folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şu Çılgın Kürtler

Şu Çılgın Kürtler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mayyak
    Mayyak's avatar
    Erkek
    İstiklal Marşında ayaga kalkmayıp Türkiye Cumhuriyetinden para alan kürtlere kardeş demem benim laz arkadasım var benden daha cok saygı gösterir Marşımıza. daha Marşımızı düzgün okuyamayana ben kardeş demem.Kimse kimseyi kandırmasın bu ayrımı siz başlattınız gidin arastırın 1960larda ayrım varmıydı ne zaman pkk cıktı işte o zaman nefret birikmeye başladı.Suç bizde niye aldık bu kalleşleri topraklarımıza.
    son sözüm size kardeş diyen Türkün beynine sokayım

Deliyim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    evet işin bide o boyutu var.Daha 1 tane kürdü ben pkk aleyhtarı bir gösteride görebilmiş değilim.Yalancıktan timsah gözyaşlarıyla tv lerde mrb televole dercesine kahrolsun pkk derler onu görürüm, samimiyetsizce, insanları şapşal yerine koyar gibi gündüz manav akşam militan, insan kasabı merhametten ve insanlıktan payını alamamış sözde özgürlüklerini elde etmek için sözümona savaşıyorlar, kime karşı? tabiki elinde silah olmayan ya 40 günlük bebek ya 80 yaşında ihtiyar ya karnı burnunda bir kadın.
    Özgürlük ve devletli olmanın peşindeler ya şerefli(!) ve onurlu(!) hürriyet savaşlarının yılmaz askerleri cesaretten yoksun elleri ancak silahsızlara kalkabilen yollara mayın döşeyip sağı solu bombalayarak bu savaşın haklı bir mücadele olduğunu ispatlama peşinde.
    Bugün benim içine düşmemi bekledikleri çukurlar, elleriyle, tırnaklarıyla ve dişleriyle azimle hırsla kazdıkları çukurlar bilemezler mi ki acep kendi kabirleri olacaktır.
    Her biri bir anıt gibi yükselen bir şan ve şeref mücadelesinin abidesi olmuş 30.000 isimsizin kanları bu toprakta durduğu müddetçe 1000 yıllık mukaddes Türk yurdunun kardeşlerimce(!) pay edilip sonunda çırak çıkmak benim damarlarımdaki kana yakışmaz. Ben nasıl ki kendimi asil ve kutsal bir ırkın evladı olarak görüyorsam bu evlatların yanında olmak en az o evlatların değeri kadar değer biçer kardeşlerime. Ayrımcılığın ve fırsatçılığın, ben yaptım olduculuğun, bir hata ettik affedin büyüklük sizde kalsıncılığın elbette bir sonu vardır. Sabır taşı çatladığı zman önünde hiç bir dünyevi gücün ve maddiyatın duramayacağı imanlı arslanların günü yakındır.
    Kardeşlik, dostluk güzel şeyler amma kıymetini bilene. Ulusçuluk değildir anlattığım. Yaptığım şey ayrımcılık değildir. Sanılanın aksine Türkçülük sevdası değildir sevdam. Bir yola baş koydum benim gibi binlercesi ile yüzbinlercesi ile. Bu yolda türküde bir kürdüde. Bu yolda yürüyene bin selam olsun!!

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gunumuzde Kurt hareketi batici-emperyalist isbirlikcilerin kucagina oturmustur.Kurtcu hareketlerin mesrulugu yoktur.Turkiyede Kurt sorunu diye bir sorunda kalmamistir.Tek dayanak noktalari Kurtce Egitim olan batinin kalemsorleri egitim noktasinda kem kum ediyorlar.Kurtce Egitimin hicbir anlami yoktur.Bugun Kurtce Egitim alan birisinin ulke hizmetine yarari hic olmayacaktir.Bosa egitim gormus olacaklar.Bu durumda kurt-turk ayrimciliginin yapilacagi baska nokta kalmamistir.Hala bu egitim konusunun uzerine gidiyorlar hepimiz sahit olduk neymis 5cm kapi boyutu yuzunden dil kursu acilmadi :) Kurtculer kudurdu :).. Kurs acildi diger taraf kopurdu...sonuc : Kurs acildi giden olmad kurslar birer birer kapandi...Sonucta Kurt sorunu olmadigi icin suni(yapay) gundemler tutmadi...PKK zaten hicbir devirde kurt hareketi olamamistir...bugunde Batili emperyalistlerden medet umar durumdalar...Abd gelecek demokrasi getirecek...breah breah :)...Disardan bakildiginda kurt-turk ayrimi var gibi gorunuyor ama sokakta turk-kurt birbirini gordugunde hicbir sorun yokmus gibi yasamlarina devam ediyorlar bu noktada temel guc olan sokaklar(insanlar) arasinda bir sorun olmadigi icin emperyalistlerin oyunlarinin mayasida tutmayacaktir.Malzeme(bakteri) yok cunku :)....Bugun Diyarbakir,Hakkari , gibi iller PKK nın kontrolunde de degil...herhangi bir vatandas sen ben o biz siz onlar...istedigi ile rahatca girip gezebilir...pkk nin kentsel bir hareketide yok ee burumda pkk ya bir halk destegi yok halk destegi olsa tuncel hakkari diyarbakir gibi illere giremezdir askerimiz bile ...duzmece ayaklar iste....Cozum nedir ? Ortada bir sorun olmadigi icin bir cozum uretmek komik olur....Kurt-Turk sorununu surekli gundeme tasiyanlar ya reis ozentisi(ulkucu reis anlaminda degil) yada batici isbirlikci...onun disinda kimsenin kimseyle sorunu yok...Kurt halki cani gonulden bir bagimsiz devlet kurmak istese(bu durumdaTurklerle birlikte yasamayi reddecek-ki - kurtulus savasinda biz birlikte yasamanin anlasmasini yaptik ve dunyaya gosterdik.bknz:Diyap Aga)...devlet kurmak isteseler buna kimse engel olamazdi...ki Kurt yurttaslar baski-iskence-yokluk vs cekmiyorlar...acsak hep birlikte aciz toksak hep birlikte tokuz.....Adanada bugun bomba patlamis patlamada 17 yarali var 8 i polis...bombaninpatladigi yer Kurtlerin saticilik yaptigi bir bolge...yaralilarin icinde kurtte var turkte...gel gor pkk neyledi :)...Hayat devam ediyor Edirneden Hakkariye...bir butunuz...yarin kapimiza silahla yine gelecekler bolup parcalamak icin...izmirli muridler sahile sahip cikin...gelcegiz Hakkariden-Trabzondan-Ankaradan-Adanadan-Mersinden-İstanbuldan....dusmani birkez daha dokmek icin denize....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek
    eger orduda gercekten okadar cok kurt olsaydi. Turkun Turkten baska dostu yoktur deyiminin bir manasi olmazdi. ki bir cok kisi bu deyimi asiri sagci bulabilir ancak gecmisten gunumuze baktigimizda cizdikleri haritalarda turkiyenin bir kismini alip kurt devleti koyanlardan hic bir sekilde dost olmaz. yani 3-5 kurt 5-10 fransiz olmus farketmez bunlar cok etkiliyen sayilar degil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Demek isteyipte bir türlü dilime kalemime (klavyeme) getiremediğim yazamadığım okudukça hah işte bu dediklerimi compü sen dile getirmişsin. Ortada fol yok yumurta yok! Nedir bu kürtlere ayrım yapılıyor türkler kendini üstün görüyor. Kendimi kürde yada fransıza karşı üstün gördüğüm felan yok. Kendimi düşmana karşı üstün görüyorum. Kendimi beni ayırmaya bölmeye çalışana karşı büyük ve güçlü görüyorum. Asaletim ve kudretim, şanım ve şerefim, onurum ve mevcuduyetim bu kaidenin üzerinde yükselmekte.
    Türklük kürtlük birlik beraberlik olmadan hikayedir.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Çok yüz verdi bunlara zamanında devlet adamlarımız tepemize çıkarttılar.Bizim yerimizde israil olacaktı değil terör örgütü kurdurtmak mitinglerde apo diye bağırtmak kökünü kurutmuştu bunların.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    compu hoca senin yazdıklarının bazılarına katılmıyorum. Ana dil diye bir kavram var.Ben kürt değilim ama kürt olduğumu varsayayım.Ana dilimi öğrenmek kadar doğal birşey olabilir mi? Ben iş için öğrenmiyorum, kendi dilim ile okuyup yazmak istiyorum bu hakkım.Kurs konusuna gelince.Kürt emekçileri ekmek paralarını bulamıyor kaldı ki özel kurslara para verecekler.. Bu nasıl çelişkidir.Bunu iyi bilmen gerekirdi.Halkın çok parası var da mı böyle paralı kurslara gidecekler.Bedava olsa o zaman gör bakalım :)

Pkk hareketi kontrolden çıkmıştır... Emperyalist güçler tarafından kontrol ediliyor.. Artık hayırlısı olsun.Gereken yapılsın ve bu örgüt ortadan kaldırsın

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Türkiyenin dili Türkçedir.Burada yaşayan herkes bu dili konuşmak zorundadır.Bakınız diğer devletlere varmı ben yok şuyum buyum diyen Amerika mesela Amerikan diye bir ırktan bile söz edilemez çünkü hepsi sağdan soldan gelmiş göçmenler ama herkes Amerikanım diyor ortak dili konuşuyor.Aksini iddia eden varsa vatanı neresiyse oraya defolur gider..

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ertan gozum ben sunu demek istedim aslen..simdi tahribatta bir kisim murid fransizca yazsa bir kisim insan ingilizce ve birkismi kurtce ve bir kismida turkce yazsa bu sitede nasil bir anlasma olabili...Burasi tahribat.com bir butun ve resmi bir dili olur...Bu turkceyse sen burada fransizca yazmaya izin verirsen bir fayda saglamazsin tahribata...Devlet yonetimide boyledir bakkal yonetimi gibi degildir...Devlete yararini goz onunde tutacaksin....Ve dillerin dogasi geregi yasarlar ve olurler...Kurtce bugun yasayan bir dil degildir...Bunu her sekilde gormek mumkundur....Herkes kendi mahallesine gore kurtce konusuyor...biri digerini anlamiyor...zaten sozcuklere bakinca Ozbekce-Azerice-Arapca-Farsca-Turkce-İngilizce kelimelerin toplami durumuna gelmis simdiki konusulan Kurtce...Bu durumda bu dili ogretmek kimseye fayda saglamaz...aksin karsilikli zitlasmalar olusturur...Sonucta biz cumhuriyetl ulus olma karari vermisiz.Uluslarin dilleri tektir...Bu durumu zaten Kurtler yillar once kabul etmisler..birileri bana soylesin bundan 30 yil once Kurtsun Turksun diye ayrim yapilmiyordu ne oldu tezgaha koyuldu Kurt milliyetciligi ve birileri satmaya basladi...bu hataya en fazla dusenler devrimciler oldu.Bazi donemlerde oyle bir noktaya geldi ki Kurt deyince devrimci oluyor Turk deyince fasist oluyordun....bu tur hatalar vardi onceleri...bu hatalari bugun bazi gruplar hala dusuyor...sonucta falan filan iste...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Allahtan Bi Laf Dedik Bin Ah İşittik Güsel Kardeslerim Bu Vatan Üzerinde Kim Yasıyorsa Yahudisi-Hristiyanı-Alevisi-Çerkezi-Ermenisi Varsa Hepsi Benim Kardesimdir Hepsi İçin Canımı Seve Seve Veririm Ama Ayırım Yapan Adamın A.Korum

Diyorsunuzki Kürtler Bu Vatan İçin Hiç Bir Sey Yapmadılar

To Be Or Not To Be
Toplam Hit: 21363 Toplam Mesaj: 171