Şu Çılgın Kürtler
-
karem arkadaşım sen hiç kurunun yanında yaş da yanar diye birşey duydun mu?
ayrıca ulan kürtler ne temiz ne güzel bi ırkmış ya biz hepimiz salakmışız boşu boşuna kürtlerden nefret eden bir gurup salak dimi
bunu dedirtmeye mi çalışıyosunuz
bir kusur görmüşüz ki kalbimiz soğumuş taş kesilmiş
-
Anket açiyoruz bu konu'da
kürtlerin katli vacipdir ! -
süper olur
-
beyler bende kürdüm böle salak salak konuşmayın haaa yok eğer savaş istiosanız eyw adam öldürmek marifetse en kralını gene biz yaparız hiç karışmıcaktım bu konuya ama böle bi konuşmayı kaldıramam o kadar deliklanlıysanız katledin bakalım.... allahınız gelsin sizin ....
-
Evet Arkadaslar Hepiniz Milliyetcisiniz Hepiniz Vatanınızı Seviyordunuzki Bunun İçin Gerekirse Ölürsünüz.Su Oratam Gördüüm Kadarıyla Hepninz Kürt Düsmanısızın Peki Arkadaslar Birinize Gel Kabar DAgında Askerlik Yapacaksınb Deseler Ne YAparsınız Adım İlyas Gibi Eminim Askeriyeden Bile Çürük RAporu Alırsınız Bunu Cogu Ülkücüyüm Diyen Ve Her TaraftaAhkam Kesen ADamlarda Gördüm Ama İş Kürt Düsmanlığına GElince Hepiniz Önde Gidersiniz Madem O Kadar Önde Gitmeyi İstoyorsunuz Götünüz Yiyorsa Gidinde Doguda Gidinde Kabar DAgında Askerlik Yapın O Zaman Kim Kürt Kim Miliyetci Görürüz.Bu Ülkede Deniliyorki Cok Misafirperverler Çok Vatanseverler Cok Dindarlar Ama Bunu Üzülerek Soyluyorumki Bunu Sadece Dogu Halkı İçin Söylüyorlar Hiç Bir Zaman Kürt Milliyetciliği Yapmam ATATÜRKÇÜ Bir Kişiliğim Vardır Kürdüm Atatürk Benim Atam Demeyebilirim Ama Bunun Her Zaman Gururla Söylüyorum Atatürk Benim Atamdır Ama Bunu Sözde Asırı Dİndar Türklerde Görüyoruz Atatürk Benim Atam Değildir Derler.
Ben Atasını Sevmeyen Ben Vatanı İçin Ölmeyem Ben Vatanı İçin Askerlik Yapmayan Adamın Benim Gözümde Sikimin Kılı Kadar Degeri Yokur
Ayrıca Gerçek Tarihe Bakarsanız Kürtlerin Türk Tarihindeki GErçek Yerini Ögrebilirsiniz
Milleyetçi Arkdasllar Dost Acı Söyler..... -
Yazımı Dikkatlice Okuyun ve Hepsini Okuyun..
msn accountumda prosedür şudur. hergün raslarım buna;
- slm KARDEŞ nasılsın ?
- iim dai buyur yardım edim..?
- yaw KARDEŞ filan falan sorunum var ne yapabilirim
- abü felan filan şeyi yap felan filan siteye gir hallolur.
- yaw KARDEŞ çok saol ya acayip yardımcı oldun
- bişi dil abü biras işim var sora konuşuruz ok?
- taam da bişi sorjam KARDEŞ kürt değilsin demi ?
- nie sordun abü ?
- nickindeki kurt"u kürde benzettim de..
- doru benzetmişin dai :)
buraya kadar normal. sonra aldığım klişe cevaplar..
- siktir git kürtlerle işim olmaz/bana uzak Allah"a yakın ol/şerefsiz piç/bölücü köpek
ve ardından block..!
hiç abartısız söylüyorum beni ekleyen 5 kişiden birinde bu durum var. ve günde min 2-3 kişi ekler beni.
Selahaddînê Eyyübî kürttür,
kürt tarihte med"i mahabad kürt cumhuriyetini de kurmuştur. şimdide kuzey ırakta yapılanmaktadır.
Mezopotamya da olagelmiş tüm tarihi olaylarda da kürt vardır. ve gene mezopotamya da keşfedilmiş icat edilmiş nice şeyin sahibide kürtlerdir.
ama her ne olursa olsun ben ve benim gibiler bu gibi şeylerden hiçbir zaman bahsetmedik. bahsedince hem kötü konumuna geliyorduk, hem de bölücü ilan ediliyorduk. ve herşeye rağmen ülkemizi sevdik ve atamızı bildik. batıda yaşarken kürt diye iteledir bir köşeye, doğuda yaşarken türk diye itelediler. bir yerde kürt asıllı bir vatandaş olduğum dile geldiği zaman ortam geriliyor ve dağılıyordu. kimi zaman yüzüme "mina koim" dermişçesine bakılıyordu. küçük yaşıma rağmen, bunları görebiliyordum büyük insanların yüzünde. bakkal amcanın bana tavrı belliydi, manavcının sadece bana çürük meyve sebze vermesinde de belliydi, sözde milliyetçi okul müdürünün bana küfürler sallamasından da belliydi. peki suçum neydi ? sadece kürt olmak mı ? bu yaşımda ülkemi sevmenin ve korumanın bilincindeyken insanlar bunu sorup soruşturmadan beni suçlarken ve her gün eritirken suçum neydi ?
dün akşamdan beri insanlar neden yazmadığımı soruyor bu topice. takmıyorum diyorum, milliyetçi söylemlerle beni kötülüyenleri takmamaya alışkınım diyorum. ama olmuyor. bir yerde artık basılıyor damarıma. çünki bütün kürtlere küfür edilirken bu küfür anama da geliyor babama da namusuma da. böyle bir durumda yapabilecek fazla birşey kalmıyor. izlemekten ve üzülmekten başka..
evet sizce göre bunları götümden sallıyorum.. çünki siz en büyüksünüz ve her zaman tepedesiniz. ve her zaman olduğunuzu zannettiğiniz yükseklerden baktığınız için sizlere bir şeyler ispatlama gücümüz yok sayın yüce sözde Türk insanları ve beni sizleri kardeş görmeye pişman eden yüce tahribat müridleri.
son olarak bir yılımı doldurduum tariqatımızda hala içinden bana küfürler etmekten sıkılmayanların sesini bir kez daha hissediyorum beyler. ve metnimi okumaya üşenen yüksek zekalı yüce ulu kocaman sözde türküm diyenlerimizi de hissedebiliyorum :) -
kürdün dedigine bir nebze katılıyorum.dış politikanın baskısı ile zaten tüm çekememezliikler çıkıyor sünni - şii kürt -türk alevi-sünni ve müslüman ermeni davası gibi nice bir çok ırkın bir biriyle çatışması çıkıyor ve insanlar üniversiteye gidiyor kendine bir ortam yapsın die hiç birşey dahi bile bilmeyen ülkücü ortamlarına giriyor herneyse siyaset yapmayı seven bir kişi deilim siyasetide sevmem siyaset tıpkı bir faişe gibidir nereye istersen oraya pazarlarsın ama benim bildigim tek şey var ırkı ne olursa olsun dini ne olursa olsun yeterki insan olsun. kürtmüş kürt olabilir bir avuç insanın yaptıgı işi kimse gelipte suçsuz günahsız tek bir kürtten çıkaramaz herkesin düşüncesi kendinedir kimsede çıkıp konuyu sapıtmasın ayrıca bu gun dahi savaş çıksa bugun her asker türkmü kürdüde var bunada dikkat etmek lazım
-
Türk Yada Kürt ne fark eder??? Şundan Eminimki Burdaki Kendini Türk sananlarda Kürtlerden hiç bi farkı yok çünkü insanları özünde değil kişliğinde yargılamak önemlidir. He Real_Kürt Has Kürttür ama Bir Çok Türküm Diyen Kişilerden Daha türktür Öle bi Dostum olsun 10 Milyar Borcum Olsun....
-
ReaL_KurD
Suç sende değil zamanında hiç bir sebeb yokken gevurun aklına uyup ayaklanan dedelerinde,amcalarında,dayılarında
Kurtulus Savasında kürtler vardı diyorsunuz 5-10 yıl sonra omuz omuza savaştıgınız insanlara isyan ediyorsunuz ve Türkler size nefret duydugu için kötü oluyor -
iyi de hacı niye her yerde kürtler sorun oluyor
niye gelene geçene artistlik yapıyolar
madem kürt te benim yanımda niye birbiri arasında kürtçe konuşuyolar niye doğudakilerin büyük bi kısmı bu topraklarda yaşarken 50 yaşına gelmiş türkçe bir kelime dahi bilmiyor
niye hayatım boyunca kavga ettiğim insanlar sadece kürt
niye adam tanışırken bana kürtüm diye belirtiyor
niye sinirlenince kürt damarım var benim yakarım yıkarım diyo
niye benim bayrağıma hakaret ediyo
ben ülkücü değilim çünkü şu anda ülkü ocaklarını bok götürüyor
komünistinden tut ateistine kadar her bi piçi içinde barındırıyor
ben kafkas göçmeniyim kültürümüz benzerlikler gösteriyor o yüzden biraz severdim
5-10 gün önce sorsan kürtler iyi adamlar derdim ama şimdi değil yurtdışında okuyorum 6 gün önce geldim istanbula bi baktım heryer kürt üsküdar meydanında çevik kuvvetin gözünün önünde bıçak dayayıp paramı aldılar
şimdi bi düşün bakalım niye istanbul dünyanın en tehlikeli şehri seçildi?
ve niye bütün avrupada yayınlanan basın araçlarında türkiyenin bölünmüş bir parçası kürdistan diye yayınlanıyor!
vatanım tehlikeye girerse babamı bile tanımam
Toplam Hit: 21281 Toplam Mesaj: 171