Şu Çılgın Kürtler
-
anayasa da belirtmişler hojam TÜRKİYE DEVLETİNİN ANA DİLİ TÜRKÇE dir öğrenmek isteyen gider öğrenir a.q. devletimizin tek dili vardır isteyen kalır öğrenir sahip çıkar istemeyen öğreneceği devleti biliyo ulan bu kürtleri afrika ya atacan görecekler DEVLETİMİZİN kıymetini ........
-
Ertan'a katılıyorum ama ertan kardes sen yınede alcak sesle soyle yukarda yazdıklarını,alıştıra alıştıra çünkü o dediklerin kaçınılmaz.Avrupa birliğine girmeyi kürtler neden çok istiyor =>devlet(meclis) bile dillerini yasaklayamaz.ya sagduyulu dusunup devlet bunu kendı verıp kımsenın dedıgını yapmıs gıbı bır duruma sokmasa kendını daha ıtıbarlı olmaz mı.Gercekten cok doluyum.20 yasındayım daha 96'da kürtçe kaset kürt kelimesi bile yasaktı.jandarma gelir köye tüm köydeki erkekleri yatırır meydanda diz üstü karısının kızının oglunun akrabanın gözü önünde kimliğine bile bakmadan biner sırtına emekleterek meydanda sdolastırır kimisi soyulur meydan dayagı atılırdı. 10 tane alın derler elllerine geçirdikleri ilk 10 kişiyi götürürler bir kaç ay sonra 4-5 i ya sağ dönerdi ya dönmezdi.yok cocugu akrabası gidip devlet kapısınıa göz altına ladınız nerde diye soracak mı o sormaya giden kişi kesin bir daha dönmezdi.bari kendi göz altına ladıklarını az ihtimal de olsa salarlardı bazılarını.diğerleri nerde kimse soramazdı.bilmiyorum ne diyeceğimi.ben kendi gözümle hizbullahçı takılıp devletten maaş alan ve bir ay sonra polisle silahlı çatışmaya giren adam bilir. hizbullah da devlet işiydi.Y a malını mülükünü bırak köyden defol ya da devlete korucu ol maaşa bağlarlar korucu olmayanların malı mülkü senin.kaç kardeş birbirini sırf bu koruculuk için vurdu.harbi kopuyorum artık bu noktalarda bu genelkurmay ne istiyor bu kürtlerle türkleri birbirine düşürerek.bir yetkili çakalın cebine 10 milyar girecek diye çatışmalar çıksada ölümler olsada umurunda olmaz.
-
Ertan:Mayyak yarın sor bakalım, kürdistan istiyor muyum die
--------------------------------------------------------------------------
dai sen kürt deilim dememişmiydin.
öleysen herkes senin gibi mi düşünüo bakalım.
her insan farklıdır.
aynı düşünceleri paylaşabilirler.
arada farklılıklarda çıkar.
sen istemiyo olabilirsin.
ama istisnalar kaideyi bozmaz. -
Ya çoxukça konuşmayın allah için.
-
yalandunya öle bi sallamışsınki bir insanın sallama potansiyelini tamamıyla geçmişsin kutlarım seni.
yok köye gelir öle yaparlarmış böle yaparlarmış emekletip gezdirirlermiş.
bunlara inananın kafasını .....
ulan bir insan bu kadarda sallamaz be kardeşim.Özal sorası dönem bi de daha önce desen bi nevi belki inancam.
bırak aq sallayın -
ayrıca yalandunya aklını başına topla asılsız iddaalarla genelkurmayı suçlayamassın koçum
-
kürdistan olayı bir yahudi oyunudur.Bunun bilincindeyiz merak etmeyin..
-
kızdığım nokta bu işte. Bile bile lades demek, bilinçli kukla olmak 1000 yıldır koyun koyuna yattığı, komşu olduğu, kız aldığı, kız verdiği, aynı tastan yemek yediği kişiyi satmak nasıl kardeşliktir?
Ah evet insan oğlu çiğ süt emmiştir ve her kişi sütünün iktibasını yapar. Sütü bozuk olan ne olsa yapar ne diyeyim ki? Ben ona kızamam. Sütüm akça pakça deyip te hala bana silah çeken varsa kardeşlik kalleşlik olur. Çiçekli, mutlu huzurlu hayatlar kan ve duman ile mermi vızıltıları arasında yitip gider..
Kısacası görünen köy kılavuz istemez. Herkes kendini bir bok zannederken kürtler iki bok sanmaya devam eder. Sözümü açmama gerek görmedim kastettiğim kesim belli.. Suçlamaya filan kalkmasın kimse ırkçılık ayrımcılık zırtolarıyla üstüme gelmesin açarım kutuyu, söylerim kötüyü.. -
orduyu suçlamadan önce iyi düşün ondan bundan duyduğunla askere çamur atma ordu olmassa canımıza okurlar 4 bir yan düşman dolu.
-
baba buyurdu :
Herkes kendini bir bok zannederken kürtler iki bok sanmaya devam eder
-------------------------------
abi bitanesin ...:)
Toplam Hit: 21283 Toplam Mesaj: 171