folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şu Çılgın Kürtler

Şu Çılgın Kürtler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    yazık wallahi yazık sanal alemde böleyiz gerçekte hakkaten gidip kürt katletmeye çalışanımız yoktur inşallah Allah herkese hidayet nasip etsin!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    Nerde gel gel kim olursan gel diyen Mevlana gibi türkler
    Nerde allahtan korkan türkler
    Nerde misavirperver türkler
    Nerde paylaşımcı türkler

günümüz türkleri:
    Kimseye yedirmez Kendi yer (Çatlayana kadar)
    Kürt-türk-çerkez-o-bu diye ayırım yapar insanları küçük görür(ÖRN:ayy bu doğuluymuş bulaşma)
    Kürt katli vaciptir!der (Allahın verdiği canı almayı vacip görür)
    vs vs Arkadaşlar ne oldu bize?Bunların sebebi Allahtan korkmadığımızdan mı acaba?

Dipnot:Sakın hepiniz böylesiniz diyorum sanmayın Ben genelleme yapıyorum sona çıkıp ben öle dielim vs şeler yazmayın lütfen!
    Kimseyle bi sorunum yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Deli Çoban Senin akıl dengen yerinde değil galiba

günümüz türkleri:
    Kimseye yedirmez Kendi yer (Çatlayana kadar)
    Kürt-türk-çerkez-o-bu diye ayırım yapar insanları küçük görür(ÖRN:ayy bu doğuluymuş bulaşma)
    Kürt katli vaciptir!der (Allahın verdiği canı almayı vacip görür)
    vs vs Arkadaşlar ne oldu bize?Bunların sebebi Allahtan korkmadığımızdan mı acaba?

Senin bu yazdıgın günümüzdeki türklere örnek değil günümüzde türkleri nasıl yalanla karalırız örnektir.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    Beni tanıyan tanıyo bilader türkleri karalamak gibi hain bi emele felan sahip deilim bu bir
    iki-az önceki msjlara bak gör bakalım kürt katli vacip diye yazılmış mı ben mi bi tarafımdan uydurmuşum bu iki
    üç doğuluya kötü bakmayıda benim uydurduğumu düşünüyosan bişi derdim de kişisel tartışma kalktı nese sana batan paylaşmama bölümü olabilir oda benim yaşadığım bölgede böle gel manisaya gezdirem gçr türkü oké mi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    O nu yazan Ayrı Bi ş.sizdir.Senin dnüp dolaştırıp takrar yazman haklı gibi gösterip yazman ap ayrı bişey.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    delicoban sen sakin ol hoca, baktın kemikleşmiş beyinleri almıyor salla gitsin olay bu, resulalah (sav) gibi tebliğini yap, alan alır almayan almaz. Belki biz de yanlışızdır.. Bu benim görüşüm o senin görüşün, mahsum kişilere hakaret olmadıkça saygılıyız

Ne diyor pir sultan abdal

"Gelin canlar bir olalım, münkire kılıç çalalım, yoksulun hakkınını alalım" :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    Aynen ertan hoca bundan sonra Tahribatta sadece düşüncemi söyleyip kenarı çekilicem Yoksa Biz bölücü kürt aşığı türk düşmanı oluyoruz!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast
    suiQast's avatar
    Erkek
    BEN KÜRDÜM adam basbayağı dışlıoo yaa bizleri ben kürdüm sonuna kadar ölene kadar

Dınya guleke, bêhn bıke û bıde hevalê xwe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast
    suiQast's avatar
    Erkek
    Benim katl edecek adamı görüm bakem ne kadar yürekli!!

Dınya guleke, bêhn bıke û bıde hevalê xwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    suiQast no panik rahat ol.Bazıları sadece lafda ederler :) Gezdiği yollarda bir sürü kürt var onları öldürsünler o zaman, iç savaş çıkarın hadi a.q. Aptal aptal konuşuyorlar delicoban sende onlara bakma..Bırakın içlerini döksünler

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 19831 Toplam Mesaj: 171