Şu Çılgın Kürtler
-
yazık wallahi yazık sanal alemde böleyiz gerçekte hakkaten gidip kürt katletmeye çalışanımız yoktur inşallah Allah herkese hidayet nasip etsin!
-
Nerde gel gel kim olursan gel diyen Mevlana gibi türkler
Nerde allahtan korkan türkler
Nerde misavirperver türkler
Nerde paylaşımcı türkler
günümüz türkleri:
Kimseye yedirmez Kendi yer (Çatlayana kadar)
Kürt-türk-çerkez-o-bu diye ayırım yapar insanları küçük görür(ÖRN:ayy bu doğuluymuş bulaşma)
Kürt katli vaciptir!der (Allahın verdiği canı almayı vacip görür)
vs vs Arkadaşlar ne oldu bize?Bunların sebebi Allahtan korkmadığımızdan mı acaba?
Dipnot:Sakın hepiniz böylesiniz diyorum sanmayın Ben genelleme yapıyorum sona çıkıp ben öle dielim vs şeler yazmayın lütfen!
Kimseyle bi sorunum yok -
Deli Çoban Senin akıl dengen yerinde değil galiba
günümüz türkleri:
Kimseye yedirmez Kendi yer (Çatlayana kadar)
Kürt-türk-çerkez-o-bu diye ayırım yapar insanları küçük görür(ÖRN:ayy bu doğuluymuş bulaşma)
Kürt katli vaciptir!der (Allahın verdiği canı almayı vacip görür)
vs vs Arkadaşlar ne oldu bize?Bunların sebebi Allahtan korkmadığımızdan mı acaba?
Senin bu yazdıgın günümüzdeki türklere örnek değil günümüzde türkleri nasıl yalanla karalırız örnektir. -
Beni tanıyan tanıyo bilader türkleri karalamak gibi hain bi emele felan sahip deilim bu bir
iki-az önceki msjlara bak gör bakalım kürt katli vacip diye yazılmış mı ben mi bi tarafımdan uydurmuşum bu iki
üç doğuluya kötü bakmayıda benim uydurduğumu düşünüyosan bişi derdim de kişisel tartışma kalktı nese sana batan paylaşmama bölümü olabilir oda benim yaşadığım bölgede böle gel manisaya gezdirem gçr türkü oké mi? -
O nu yazan Ayrı Bi ş.sizdir.Senin dnüp dolaştırıp takrar yazman haklı gibi gösterip yazman ap ayrı bişey.
-
delicoban sen sakin ol hoca, baktın kemikleşmiş beyinleri almıyor salla gitsin olay bu, resulalah (sav) gibi tebliğini yap, alan alır almayan almaz. Belki biz de yanlışızdır.. Bu benim görüşüm o senin görüşün, mahsum kişilere hakaret olmadıkça saygılıyız
Ne diyor pir sultan abdal
"Gelin canlar bir olalım, münkire kılıç çalalım, yoksulun hakkınını alalım" :) -
Aynen ertan hoca bundan sonra Tahribatta sadece düşüncemi söyleyip kenarı çekilicem Yoksa Biz bölücü kürt aşığı türk düşmanı oluyoruz!!
-
BEN KÜRDÜM adam basbayağı dışlıoo yaa bizleri ben kürdüm sonuna kadar ölene kadar
-
Benim katl edecek adamı görüm bakem ne kadar yürekli!!
-
suiQast no panik rahat ol.Bazıları sadece lafda ederler :) Gezdiği yollarda bir sürü kürt var onları öldürsünler o zaman, iç savaş çıkarın hadi a.q. Aptal aptal konuşuyorlar delicoban sende onlara bakma..Bırakın içlerini döksünler
Toplam Hit: 19831 Toplam Mesaj: 171