Şu Çılgın Kürtler
-
ertan ;
yaa evlenceksin tabii kimse buna hiç bir pok diemez....Akılla duran Kürt"e de bişi dien yok zaten ;) bölücülük yapan kürtlere pkk yandaşlarına lafımız.......allah bir yastıkta koçatsın ;) ...........
--------------------------------------------------------------------------------
-
Doğuda neden eğitim vermekte zorluk yaşanmasının nedenide yine kendi halkıdır.İnsanlar oralara giderken terör korkusu yaşıyorlar.Zamanında pkklılar bir sürü öğretmen öldürdü.Buna rağmen orada çalışan bir sürü kişi var fakat halk almadıktan sonra kafasını yarıp sokmaya çalışsan nafile.İş sadece eğitimlede bitmiyor.Bu ülkenin üniversitesinde okuyan pkk yandaşlarıda var..
-
Gerçeği yalnız Allah bilir,an gelir herkes öğrenecek gerçekleri
Hayırlı geceler arkadaşlar -
O anı sabırsızlıkla bekliyorum ;) ;) ........
-
abi cahiller kandırmak kolaydır di mi....
bi kürt çocuk vardı adam şimdi yıldız teknikte mühendislik okuyo herneyse bu adam bile apoyu savunuyodu bana bide babası gemi mühendisiydi bunların okumuşu da aynı a.q. !!!! -
ya bu kürtler okusada aynı b.k okumasa da
bunlar sadece bahane kalkmış allahın dağına yerleşmiş sonra diyo ki devlet bana elektrik su doğalgaz getirsin
ulan vergi mi veriyosun adam gibi sana yol su elektrik versin
devlet okul açıyo hergün camlarını aşşağı indiriyosun
elektriği suyu getiriyo kaçak kullanıyosun
sonra kalkıp diyosun ki devlet bana yapmıyo ben niye yapiyim
ah ulan ah şu kürt sorunu bi kökünden hallolsa ne güsel olcak -
Fenerist007:
hastalanınca T.C nin devlet hastanesine gidenler..T.C nin okulunda eğitim görenler,evinin alt yapısını elektriğini suyunu T.C nin kurumlarından alanlar T.C karayollarının yaptırdığı yollarda gezzenler,evi yanınca T.C nin itfaiye teskilatından yardım isteyenler,Türk Telekomun verdiği internet hizmetini kullananlar
bugün cıkıpta nasıl bunları dior anlayamıyorum
Yahu sanki biz sabahtan akşama kadar ağa ağa dolaşıyoruz,senden harçlık alıyoruz,Kürt'üm deyip elimizi soğuk sudan sıcak suya sokmuyoruz,yan gelip yatıyoruz;acıkınca da gelip senin sofrana oturup zıkkımlanıyoruz.
O bahsettiğin sofraya sen daha Orta Asya'dayken ben oturmuştum!
Tuğrulbaba her ne kadar laflarını yumuşatmaya çalışsa da kürtlere duyduğu kin ve nefret'i edebî bir üslupla çaktıramamayı beceremiyor.
Kürtler kendini iki bok sanıyo lafı da senin gibi edebiyat düşkünü olduğunu çıldırırcasına bağıran bir şahısa yakıştıramıyorum ve hakkın olduğunu da sanmıyorum demeyeceğim ; çünkü hakkın olmadığı barizdir! -
Mesaj pit10din tarafindan 5 Ağustos 2006 (Cumartesi) tarihinde yazildi.
abi cahiller kandırmak kolaydır di mi.... bi kürt çocuk vardı adam şimdi yıldız teknikte mühendislik okuyo herneyse bu adam bile apoyu savunuyodu bana bide babası gemi mühendisiydi bunların okumuşu da aynı a.q. !!!!
---------------
imralıda yatan herifin , türkiyenin en iyi üniversteleri arasından bilmem ne üniversitesinde sanırım hukukdu,bi bölüm işte birincilikle bitirmiş olduğunu biliyormuydun : )
-
pit10din ;
eğitim farklıdır hocam okumak farklıdır ....afadersiniz hayvan bile eğitilince işe yarıor,,,, insanda soyu ne olursa olsun eğitimini ve aile eğitimini alınca sorun kalmaz.... -
işte abi okusalarda aynı bok bunlar ama ayda yılda bi tane sağlam herif çıkıyo onunda başımın üstünde yeri var ...
Toplam Hit: 19820 Toplam Mesaj: 171