Şu Çılgın Kürtler
-
skalonga kardeş taam dorusun da ben bu konuyu hep takip ettim 11. sayfaya kadarda tek bir kelime cvp yazmadım yazmıcaktımda ama anlayın arkadaşlar kanıma dokundu sadece kürt olan ben diilimki benim bütün sülalem kürt benim anamın bacımın akranlarımın canıma kastedenin ben alayını dağa kaldırırım öle boş konuşmakla olmaz bu işler o benim msjımın üstündeki msj kime ait bilmiorum kürtlerin katli vaciptir felan demiş benimle eeğer delilkanlıysan eğer özel msj yoluyla görüş buluşalım ok bekliorum hadi
-
üstelik kürtlere ön yargılı yaklaşımlarınızla ilgili de bi kaç bişi sölemek isterim arkadaşlar size bişi itiraf edim
ben hayatımda 4 kere ağladım 4 üde anıtkabirde...
milliyetçiyim diye geçinenlerede bu kapak olsun...
saygılar -
bosverin bu isleri ben acik fikirliyim o kadar.
-
Aggio Kapak olmasının Sebebi nedir?
Senin Anıtkabir'de ağlan mı?Bu normal bişey.
Sen Anıtkabir'de Atatürk için 4 kere ağlarsın biz ŞANLI gecmişmiz için sürekli ağlarız.
Kürsat için Fatih Sultan Mehmet için Atatürk için Ve Diğerleri için Türkiyeye emek etmiş herkesi sever sayarız. -
türkiyeye emek veren sadece yüce insan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tür cvp yazarken tahsil durumunu da açık etmek zorunda deilsin
-
turk kurt catısması hakkında konusmayı hic sevmem ama birkac birsey solicem bu soliceklerim neden butun kurtlere kotu gozle bakılırın cevabıdır...ara sokaklarda bıcakla yol kesip gasp yapanların %99.9 u kurt tur hırsızlık yapanların da bircogu kurt tur dagda askerimi vuran kurt tur haberlerde goruyoruz kalkmıs koyunden antalya ya gelmis ne icinmi turistleri soymak icin adam denize giriyo hemen damlıyo adamın neyi var neyi yok calıyo gasp hırsızlık zart zurt bunları yapanlar hep kurtler bu yuzdendir ki bu halk kurtlere on yargı ile bakar herseyin bir sebebi oldugu gibi bununda sebebi budur bu demek deildir ki her kurt serefsizdir veya bolucudur..bnm tanıdıgım arkadasım olan kurtler en az benim kadar bu vatanı severler ama gel gor ki bu ulkede 10milyon kurt varsa 8milyonu boyle serefsizdir dier gunahsızlarda onlar sayesinde hor gorulur..bu kış burayı kurtler bastı mesela toplanmıs 100kisi ellerinde satırlar doner bıcakları apo ya ozgurluk yasasın kurdistan diye bagırıyolar ellerinde o peçeden bozma bayraklarıyla aralarında 90yasında neneler var dişi kalmamıs apo diye yırtınıyo bunlar olurken sen nası olurda bu halktan onyargısız olmasını beklersin bekleyemezsin tabiki bu ulkede kanuna aykırı ne varsa cogunu kurtler yapıyo bu onyargının sebebidir bu onyargıyı kaldırmak turklerin deil kurtlerin elindedir dedigim gibi cok iyi insanlarda var ama kurunun yanında yasta yanıyo..birde bir arkadasım yazmıs kurtler ben turkum demez kurdum der diye ordada sonuna kadar haklısın benim babam cerkez dogal olarak bende cerkez sayılıyorum ama bana sorduklarında hicbir zaman cerkezim demiyorum hep ben turk um diyorum bununla ovunuyorum vatanımı milletimi sevdigim kadar hicbirseyi sevmiyorum ama bunu kurtler yapmıyo bir diyer sorunda burdan kaynaklanıyo...
-
Türkiye Mustafa Kemal'den Önce de vardı Ondan sonrada Olacak.
Bu ülkeye emek veren Sadece Atatürk Değil. -
Tornavida haklı,aggio yanlışın var dai.
Türkiye Cumhuriyeti'ni Atatürk kurmuştur,doğrudur.
Yalnız o var olan bi ülkeyi yeniden kurdu.
Ondan önce Kanuni vardı,Fatih vardı,Tuğrul-Çağrı beyler vardı.
Onlardan da önce Orta Asya'da da atalarımız vardı.
Sadece Atatürk'ten beri değil bizim tarihimiz Orta Asya'dan beri var. -
Alıntıdır:
Anket açiyoruz bu konu"da
kürtlerin katli vacipdir !
ertana sonuna kadar katılıom abi bencede yaşasın türk kürt kardeşliği ayrıca MEsajımdada Türkü büyük yazıp kürtü küçük yazmacağım bugün iki üç babası belli olmayan şerefsizler yüğzünden doğulu dendinmi damga hazır kötü insan=doğulu dün gece hırsız yakalandı bizim mahllede polis tuttu nerelisin dedi muşluyum demeye kalmadan saydırdı tokatları poliste doğulu doğunun adını kirletiriyorsunuz diye patakladı çok da iyi yaptı nese lafın özü Her kürt kötü diye bişi yok kürtler zarar vermedi de demiyorum buda biline!
Toplam Hit: 19826 Toplam Mesaj: 171