tanıan tanıyo dostum gerisini salla.Bazıları milliyetçilik taslayarak galeyana getirmek istiyo diğerlerini.sen sakin ol onlar konusuur konusuur klavye delikanlılıgı yapıp susarlar.Bu hep böle olmustur.
    Selametle...

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    suiQast artiz misin lan kıro..Ne babalık yapıyon sizin gibi eziklerin kanında var bu..Yalan mı milletin yazdığı..Dkn_Jan tamamen doğrusun abü olay bazılarının o küçük beyinleri almıyor bunları ona rağmen artizlik yapıp milleti yola getireceğini sanıyor..Abü bu vatanı seviyorum diyen kardeşimdir gerisi yalan.Çoğunuz zararsınız bu devlete.Alıştınız artık her şey beleş nasılsa ne vergi vermek var ne bişey..Devam bu yolda ama o artizlik yapanlar unutmasın bu meydan boş değil..Bizler bu vatan için varız,bu vatan için okuyoruz,bu vatan için yaşıyoruz..Anıtkabirmişmişmiş bırakın duygu sömürüsü yapmayı.Neysen osun bizim sözümüz kaşınanlara..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    Bu konuya son mesajım bi daha kim ne derse desin yazmıcam klavye delikanlılarına bırakcam meydanı

Etme cahille muhabbet estirirsin,silme g**ünü cam kırığıyla kestirirsin. hadi selametle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yahu sanki biz sabahtan akşama kadar ağa ağa dolaşıyoruz,senden harçlık alıyoruz,Kürt"üm deyip elimizi soğuk sudan sıcak suya sokmuyoruz,yan gelip yatıyoruz;acıkınca da gelip senin sofrana oturup zıkkımlanıyoruz.
    O bahsettiğin sofraya sen daha Orta Asya"dayken ben oturmuştum!

Tuğrulbaba her ne kadar laflarını yumuşatmaya çalışsa da kürtlere duyduğu kin ve nefret"i edebî bir üslupla çaktıramamayı beceremiyor.
    Kürtler kendini iki bok sanıyo lafı da senin gibi edebiyat düşkünü olduğunu çıldırırcasına bağıran bir şahısa yakıştıramıyorum ve hakkın olduğunu da sanmıyorum demeyeceğim ; çünkü hakkın olmadığı barizdir!
    --------------------
    arkadasım ismini unuttum okurken gözüme takıldı. Yalandünyaydı sanırsam nickin.
    Senin tespitin yanlış. 3 satır yazı yazdım diye karakterimi 10 saniyede tahlil edebilmişsin bravo.
    O yazdıklarımı mimi mimine tekrar oku bir tane şeddeli lafım yoktur. Tek esresini değiştirirsem namerdim. Ne demek istediğimi ne dediğimi tekrar analiz et bakalım benim kürt düşmanı olduğum mu ortaya çıkıyor yoksa vatanperverlik nutku attığımmı gözleniyor?
    Diyorumki benim çok kral kürt arkadaşlarım oldu hala da kürt asıllı mert delikanlı dostlarım var. Hiçbirinin hakkını yemedim yiyemem.
    Ayrımcılık yapan Türk olsa (saf kan ırk kan olarak gen olarak) ağzının ortasına sıçarım.
    Geçmişte sizin olmadığınız dönemlerde biz bunu çook tartıştık o zman bu kadar olgun değildim bile, lakin o zamanda da kürtleri aşağılamış değilim.
    Pkk dediğimiz, Dtp dediğimiz hadep dediğimiz gerek parti düzeyinde gerekse örgüt düzeyinde amma temsili amma aktif anlamda iş yapanlar Türk düşmanıdır. Bu topraklar üzerinde bariz emelleri vardır. Bu emelleri bilerek hala bağrıma basmamı nasıl beklersin. Bu saydıklarıma destek veren, organize olan, kaynak sağlayan ve gerek aktif gerekse pasif görev alanlarında %99u kürt olarak bildiğimiz etnik kökenden. E buda bildiğimiz bir gerçek. Neden hala hakkım olan bir şeyi hakkım değilmiş gibi, vazifem olan şeyi üstüme alakasız bir işgüzarlık havasında almışım gibi gösterirsin ki? Anlayamadım seni?
    Açık konuşacam. İyi oku.
    Ben Irkçı değilim. Milliyetçiliği sizin anladığınız gibi anlayabilmem mümkün değil. Ben yoldaki su birikintisinden manalar çıkartan insanım. Senin bildiğin oportünistlere 5 kuruş prim vermem, verenin gözlerini oyarım.
    İyi oku.
    Senin bildiğin bıyık sarkıtan. ceket omuzda, silah belde insanlardan değilim. Hilal için değil onu yükseltenler ve onu yüksekte tutan kudretin uğruna ölürüm. Ve öldürürüm.
    İyi oku.
    Ucuz milliyetçilikle yola çıkanlardan değilim. Daha bir allahın kuluna parti propagandası yapmış değilim. Dha bir günden bir güne ocak dedikleri fitne yuvalarına girmiş değilim. Milliyetçiliğin milletçiliğin birlik ve beraberliğin, vatanseverliğin meclis sıralarında para etmediğini erkenb görmüş biriyim.
    İyi oku.
    Oluk oluk kanımı akıtanı, kundaktaki bebğe kurşun sıkan zihniyeti ve onun yardakçılarını, uşaklarını yardımcılarını, saklayanlarını gizleyenlerini, yüzüme gülüp arkamdan kuyu kazan ahmakları kardeş olarak kabul edebilecek kadar aptal değilim.
    İyi oku.
    3 satır yazımı okudun diye beni tanıdığını sanma. Önce Allah sonra bilen bilir beni vesselam. Bu kadar gevezeliği laf olsun beri gelsin diye yapmadım. Sana bir cümlemde yeterdi bakma açıkladım.
    Çok iyi oku.
    Hadi selametle.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Squall
    Squall's avatar
    Erkek
    DEHAP = PKK

3 Kasım seçimlerine
    DEHAP listelerinden giren HADEP adayları
    geçerli oyların % 6,23 lük oy oranı almış

yani

31.416.584 geçerli oyun

1.955.992 PKK partisi almış

Sorarım size!!!

1-) Yaklaşık 2.000.000 oyu kim vermiş
    ve
    2-)Bunlar dağda olunca terorist şehirde olunca dost bildiklerimiz mi oluyor?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Squall
    Squall's avatar
    Erkek
    ve tabi bu 2.000.000 kişinin
    çoluk çocuğunu da hesap edince
    çıkan rakamı
    bidaha bidaha
    düşünün
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    in-faz
    in-faz's avatar
    Erkek
    Neden hala Türk-Kürt kardeştir deniliyor anlamıyorum ama asıl nokta; KİŞİSEL TERCİH. Herkez sevmeyebilir kürtleri. Şahsen nefret ediyorum. Seven de sevsin ve bu konu da kapatılsın artık a.q.

Adım in-faz, anlayana sinek saz, anlamayan kaz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Kişiye Göre Değişir Baıları var çok sewerim bazıları var nefret ederim :)

Real_Kurd yüzünü görmeden sadece konusarak samimiyetine inandığın insanlardan biri onu sewerim.

Benim içini Canını verecek bende onun için canımı vereceğim 28 yasındaki abim diye bildiğim ve çok sewdiğim kişi kürt ama nasıl kürt bayragnı seven Atatürk'ü seven bi kürt bu güne kadar aramızda kürt türk tartısması gecmedi.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 19844 Toplam Mesaj: 171